keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

GNG-magneetit

Jostakin syystä olen tykästynyt GNG-magneetteihin. Ne ovat pieneen kokoonsa nähden hintavia, jotkut taustat ovat kamalia, mutta joku niissä vain viehättää. Magneetit ovat nyt pidempään olleet aikalailla kiven alla eikä niitä kauheasti näy myynnissä. Magneetteja on tullut ja mennyt jossakin määrin, myin tai vaihdoin muutamat Gin-magneetit joista en loppujen lopuksi välittänyt enää niin paljoa. Itse kun satun vielä keräämään pelkkiä tiettyjä Gin-magneetteja niin hyviä tilaisuuksia tulee enää harvoin, mutta kärsivällisyys palkitaan välillä.

Yksi keräilijä oli hiljattain hankkinut ison paketin magneetteja ja pisti monta niistä myyntiin, jolloin sain napattua kaksi itselleni. Toisen vaihdoin yhteen omistamaani magneettiin ja toisen ostin.


Jostakin syystä pidän kovasti suurimmasta osasta Gin-magneetteja aivan valtavasti. Muut hahmot eivät juurikaan kiinnosta, joten kenties taustalla on se, että Gin on ensinnäkin päähenkilö. Pidän hahmon ulkonäöstä ja häntä näytetään animessa suurin osa ajassa. Lisäksi Gin mielletään suosituimmaksi hahmoksi, joten mielelläänhän sitä hankkii päähenkilöstä tehtyjä oheistuotteita.


Tässä on vielä päivitetty kuva kaikista omistamistani magneeteista, yksi pussi ja mukana tullut lappu. Omistin aikaisemmin myös harmaasävyisen pahvikotelon magneeteille, mutta vaihdoin sen ja muita tuotteita aikoinaan 7. julkaisun ensimmäiseen osaan, jossa oli juliste mukana. Omistamistani magneeteista omaksi henkilökohtaiseksi suosikikseni on jostain syystä noussut tuo alarivin vasemman puoleisin, jossa on taustalla pinkkiä ja keltaista. En edes pidä pinkistä, mutta magneetissa tuo on jotenkin tosi metkan näköinen yhdistelmä. Eniten kaipaan silti kokoelmaani edelleen magneettia, jossa Gin istuu sinisellä taustalla. Vielä ei ole tärpännyt.

2 kommenttia:

 1. Noita muita kuin animesta otettuja magneetteja olisi ihana saada lisää. Värit ja kuviot kun näyttävät niissä hyviltä ja tuovat mukanaan erilaisuutta.

  Pelkästään Ginistä löytyy suhteellisen paljon magneetteja, jolloin niitä kelpaa keräillä. Jännää ja hienoa, että löytyy kiinnostusta tietynlaisiin oheistavaroihin ja juuri tiettyyn hahmoon pohjautuen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen kanssasi samaa mieltä, väritaustaiset magneetit ovat jokseenkin tosi nostalgisen näköisiä. Monissa oheistuotteissa ollaan käytettä vain suoraan animesta otettuja kuvia, joten nämä erottuvat hyvin joukosta.

   En oikeastaan tietä mistä tämä innostus tiettyyn hahmoon pohjautuen on lähtenyt, kait siitä että omalla kohdallani Gin on ollut aina suosikkini ja "idolini", joten hänestä on tullut eniten haalittua oheistuotteita, figuja ja magneetteja esimerkiksi. Minusta on kivaa nähdä myös, että muilla keräilijöillä on välillä sama homma, pyritään keräämään omasta suosikista kaikenlaista oheistuotetta.

   Poista