keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Gingaa omalla tyylilläni 2


Ensimmäisessä osassa panostin enemmänkin omaan tyyliini ja piirsin suhteellisen hyviä animekuvia uudestaan. Tällä kertaa innostuin kuitenkin netissä törmäämääni ideaan piirtää vähän derpimpiä kuvia tavallaan paranneltuina versioina ja no, tulihan siinä omaa tyyliä väkisinkin mukaan.

Väärinkäsityksiä välttääkseni: tämän tekstin tarkoitus ei ole halventaa niinkään Weed-animea tai Studio Deeniä. Animen tekeminen on kovaa työtä ja arvostan sitä, että Weedistä on ylipäätään tehty jonkinlainen anime, vaikka se onkin omasta mielestäni huonompaa laatua Hopeanuoleen verrattuna. 
Tarkoitukseni oli enemmänkin harjoittaa omia taitojani.

Alkuperäinen vasemmalla - oma versio oikealla
 
 En oikein tiennyt miten John tässä kuvassa on, joten omassakin kuvassani anatomia voi vammata pahasti...

 Omasta Weedistäni tuli jokseenkin litistetyn näköinen.

17 kommenttia:

 1. Täytyy sanoa, että nuo piirtämäsi kuvat ovat paljon hienompia kuin nuo alkuperäiset, ainankin minun mielestäni. :D Suosikkejani ovat tuo John ja viimeinen Weed. Todella hienoja! :)

  VastaaPoista
 2. Voi kettu noi sun piirtämät silmät on niin ihanat >w< <3

  VastaaPoista
 3. Viimisessä kuvassa, sun piirtämä weed on aivan älyttömän suloinen! >w<

  VastaaPoista
 4. Sun piirtämät paljon hienompia kuin alkuperäiset! tai no alkuperäisiähän paremmat osaa piirtää vaikka 5-vuotias, mutta sun työt on oikeasti hienoja! tykkään sun tyylistä piirtää.

  VastaaPoista
 5. Nämä on niin mahtavia! :) Lisää tällaisia!

  VastaaPoista
 6. Tyylisi ei kyllä istu kuviin (liian söpöä ja pörröistä makuuni), varsinkaan kun jätät muita hahmoja piirtämättä omalla tyylilläsi. Erioten se häiritsee tuossa missä kaksi random-Kougaa derppaa taustalla (tuossa oikeastaan pidin alkuperäisestä enemmän, Weedin ilme on siinä hyvä toisin kuin sinun yritelmässä). Ja John katsoo tuossa uudelleenpiirroksessasi väärään suuntaan.
  Kyllä, olen melko kriittinen mitä tulee piirtämiseen.

  ~Yamashita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi ettet pitänyt, mutta niinhän se on ettei kaikkia voi miellyttää. Kiitän kuitenkin kritiikistäsi.

   Poista
 7. Ihanaa ^^ Viimeisessä kuvassa Weed on kyllä ihan supersöpö <3 Toivomuksena olisi sellainen, jos piirtäisit muitakin hahmoja omalla tyylilläsi. Vaikka Jerome, Kagetora, Ken, Jouji.. Olisi kiva nähdä miten piirrät heidät :33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ehkä, jos tuo ajatus saa kannatusta niin innostun vielä niin tekemään :)

   Poista
  2. Minulta saa lisäksi kannatusta! :)

   Poista
  3. Olisi se kyllä ihan kiva nähdä kun piirrät muitakin hahmoja ja kohtauksia uudestaan.

   ~ Mansikki

   Poista
 8. Hmm... Ovathan nämä ihan hienoja, mutta hahmot ovat mielestäni liian söpöjä.

  Ensimmäisessä kuvassa jotenkin tuo toinen silmä näyttää vähän jännältä (tuo joka ei näy kokonaan), näyttää pienemältä kin tuo kokonaan näkyvä silmä. Muuten pidän tästä todella paljon, ja onhan tämä nyt paljon parempi kuin tuo ammattianimaattoreiden tekemä.

  Toinen on mielestäni paras näistä kaikista, se on todella ihana. Kuten Weederpilläkin, on piirtämälläsi versiolla on häntä vähän jännässä asennossa. Tämä voisi olla vähän vähemmän söpömpi ja olisit voinut piirtää Tesshininkin uudelleen, ei sekään miltään mallilta näytä.

  Kolmannen kuvan John on minusta aivan liian söpö eikä se sovi Johnille mielestäni kovin hyvin. John myös katsoo väärään suuntaan ja tällä on myös muutama anatomiapieru (tosin niistähän jo sanoitkin kuvaa alempana).

  Viimeise kuvan Weed on ihan hyvän näköinen, tosin söpöys ei tue ilmettä oikeastaan yhtään. Myös tuo suu on vähän outo (tosin ammattilaisten piirtämämällä on vielä oudompi). Muuta tästä ei olekkaan sanottavaa

  Toisaalta kyllä on hyvä ettet yrittänyt apinoida Takahashia tai tuota animen tyyliä.

  Toivotavasti kritiikkiä sai antaa etkä nyt mieltäsi pahoittanut :)

  ~ Mansikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten todettu, kaikkia ei voi miellyttää omilla töillään tai tyylillään.

   Kuvien uudelleenpiirtämisessä haasteellista oli juurikin se, että kuva piti piirtää taustalla olevan hahmon päälle eikä asentoa voinut mitenkään dramaattisesti muuttaa ilman, että taustalla oleva alkuperäinen hahmo tulisi näkyviin. Tästä johtuu juurikin esim. tuo Weedin hännän hieman luonnoton asento.

   Johnin katseen väärästä suunnasta onkin jo kertaalleen mainittu, mutta siihen vastatakseni ei tuo pohjaton eteenpäin tuijotuskaan olisi kovin hyvältä näyttänyt. Siksi päädyin tähän ratkaisuun.

   Kiitos kritiikistäsi! Enkä toki pahoittanut mieltäni, ei huolta.
   Kritiikin tarkoituksena onkin juuri kertoa omasta mielestäni missä on onnistuttu ja missä ei, sekä missä on parantamisen varaa.

   Poista
 9. Ylläpidätkö sinä "Sometimes, Ginga can't art." -blogia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ylläpidä, mutta useampien henkilöiden on mahdollista lisätä sinne kuvia. Olen lisännyt yhden näistä kuvistani sinne.

   Poista
 10. Ei hemmetti nuo Kogat ovat jäätäviä tuossa viimeisessä kuvassa. Banzai ja Ed.

  Todella nättiä jälkeä ja tällaisia eroja on mukava nähdä, nimenomaan päälle tehtynä, kun kuvaa voi verrata selkeästi alkuperäiseen.

  Olisi todella kiva nähdä, jos tekisit vastaavan
  1. jollekin todella hyvännäköiselle kohtaukselle.
  2. jollekin karmealle kohtaukselle. Esim. Weed pelastamassa maahan kaatunutta GB:tä kakkosjaksosta tulisi mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehän ovat varsin hilpeitä...

   Kiitos palautteestasi ja ehdotuksistasi~

   Pitääpä ottaa nuo huomioon, kun seuraavan kerran innostuu piirtelemään.

   Poista