perjantai 2. elokuuta 2013

Custom-kauneutta

Muita kokoelmani custom-tavaroita:
________________________________


Olen kenties ohimennen maininnut ainakin Hopeatiikeri facebook-sivulla nuoresta suomalaisesta lupaavasta taiteilijasta nimeltä Recel. Olen kyseisen neitosen töitä seuraillut jo pidempään ja kyselin jo jonkin aikaa sitten häneltä tilauksen mahdollisuudesta. Tällöin Recel oli lähdössä matkoille, mutta lupasi ottaa yhteyttä kesänloman lähestyessä loppuaan ja kieltämättä omaksi yllätyksekseni hän muisti, mistä olimme puhuneet ja laittoi viestiä tulemaan.

Recel on monipuolinen taiteilija, jonka nostan nyt esille hänen Hopeanuoli-aiheisten töidensä tähden. Moni on varmasti ihaillut hänen realistisia Gin ja Riki patsaitaan, mutta myös maalauksia, piirroksia ja figuureitaan. Recelin tyyli mukailee Takahashin tyyliä omalla erikoisella ja erottuvalla tavallaan.


Alkujaan silmiini osui hänen tekemänsä Gin-avaimenperälauma ja päätin, että koska avaimenperä olisi kenties halvin ja nopein tilaus, ostaisin häneltä sellaisen. Olin onnekas ja sain tilauksen tehtyä vielä ennenkuin Recel muutti tilaustensa hintoja. Koska halusin kuitenkin hieman erilaisen ja omanlaiseni avaimenperän, joka erottuisi muista tilasin sen alkujaankin sillä idealla, että Ginillä olisi tiikeriraidat. Kaulapanta ehdotus tuli Receliltä hieman ennen tilaustyön aloittamista ja otin sen mielelläni vastaan. 

Lopputuloksen nähdessäni en edes keksinyt sanoja. Tiesin, että Recel on taitava, mutta hän pääsi silti yllättämään ja yksinkertaisesti rakastin tätä pientä Gin-avaimenperääni enkä malttanut odottaa, että pääsen siihen käsiksi. 


En voi kuin kaikin puolin suositella Recelin tekemiä tilaustöitä, koska ne kaikki ovat erilaisia ja uniikkeja ja hän toteuttaa ne tilaajan toiveiden mukaisesti. Varsinkin tämä valmistui hurjan nopeasti ja olin niin tyytyväinen, että mikään ei voinut estää. Edes Recelin hintojen nostaminen tilaukseni jälkeen, joten toinen tilaushan sitten lähti matkaan hetimiten, tällä kertaa aiheena ei kuitenkaan ollut ginga. 

Varoituksena siis: näihin voi jäädä koukkuun ♥

8 kommenttia:

 1. Hieno on! <3
  Olen harkinnut tilaavani Receliltä pari Death Note-aiheista figuuria ja jotain gingaa isolla EHKÄ :3
  -Weeduliskuukkeli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilaa ihmeessä o/ Hän on hurjan taitava ja laadusta kyllä mielellään maksaakin.

   Poista
 2. Ylisöpö! Itsekkin omistan yhden Gin avaimenperän, jonka siis joku fani on tehnyt. Taisin ostaa sen 2011 vuonna Traconista taidekujalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, olikohan sekin Recelin, kun hän muistaakseni jossain conissa oli ollut juuri näitä myymässä? Voi tosin olla, että joku muukin on näitä tehnyt :)

   Poista
 3. Miten otit hänern yhteyttä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alunperin hänen DA-tunnuksensa kautta, mutta Recelin sivuilla (linkitetty hänen nimeensä tässä blogitekstissä) on myös hänen sähköpostiosoitteensa, josta hänet saa helpoiten kiinni.

   Poista