keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Tarina: Joululahjat

Toinen osa tarinoista, jotka on luotu yhdessä blogin lukijoiden kanssa. Heidän heittelemänsä adjektiivit on laitettu tarinaan annetussa järjestyksessä. Tämä tarina on puolestaan vähän lähempänä Joulu-teemaa.  
Toivottavasti pidätte~
_____________________________________ Joululahjat

Tulisella Weedillä oli huolia, sillä valoisa joulu kolkutti jo ovella eikä hänellä ollut lahjan lahjaa kylmille pennuilleen. Ylipäällikön äkkipikainen velvollisuus oli vienyt kaiken hänen huomionsa eikä hän ollut huomannut laisinkaan ajan kulumista. Weed oli tunnettu monista mutkikkaista taidoistaan, mutta jopa tälläinen tehtävä oli hänelle haasteellinen. Niinpä hän olikin päättänyt kysyä apua mahtavilta apureiltaan, jotka olivat aina valmiina auttamaan häntä. Weed pyysi puheilleen ystävänsä: aberrantin Rocketin, terävän Sasuken, kaksimielisen Jeromen ja seikkailunhaluisen Hiron.  Jokaisen oli määrä keksiä iso lahja yhdelle hänen pennuistaan.

Ensimmäisenä matkaan lähti Rocket, joka suunnisti keltaiseen kaupunkiin.
" Ihmisillä on idiootteja lahjoja vaikka kuinka paljon, kyllä niistä liikenee yksi karvaiselle Siriuksellekin!" Hän tuumi tutkaillessaan mitä mustempien liikkeiden ikkunoita. Lopulta hän iski katseensa mädäntyneeseen pehmonalleen, joka oli pian hänen matkassaan, kiitos hänen mielenkiintoisten jalkojensa. Perään törkeyksiä huutelevalla, haisevalla myyjällä ei ollut mahdollisuuttakaan häntä vastaan.

Sasuke puolestaan suuntasi lentävään metsään, sillä hän tiesi, että paras lahja tyhmälle Rigelille oli hölmö jänis. Sasuke ei kuitenkaan ollut kummoinen metsästäjä, joten jäniksen sijaan hän sai metsästettyä ainoastaan limaisen oravan.

Jerome oli varsin varma taidoistaan ja hän aikoi antaa  oikeudenmukaiselle Orionille kaikista märkiintyneimmän lahjan ikinä.  Hän aikoi antaa Orionille kuolaavia yksityistunteja taidoista, joita oli oppinut omassa lupsakassa koulutuksessaan. Niistä olisi varmasti apua kasvavalle päällikön pojalle.

Myös Hiro oli varsin selvillä siitä, mitä hassu Bellatrix kaipasi jouluksi. Miksei olisi? Tiesihän hän mitä kaikki leikkaavat naaraat kaipasivat eniten elämässään ja se oli outo, kiero uros rinnalleen. Niinpä Hiro aikoi antaa Bellalle lahjaksi odottamattoman Andyn.

Tyytyväisinä lahjoihinsa lullapulla nelikko palasi nopean ylipäällikkönsä luokse ja pelastivat joulun.

Seuraavana vuonna Weed kuitenkin aikoi hankkia lahjat itse.

1 kommentti: