torstai 12. elokuuta 2021

PurePlasticin pinssit

 Noniin, otetaanpa samaan syssyyn pinssitkin tarkastelun alle, kun pehmot on saatu alta pois! Valitettavasti minun on hankala käydä tätä tuotetta läpi esim. ulkopuolisen ostajan silmin, koska projektissa mukana olleena näitä on tullut tuijoteltua paljon. Olisi siis kiva kuulla enemmänkin ihmisten mietteitä pinsseistä. Niistä ei ole osunut silmään kommentteja ihan kauheasti enkä ole ihan varma onko se hyvä vai huono asia? Yleisesti ottaen vastaanotto pinsseille on vaikuttanut ihan positiiviselta.

Pinssejä löytyy setistä yhteensä kuusi ja niissä seikkailee seuraavat parivaljakot:
- Orion ja Sirius
- Rigel ja Bella
- Ken ja Kagetora
- Riki ja Yukimura
- Weed ja Gin
- John ja Andy

Pinssit ovat halkaisijaltaan noin 5,5cm, niissä on rikkinäistä lasia muistuttava hologrammi -efekti ja ne myydään satunnaispakkauksissa Urumissa hintaan 7,50e / kpl. Urumista ostaessa tuotteilla on kaksoiskappaletakuu.

Pinssien lopputulos efektin osalta meni ennen painoa Instagramiin äänestettäväksi ja tulokset sen suhteen olivat tosi tasaväkisiä, mutta lopulta hologrammi vei voiton. Siinä missä pidin itse tavallista turvallisempana vaihtoehtona, olen toisaalta aina pitänyt tästä efektistä tarroissa ja avaimenperissä tosi paljon. Kun efekti varmistui, PurePlasticin pinsseistä tuli ensimmäisiä virallisia Ginga-pinssejä, joissa tälläinen efekti on mukana.


Pinssien taustalla ei ole oikeastaan mitään isoa säätöä, joten tämä oli kaiken kaikkiaan melko helppo projekti. Riki & Yukimura oli oikeastaan ainoa, joka vaati enemmän hommaa, kuten hahmojen värityksen. Niiden asettelussa oli myös omat haasteensa, jotta molemmista saatiin mahdollisimman paljon näkyviin. Rigel & Bella taas vaati muutaman eri taustan kokeilua ennen kuin sille löytyi sopiva. Yksi kokeilemistani taustoista muistutti vähän vanhaa Windowsin taustakuvaa ja olen tyytyväinen ettei siihen yksilöön päädytty...
Puren graafikko hoiti pakkauksen designin, joten minun on pakko kehua sitä vielä. Nämä pakkaukset on aina todella kauniisti toteutettuja ja viimeisen päälle hiottuja. Pidän siitä, että pinssit eivät ole vain sellaisenaan irrallaan tai pelkästään näissä läpinäkyvissä pusseissa.

Oma suosikkini näistä pinsseistä on ehkä Andy ja John. Vaikka siinä on yhdistetty vain kaksi mangakuvaa, ne toimivat tosi kivasti yhdessä. Eniten olin huolissani Yukimurasta ja Rikistä, koska ne eivät olleet valmiiksi väritettyinä ja siinä on aina omat riskinsä, että kuva hyppää liian erottuvana joukosta silmille. Lopputulos näyttää kuitenkin omaan silmääni hyvältä ja olin siitä todella huojentunut.

Mitä mieltä te olitte pinsseistä? Oliko teillä suosikkeja, jäitkö kaipaamaan jotakin, olisiko jotain voitu toteuttaa paremmin?

8 kommenttia:

 1. Nyt tulee ehkä vähän turhankin rehellinen mielipide, mutta minusta tuo Riki & Yukimura-pinssi on kamala :/ Heti kun se ensimmäisen kerran julkistettiin, näin saman tien että laatu muistuttaa lähinnä jotain kehnompaa ginga oc-muokkausta. Lisäksi yläreunassa on liikaa tyhjää, sinne olisi sopinut ehkä kuu samaan tyyliin kuin Johnilla ja Andylla. Muut pinssit on onneksi hienoja, vaikka itse en oikein tuosta holosta pidä! Pakkaus on myös tosi hieno :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmillista kuulla, että ks. pinssi ei ollut makuusi. Hyvä pointti, että yläreunan tilaa olisi voinut hyödyntää hieman paremminkin. Kiitos ajatuksistasi!

   Poista
 2. Tykkään tosi paljon siitä että pinseissä on tuo hologrammiefekti. Tekee pinsseistä vähän erikoisempia. Toivottavasti Pureplasticilta ei kuitenkaan liikaa tule jatkossa hologrammijuttuja, koska jos niitä on paljon niin erikoisuus katoaa. Pidin myös siitä minkä kokoisia nämä pinssit ovat, luulin ensin että ne ovat samaa kokoluokkaa kuin magneetit, mutta pinssit olivatkin pienempiä. Magneetit olivat omaan makuuni turhankin isoja. Ylipäänsä itse tykkään paljon vähän pienemmistä tuotteista, ne on söpömpiä ja helpompia saada mahtumaan kokoelmaan.

  Pinsseistä en osaa sanoa suosikkiani, mutta vähiten pidän pinssistä jossa on Ken ja Kagetora. En hirveästi välitä kyseisistä hahmoista ja lisäksi pinssiin on mielestäni valittu huono kuva Kenistä. Ken on jotenkin hoopon näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla! Onneksi eivät ole liian suuriakaan, sekin olisi voinut olla ikävää. Samaistun kyllä tuohon, että pienet tuotteet on säilytyksen kannalta kivempia. Kiitos mielipiteestäsi!

   Poista
 3. Mielestäni kaikki ovat oikein nättejä, enkä olisi osannut sanoa Riki+Yukimura-pinssistä että olisi erikseen väritetty :D Efekti on myös ihana.

  VastaaPoista
 4. Tykkään kyllä hirveesti tosta holo-efektistä! Ja en ees huomannu, että Yukimura ja Riki oli erikseen väritetty, mun mielestä ne hyvin jäljittelee Takahashin tyyliä!
  Omat suosikit on ehdottomasti Rigel/Bella ja Orion/Sirius!

  VastaaPoista