lauantai 22. heinäkuuta 2023

FaNeMA: GNG-pehmot (erä 2)

 Kun käyt läpi FaNeMa-postauksia ja tajua ettei blogissasi ole läheskään kaikista pehmoeristä juttua...


GNG-pehmojen toisessa erässä olikin tosiaan vähän enemmän isoja, istuvia pehmoja: Riki, Ben, Akame ja John. Näistä tuli hankittua itselle Riki ja Ben.

Ben puolestaan menee aika kärkeen isoissa pehmoissa omalla asteikollani. En ollut jotenkin edes miettinyt tämän hankkimista etukäteen, mutta toteutus miellytti silmää hurjan paljon. Johnin kohdalla joku sen ulkonäössä tökki aivan valtavasti ja tykkäsin maskottipehmosta enemmän. Akame on myös kyllä suosikkihahmojani, mutta siitä ei ole jostakin syystä tullut hankittua yhtään pehmoa FaNeMalta.


Kai-veljekset olivat tämän setin ehdoton ilo ja riemu! Tykkäsin tosi paljon näiden toteutuksesta. Vihdoin tästäkin kolmikosta on pehmot!

3 kommenttia:

 1. Olen samaa mieltä, että maskottipehmo Johnista on parempi kuin iso istuva pehmo, jotenkin se iso istuva näyttää oudolta.

  Akamen ongelma on se, että se on melko tylsä pehmona, kun on vain kokonaan valkoinen. Jostain syystä PurePlasticin Akame-pehmo ei ole tylsä, mutta kaikki muut Akame-pehmot ovat mielestäni olleet hyvin tylsiä ja vaisuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Akamehan sai vihdoin arpia Last Warsissa, vai paranivatko ne?

   Poista
  2. Akamea ei pahemmin taida näkyä Noahissa, mutta ainakin ensimmäisessä osassa vilahtavissa kuvissa niitä ei ole.

   Poista

Kommenttien tarkistus päällä spämmiviestien vuoksi.