lauantai 22. heinäkuuta 2023

FaNeMA: GNG-pehmot (erä 1)

Mutta hetkinen, etkös sinä ole jo tehnyt postauksen tästä ensimmäisestä erästä?

Kyllä, mutta nyt minulla on hiukan enemmän omaa silmää miellyttäviä kuvia - ja huomasin itseasiassa maininneeni alkuperäisessä postauksessa, että minua harmitti, kun jätin maskottipehmoista Benin ja Johnin hankkimatta. Olenkin sittemmin saanut heidätkin napattua kokoelmaani muuta kautta. En rehellisesti muistanut koko asiaa, kunnes aloin backtrackaamaan blogiani FaNeMan pehmoista.

Toisaalta on myös ihan hauskaa palata ensimmäiseen erään, nyt kun FaNeMa on tehnyt enemmänkin pehmosettejä. Tässä vaiheessa niiden ulkonäköön on ehtinyt jo tottua kiintyä huomattavasti verrattuna siihen ensimmäisen uuden karheaan ihmetykseen ja jälleen uuden pehmomallin totutteluun. Mitä enemmän aikaa on kulunut, sitä enemmän olen tykästynyt FaNeMan pieniin maskottipehmoihin. Ne ovat kokonsa puolesta helpoimmasta päästä säilöä ja niissä on hahmojen osalta kaikista eniten variaatiota.

Ensimmäisen erän Gin on noussut tosi korkealle omien suosikkien joukossa, ehkä siinä on sellaista nostalgisen tunnistettavaa, kun on päässyt vertailemaan uudemman setin aikuiseen GDW-versioon.

Riki ei vieläkään kuulu aivan suosikkeihini, mutta olen super iloinen, että FaNeMa tarjosi paremman mahdollisuuden saada Ginga-pehmoja inhimillisillä hinnoilla - myös suosituista hahmoista. On tosi harmi, että näitä sai tilattua lähinnä ennakkotilauksilla, koska menekkiä varmaan olisi ollut enemmänkin. Toisaalta pehmojen valmistus on sen verran hintavaa ja työlästä, että on varmasti ollut järkevämpää pelata varman päälle.

Kuten mainitsinkin alussa, John ja Ben maskottipehmot päätyivät myös kokoelmaani myöhemmin! Tulin katumapäälle niiden pois jättämisestä ja onneksi niitä oli vielä jonkin verran saatavilla myöhemmin. Jälkikäteen hankkimisen takia maksoin kuitenkin kumpaisestakin muistaakseni lähemmäs 30-40€ /pehmo. Johnin kohdalla muistan nähneeni jo seuraavan setin ison istuvan John-pehmon ja todenneeni: "Hittolainen, pidän itseasiassa siitä maskottipehmosta paljon enemmän".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti