sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Mangaversiot animessa #1

Laitoin yhdessä vaiheessa Hopeatiikeri FB-sivulle tähän tekstiin liittyen muutamia kuvia, joissa olin muokannut pikaisesti pari animekuvaa vastaamaan hahmojen alkuperäisiä mangaversioita.  

Ilmeisestikin tästä ideasta tykättiin, sillä minua pyydettiin toivepostauksena toteuttamaan näitä lisää, joten saamanne pitää. Koitin panostaa näihin hieman enemmän kuin noihin naamakirjaan laittamiini räpellyksiin. Nämä muokkaukset pohjautuvat aikalailla lähinnä tuohon edellä linkkaamaani tekstiin.
_________________________________________________


Ensimmäinen uhrini oli Cross sillä tämä oli kaikista helpoin muokata...

Hahmojen värit saattavat vaihdella itseasiassa aika paljon sarjan aikana, välillä Akame on sinertävän vihreä, välillä Hyena sininen ja sitä rataa. Syitä voi olla monia aina hahmon taustaan sopimisesta (jos kohtauksessa on yö ei hahmo voi olla yhtä valoisa kuin päivällä tapahtuvassa kohtauksessa) animetuotantoyhtiön tekemiin päätöksiin. Cross on kuitenkin sellainen poikkeus, jonka väri pysyy aina sinertävän vihreänä, vaikka hahmon olisi tarkoitus olla valkoinen.


 Siinähän se on, vanha kunnon John. 

Johnin kasvojen merkit ovat sen verran erikoiset, että kun hahmosta oli animeen tehty enemmänkin tavallisen saksanpaimenkoiran näköinen, ei se enää ollut niin persoonallisen näköinen. 


Muokkasin Facebookissa olleita Rikin kuvia sen verran radikaalisti, että halusin tämän version näyttävän vähän luonnollisemmalta, joten ero ei ole kovinkaan suuri, mutta ainakin sen huomaa. 


Tässä toinen kuva, jota en lähtenyt ihan kovin radikaalisti muuttamaan, koska se olisi ollut sen verran työlästä ja epäonnistunut melko varmasti enemmän... Harmikseni tajusin vasta kuvan jo tallennettuani ja tänne laitettuani miten olisin saanut esim. Akatoran vaalean osuuden siedettävämmän näköiseksi, mutta menkööt nyt tällä kertaa näin. Chutoraan ja Kurotoraan olen kuitenkin suht tyytyväinen. 


Paras viimeiseksi, koska nauroin tälle aika makeasti...

Tämä sopisi kivasti sellaiseen "Miltä tytöistä tuntuu ilman meikkiä" -memeen.

8 kommenttia:

 1. Hakurou näyttää ihan tältä pandalta: http://i.imgur.com/WZo59.jpg !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin juuri tuota kuvaa tuon memen mainitessani :'D

   Poista
 2. Tosi hienoja kaikki, repesin kyllä Hakurolle... x)

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus! :) Kaipa tähän olisi kuulunut myös Gin. Mangassa tämä on raidallinen, kun taas animessa sininen XD Mutta toisaalta ehkä raitojen animointi olisi ollut haasteellista, Gin on kuitenkin aika paljon esillä. Pidän todella paljon Kain veljesten mangavärityksestä. Harmi että animessa nämä ovat pelkistetympiä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa myös mangassa Ginin tiikeriraitaisuus katoaa vähitellen. Luulen, että sen säilyttäminen olisi ollut liian työlästä sekä mangaa, että animea tehdessä. Gin on kuitenkin GNG-animessa huomattavasti harmaasävyisempi kuin GDW-animessa.

   Poista
 4. Hyviä muokkauksia, tosin jostain syystä pudän enemmän tuosta "oikean anime Rikin" värityksestä kuin mangaversiosta, pentuna tuo mangaväritys kyllä sopii.

  VastaaPoista
 5. heh kiitos,kun toteutit toiveeni. nuo olivat todella hyvin tehtyjä mielestäni.etenkin Cross,Riki ja John.kiitos tuhannesti<3

  VastaaPoista
 6. Hienoja muokkauksia, lempparini taitaa olla Akatora ja hänen veljiensä kuva ja Crosskin näytti hienolta :3

  VastaaPoista