torstai 8. toukokuuta 2014

[x] Hanki sininen GNG-figuuri

Kun aloitin keräilyn vuoden 2011 alusta, yksi suurimmista haaveistani oli saada sininen GNG-figuuri. Tiedä sitten mitkä asiat siihen vaikuttivat, tieto figuurien harvinaisuudesta oli varmasti yksi asia. Toinen oli ehdottomasti se, miten kauniin värisiä figuurit olivat, sähkönsininen on yksi suosikkivärejäni. Oikeastaan hyvän tilaisuuden tullen mikä tahansa figuuri olisi kelvannut sinisenä, mutta suosikkejani olivat Gin ja Kurotora. Ehkä senkin takia, että minun oli helpompaa yhdistää sininen väri juuri näihin hahmoihin. 

Vuosien varrella taisin tavoitella sinistä Kurotora-figuuria useampaankin otteeseen, mutta huutokaupassa hinta meni aina yli oman budjettini. Jossakin vaiheessa tavoite saada sininen figuuri muuttui enemmänkin kaukaiseksi haaveeksi, jota en koskaan kuvitellut saavuttavani. 

Huomasin jonkin aikaa sitten ilmoituksen myynnissä olevista GNG-figuureista ja ehdin juuri sopivasti ottaa yhteyttä myyjään ennenkuin hän olisi todennäköisesti pistänyt havittelemani figuurin myyntiin myös Huuto.netiin. Sain sovittua kaupoista ja odottelin postia kuin kuuta nousevaa.


Sininen Kurotora!

Voi jösses, en edes voi sanoin kuvailla miten tunnen huonoa omaatuntoa materialistisuudestani voittajafiilis oli saada tämä figuuri käsiinsä!

Sinisenä figuurina ja melko suosittuna hahmona tälle figuurille tuli toki ihan mukavasti hintaa, mutta hieman tasoitusta toi kuitenkin se, että päätin myydä pois tässä samalla omistamani ruskean, ison Kurotora-figuurin. En itse keräile eri värisiä tai kokoisia figuureja muista hahmoista oikeastaan kuin Ginistä. Ja vaikka ruskea Kurotora olikin ensimmäisiä koskaan ostamiani figuureja, en oikeastaan tuntenut juurikaan huonoa omaatuntoa saadessani tilalle jotakin sellaista, mistä olin haaveillut niin kauan.


Tässäpä vielä kuva kahdesta eri värisestä, isosta Kurotorasta ennenkuin tuo toinen lähtee eteenpäin.

5 kommenttia:

 1. On tuo sininen figuuri kyllä komea. Itselläni on vain into näihin laskenut vuosien saatossa, kun niitä on ollut niin vaikea saada tai joutunut silloinkin maksamaan mansikoita.

  Mitä maksoit muuten Kurotorasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit. Olen itsekin hankkinut GNG-figuureita enää hyvin harvoin. Kun aloitin keräilemisen sain muutaman ison figuurin 20€ hintaan, joka on nykyään hyvällä lykyllä pienten figuurien hinta.

   Kurotoran hintapyyntö oli 60€, josta maksoin 50€ ja heitin vaihdossa vielä paperimagneettien läpyskän.

   Poista
 2. Oi kyllä on nätti!Rakastan sinistä ja se on lempivärini.:D

  VastaaPoista
 3. Onnea figuurista, se on kyllä tosi nätti! :3
  Ihanan värinen.

  VastaaPoista