torstai 6. maaliskuuta 2014

Tuotehaaveita

Tämän tekstin idea pohjautuu paitsi omasta mielikuvituksesta myös Kaksoissolan viestiketjusta, jossa käsiteltiin epärealistisia Ginga-haaveita. Omat tuotehaaveeni eivät toki ole ketjussa mainituista "hulluimpia" vaan itseasiassa verrattain aika realistisia. Gingan saralla varsinkin GNG:n kulta-aikoina sarjasta oli vaikka mitä jännää oheistuotetta aina vohveleista nenäliinoihin. Nykyaikana suosituista sarjoista tehdään myös paljon erinäköistä oheiskrääsää, jota olisi ehkä jäänyt toivomaan Hopeanuolestakin. Tässä ovat omat haaveeni, huomautan vielä kuvien olevan käsiteltyjä.


Pääsiäismunat

Jo monen vuoden ajan aina kun pääsiäinen lähestyy kaupoissa on näkynyt vaikka millaisia pääsiäismunia eri sarjoista. Yhtenä vuotena tuli kerättyä kaikki Leijonakuningasfiguurit, tänä vuonna oli tullut My Little Pony-suklaamunia. Hopeanuoli-aiheiset ovat kuitenkin jääneet haaveeksi, vaikka makeisia sarjasta onkin tehty. Hopeanuoli-suklaamunien mukana olisi voinut tulla vaikka halpoja pikkufiguureja.

Limupullot ja -tölkit

Mieleeni on elävästi jäänyt kummallisen makuiset Digimon-limut lapsuudestani. Hopeanuolen kuvalla varustetut tölkit ja pullot olisivat myös olleet mukavia. Kuvaan päätin valita ramune-pullon, mikä sopinee hyvin japanilaiseen teemaan. Varsinkin animekuvien värillisyys olisi sopinut hyvin pullojen etiketteihin.

Peli

Viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä. Peli oli asia, joka mainittiin useampaankin otteeseen yllämainitussa viestiketjussa. Hopeanuolesta ei ole koskaan tehty mitään virallista peliä, mutta fanien tekemiä on muutamia. Lisäksi oli tämä jokin oikea peli, jossa Akakabuto kävi vilahtamassa ja hahmoina oli hyvin sekalaisia hahmoja eri sarjoista. Täysin gingalle omistettua peliä ei kuitenkaan ole, joten sellainen olisi varmasti ollut aivan upea. Oma haavepelini olisi ollut kenties jonkinlainen seikkailu/toiminta peli, joka myötäilisi sarjan juonta.

9 kommenttia:

 1. Koska tekstissäsi näkyvät kolme kuvaa ovat niin näyttäviä, on pakko kysyä muokkasitko ne itse? :) Ennenkuin kerkesin rueta lukemaan edes tekstiä, vedin jo henkeä pääsiäismunakuvan kohdalla, kun ajattelin "onko Japanissa noita?!" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin, että joku kysyy XD Kyllä muokkasin, siksi tuossa ensimmäisessä kappaleessa lukee, että kuvat on käsiteltyjä.

   Poista
  2. Varmasti kysyisi, mutta säästin monilta vaivaa ;) Netissä, kun näkee vähän kaikenlaisia tuotteita hyvinkin erilaisista sarjoista..
   Mahdatko tietää syytä miksei sitten Hopeanuolesta tehdä erikoisempia tuotteita? Olisihan niillä varmasti kysyntyää, kuten FF-limonaadeilla.

   Poista
  3. Varmasti suurin syy on se, että sarja on ilmestynyt Japanissa tuolloin 80-luvulla ja se on silloin ollut siellä isompi juttu, joten näin monta vuosikymmentä jälkeenpäin on aika harvinaista, että sarja on edelleen muodissa. Orion lienee seuraava, josta oheiskrääsää tehdään, mikäli se on yhtä suosittu kuin Weed ja Hopeanuoli. Hopeanuolesta on kuitenkin ollut sen kulta-aikoina kaikenlaista karkeista ja vohveleista tyynyliinoihin ja astioihin.

   Poista
 2. Tuollaiset Ginga-tuotteet olisivat aivan mahtavia c: etenkin pääsiäisen aikoihin nuo sulklaamunat!

  VastaaPoista
 3. hehehe!! Olen itse myös tällainen hullu Hopeanuoli fani ja aijon myös pelin tekijäksi ja unelmani on jossain vaiheessa tehdä Hopeanuoli peli!!!!!=D Olen myös sellaista aina toivonut ja, kun ei ole sellaista niin päätin tehdä sellaisen itse, siis joskus toivottavasti!! ^^ Se olisi kyllä aivan mahtavaa sitten Weedistä siihen voisi tehdä niin, kuin jatko osan!! =3

  VastaaPoista
 4. Voihan hitsi tuo kuva pelistä muistuttaa kun huomasin jossain netti kaupassa sellaisen hopsu pelin. Mutta kun olin saamassa sen niin se oli jo hävinnyt sieltä.. Kyllä harmittaa... ._.
  No hyvä aihe noi pääsiäismunat saisivat olla jossain saatavilla ja hieno kuva tuossa pääsiäismunassa on :3 Pullokin on hieno. Jos löytäisin nuo niin haluaisin ne välittömästi! Maksoi mitä maksoi :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hm, nyt alkoi mietityttää, että mistähän pelistä on kyse? Lautapelistä? En tiedä ainakaan itse, että Hopeanuolesta olisi muita virallisia pelejä sen suht harvinaisen lautapelin lisäksi kuin palapelit ja se jokin vanha peli, missä on eri sarjoja ja Akakabuto käy piipahtamassa siinä. Mutta kiitos ^^

   Poista
 5. Ensimmäinen on suhteellisen realistinen juttu, toinen hieman erikoisempi, enkä ota niihin kantaa, mutta olen samaa mieltä siitä, että hopeanuolesta pitäisi tehdä pleikkapeli. Onko kellään mitään aavistusta siitä, onko jollakin sivulla jonkinlaisia ginga-videopelejä? Jos on, niin mistä sellaisen löytäisi?

  VastaaPoista