tiistai 6. elokuuta 2013

Collector's Edition




Myin tässä oman vajaan boksini (josta puuttui itse boksi ja kännykkäkoru) pois jonkin aikaa sitten ja tänään pääsin hakemaan postista tilalle tälläisen.

Kyseessähän on siis Weed-animesarjan jo keräilyharvinaisuudeksi osoittautunut DVD-boksi, joka on myyty loppuun ilmeisesti vuoden 2011 lopussa. 
Erikoisen tästä boksista teki mukana tulevat extrat: lehtinen ja kännykkäkoru, joita ei myyty erikseen.




 Toisinaan näitä näkee myytävän esimerkiksi huutokaupoissa käytettyinä ja itsekin huomasin jonkin aikaa sitten erään boksin pyörivän Huuto.netissä vajaan satasen hintaan. Ajattelin kuitenkin etten tuolla hinnalla boksia osta ja omaksi onnekseni hieman myöhemmin myyntiin tuli toinen Collector's Edition hintaan 30€.


Collector's Editionissa on tosiaan kahdeksan DVD:n lisäksi yksi kotelo, joka sisältää kaikki ekstrat:



Lehtinen, jossa on tietoa ja kuvia hahmoista.

 Isompi kuva keskiaukeamalla


Sekä paljon nykyään himoittu kännykkäkoru.

Olin tosi iloinen, että tässä paketissa koru oli edelleen pussissa taustapahvilla. Olen myös miettinyt jo pitkään onkohan tuon läpyskän toisella puolella jotakin ja nytpä se tuli selvitettyä ja halusin napata teillekin siitä kuvan. Olin itse hieman pettynyt kieltämättä, koska oletin korun olevan vähän isompi.

Jos en ihan väärin käsittänyt niin korun olisi myös tarkoitus vilkkua? Tämä oli uutta minulle ja oma kännykkäkoruni oli vielä ihan avaamaton (siinä oli irroitettava muovinpala paikallaan), joten en lähtenyt asiaa kokeilemaankaan. 

Olisi kyllä mukavaa kuulla kokemuksia, jos joku on tämän korun käyttöön ottanut?

15 kommenttia:

  1. Et käsittänyt väärin, tai ainakin vielä viimeisen kokeilu kerran jälkeen on koru vilkkunut iloisesti punertavana. :3

    Kävi kyllä sen verran harmillisesti tuon kakkos DVD:n kotelon kanssa, että se levypidike meni palasiksi. Ja koska en voi ollenkaan sallia levyjen vaeltavan omiaan niin hyödynsinpä tämä extra kotelon sitten oikein kunnolla. Välillä meinaa yhä unohtua, että kakkos levy löytyy sen sisuksista niin iskee kunnon paniikki, kun ei tahdo löytyä. :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haa kiitos paljon, kiinnostikin että miltähän tuo näyttää toiminnassa, mutta en raaskinut sitä kokeilla! :D

      Jep, itsellä oli myös yhden DVD:n kotelosta levypidike mennyt hajalle ilmeisesti postituksessa tuosta edellisestä paketista, jonka myin. Harmi kun nuo ovat niin pieniä ettei niitä voi oikein vain vaihtaa toiseen, mutta onneksi pystyis käyttämään tuota extrojen koteloa ^^

      Poista
  2. Todella hieno löytö! Onnea sinulle, itsekkin olen katsastellut huutonetistä samaista pakettia, mutta joko hinta on minulle liian korkea, taikka kännykkäkorua ja lehtistä ei ole mukana. Mutta jatkan etsintöjä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Onnea sinullekin etsintöihin. Omasta mielestäni 30€ + postikulut oli tosi hyvä hinta, kun pelkkää Complete Seriesia myytiin silloin uutena muistaakseni 40€ ^^

      Poista
  3. Voi että tuota avaimenperää ;_; ihana <3 Ja samaten tuo vihkonen. Oon taas kerran kateellinen :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kännykkäkoru on kyllä ihana~ :> Tosin hurjasti pienempi kuin olisi kuvitellut.

      Oh well, aina pitää olla jotain mistä ollaan kateellisia toisillemme XD

      Poista
  4. Älä ota käyttöön, itse otin ja kadun sitä syvästi. Tummuu todella nopeasti ja minulla ainakin patterin "läppä" erittäin heikko.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla hävisi koko koru, kun se joskus lähti irti kännykästä. Lievästi vituttaa.

      Poista
  5. Tuli mieleen tuosta lehtisestä. (en voi kyllä tarkistaakaan juuri nyt, mutta toivon etten puhu puuta heinää)

    Niin siinä Johnin esittelyn kohdalla luki jotakin vastaavaa: Tuntenut _Weedin_ siitä asti, kun molemmat asuivat ihmisillä.
    Ymmärrettävää kyllä, että virheitä sattuu, niin meille kaikille joskus. Mut tää vihkonenhan taitaa olla muutenkin joku fanien väännös? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäpä pääsin tarkistamaan ja noinhan siellä luki. Oli myös virheitä rotujen kanssa ja Kaibutsun nimi oli ainakin kerran kirjoitettu väärin.

      Poista
  6. Ostin ton joskus anttilasta ja hintaa taisi olla 40e muistaakseni. Mulla oli toi koru kauan käytössä, nykyään se on turvassa kaapissa. Hyvä löytö toi on kyllä. :)

    VastaaPoista
  7. Loistava löytö Anttu! En minäkään kyllä suosittele ottamaan sitä korua käytöön (tummuu ja se kiinnitys naru alkaa heiketä). Minä itse otin sen käyttöön koska olin nuori ja tietämätön, että sitä ei kannata ottaa käyttöön. Tällä hetkellä tuo koru on visusti jemmassa kokoelma hyllyllä :) Muistan kun isäni tilasi minulle tuon boxin n. 2010 loppu kesällä Discshopista :D Mutta kuitenkin tosi mukava juttu että kumpikaan extroista ei puuttunut ja kännkkäkorusi oli vielä muoveissa! Kuten jo sanoin aivan loistava löytö!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Moni on sanonutkin, että käytössä tummuu, joten eiköhän tuo pysy minulla tuolla pussissa. Mitä olen myös huomannut niin osalta on kadonnut muutenkin tuo taustalappu, joten pysyykin vain paremmassa tallessa, jos ovat kaikki samassa paikassa.

      Poista
  8. Hohhoo, itseltänikin löytyy tämä kyseinen setti, prisman viimeinen sellainen ja pakkohan se oli saada mukaan, kun kaupassa käyntiin äidin kanssa. Monetkohan kerrat tuokin on tullut katsottua alusta loppuun, eikä siihen ikinä kyllästy :3

    VastaaPoista

Kommenttien tarkistus päällä spämmiviestien vuoksi.