maanantai 19. elokuuta 2013

WEED-innostus jatkukoon!

Hopeatiikerin Facebook-sivulla on menossa 100. postauksen kunniaksi arvonta! 
Käykää osallistumassa!   
__________________________________________

Olen kertonut muutamia kertoja eri paikoissa, kuinka lopetin suomenkielisen WEED-mangan keräämisen 14. osaan. Vilkaisin osan 13. takaosasta, että se on ilmestynyt joskus joulukuussa, siitä on siis jo hurjan pitkä aika! Tämän jälkeen en enää ostanut uusimpia Weed-mangoja - siitä on jo noin reippaat 8 kuukautta.

Sittemmin olen myös vältellyt lukemasta arvosteluja etten näkisi spoilereita, vaikka aikeinani ei ollut ostaa enää yhtään. Mielessä kalvoi silti tietämättömyys siitä etten tiennyt miten manga jatkuu ja mistä jään paitsi.

Olen edelleen sitä mieltä, että 60 osaa mangaa on hirvittävä määrä, mutta lähiaikoina olen alkanut ajatella sitä myönteisemmin. Sarja tarjotaan meille omalla äidinkielellämme ja pokkaritkin maksavat vähemmän kuin japanilaiset ellei niitä löydä halvalla käytettynä.

Lähestyvä tieto siitä, että loppuvuoden jossakin osassa voisi olla extrana juliste tai kirjanmerkki sai viimeistään minut havahtumaan tähän. Jos ostaisin vain tuon myöhemmän osan, minua jäisi harmittamaan, että osia puuttuisi niin paljon välistä. Halusin kovasti tietää myös miten manga jatkuu, sillä animessa siitä näytettiin vain ripaus.  

Tänään otin itseäni niskasta kiinni ja vilkaisin montako osaa minulta puuttui, seitsemän. Luku kuulosti hirvittävältä, mutta kun laskin mitä tulisin maksamaan niistä yhteensä sain tulokseksi ~40 euroa ja yllätyin iloisesti, kun olen viimeaikoina ostellut vain englanninkielistä mangaa, joka on huomattavasti hintavampaa. 
Koulun jälkeen suuntasin Fantasiapeleihin ja ilahduin entisestään, kun muistin, että Fantasiapelien kymppikortista puuttui vain yksi leima - täysi kortti oikeutti 10€ ostoetuun. 

Vaikka WEED-mangaa oli jo ehtinyt ilmestyä niin kauan siitä kun viimeksi ostin sitä, Fantasiapelit eivät vieläkään pettäneet minua. Samaisesta liikkeestä kävin noukkimassa myös minulta puuttuvat Hopeanuolet aikoinaan ja sain kaikki osat 15-21 napattua mukaani (tosin vein hyllystä ainoan 18. osan). 10€ alennuksenkin vielä saatuani saatoin lähteä tyytyväisenä pois. Olisi voinut käydä huonomminkin.

 Nyt sitten vain odottamaan uusimpia osia!

Lisäksi tuli hieman randomina ostoksena tehtyä kaupat yksityisen myyjän kanssa ja mukaan tarttui GNG-paita, jossa on Chutora, Gin ja Smith.

En ole varsinaisesti jumaloi paitoja oheistuotteina, vaikka kuvat niissä ovatkin kauniita. Itselleni olisi kova kynnys käyttää oheistuotteita, jotka ovat käyttötavaraa. Suurimmaksi osaksi, koska viralliset oheistuotteet ovat hintavampia ja saisin kokoajan pelätä, että ne menevät rikki ja likaantuvat.
Sitten vasta harmittaisi.


Kenties humoristisin mielin otinkin sitten vastaan tämän t-paidan, jota oli selvästi jo käytetty (kuva oli melkoisen haalistunut) niin ettei minun tarvinnut miettiä sitä, että se nököttäisi koko ikänsä vain uudenveroisena jossain suojapussissa hyllyllä.

Käytettynä sain sen halvemmalla ja kuitenkin kaikesta huolimatta suht vaikeasti saatavana oheistuotteena se kiinnosti minua lähinnä oheistuotteena eikä niinkään käyttöesineenä.

Paidan valmistajana on Creation Advance ja niskalapussa lukee Printstar.
Etuosassa on kuva Ginistä, Smithistä ja Chutorasta.
Takana taas on sininen tassunjälki, jonka sisällä on nimikirjaimet CA (Creation Advance), sekä Ginga Nagareboshi Gin-kanjit.

Oma kappaleeni on kokoa 160, joka tuli minulle yllätyksenä, sillä tähän asti olen vain nähnyt nähnyt vain tavallisesti S-XL -merkittyjä paitoja. Olettaisin, että tämä paita on ehkä mitoitettu pituuden mukaan tai mahdollisesti kokoa S/M? M-kokoisena (ei kovin sirona) ihmisenä tämä mahtui päälleni lähinnä juuri ja juuri.
Onneksi en ostanutkaan sitä käyttötarkoitukseen..

2 kommenttia:

 1. Minä en ole facebookissa joten olisiko mahdollista osallistua kipailuun jotenkin muuten? En nimittäin haluaisi tehdä facea yhden arvonnan takia mutta pakkohan se jos ei muilla tavoin voi osallistua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Periaatteessa ei, koska arvontaa helpottaa se, että kaikki tykkääjät on listattu samaan paikkaan.

   Voin kuitenkin tehdä ainokaisen poikkeuksen kohdallasi, koska olet minulle edes hieman tuttu. Kyselen yhteystietojasi sitten vaikka foorumin kautta tai vastaavasti, jos satut voittamaan :)

   Poista