perjantai 21. heinäkuuta 2023

FaNeMa: GDW-pehmot (erä 2)

Kesälomakausi töissä pitää aivan järjettömän kiireisenä ja uupuneena, mutta keräilyjutut tuo ihanan tauon irl-elämästä ja olenkin jo kaivannut kovasti päästä hehkuttamaan uusia pehmoja.

FaNeMa ei ole jättänyt kylmäksi kivaan tahtiin tulevilla uutuuksilla ja tällä hetkellä siellä on itseasiassa aivan uutukainen, iso Akakabuto-pehmo ennakkotilauksessa kuun loppuun asti:


Tällä kaverilla on kuitenkin hintaa 55 000 jeniä eli pyöristettynä lähemmäs runsaat 350 euroa. Tästä ja lähinnä siitä johtuen ettei pehmo ole ulkomuodoltaan kauheasti makuuni, tämä jäi kuitenkin omalta hankintalistalta pois. Ideana tyynymäinen jätti-Akakabuto on kyllä hauska ja materiaali näyttää ihanan pehmoiselta ja pehmo laadukkaalta, kuten FaNeMan tuotteet yleensä. Toivon kuitenkin kovasti, että FaNeMa tekisi tästä karhukaisesta jonkun pienemmän version.

Mutta siirtykäämme päivän aiheeseen eli tätä ennen julkaistuun GDW-pehmojen toiseen settiin. Tässä setissä hahmoina olivat tosiaan Gin (aikuinen / GDW-versio), Kagetora, Hougen, Hiro ja Sasuke. Hiro oli ainoa, joka jäi itseltäni nappaamatta, en ole erityisemmin koskaan välittänyt hahmosta.

Ja olen katkera ettei Meriä ole vieläkään näkynyt. Vähäsen.

GDW-versio Ginistä ei lukeudu suosikkeihini enkä ostanut siitä aiempaa isoa istuvaa versiota, mutta pieni maskottipehmo sai liittyä kokoelmaani. Pidän yhä tästä lähes pastellisen kylmästä sinisen sävystä, mutta pidin siitä jostakin syystä paljon enemmän Weedillä.

Gin saa minulta arvosanaksi 3/5. Sen toteutus ei ole hassumpi, mutta pidän ensimmäisestä harmaasta versiosta huomattavasti enemmän.

Hougenilla on puolestaan aivan mielettömän kivat, silmiin pistävän keltaiset silmät. Se on erittäin tunnistettava, mutta huomasin jääneeni kaipaamaan jotain pientä erottuvuutta, kuten esimerkiksi hieman poikkeavampaa häntää. Olisi myös ollut omalla tavallaan mielenkiintoisempaa, jos hahmoihin oltaisiin tehty vähän vaihtelua vaikka erilaisilla ilmeillä. Vähän silmilläkin pelaamallakin olisi saanut pientä variaatiota. Olen kuitenkin super iloinen, että pahishahmo on päässyt mukaan settiin ja niitä olisi kiva nähdä lisääkin.

Hougen saa myös arvosanaksi 3/5.
Kagetoralla on perus hyvä toteutus, valitut värit ovat aivan nappiin ja kuonon arvetkin on toteutettu kivasti. Olen ylipäätään tykännyt kovasti brodeeratuista yksityiskohdista, ne saavat pehmot näyttämään omalla tavallaan huolitellulta ja tyylikkäältä. Tästä pehmosta minulla ei oikeastaan ole mitään moitittavaa, se on todella hyvän näköinen.

Hän saakoot siis 5/5.


Tällä kertaa jätin parhaan viimeiseksi. Sasuke kuuluu suosikkeihini yleisesti hahmonakin, vaikka siinä ei oikeastaan ole mitään isommin perus shibasta irroittautuvaa elementtiä. Hahmouskollisuutta on kuitenkin noudatettu tosi kivasti Sasuken poikkeuksellisen realistisia silmiä mukailemalla. Pienet, tummat otsatäplät ovat kiva lisäys! Ja erityismainintana on pakko myös kommentoida tätä aivan ihanan kirkasta oranssia sävyä, joka hahmoon on valittu. Se erottuu ehdottomasti edukseen.

Sasuke saa minulta myös arvosanan 5/5.

2 kommenttia:

 1. Hougen-pehmossa on häiritsevää, että sen korvat eivät näytä mitenkään revityiltä, kuten hahmolla kuuluisi olla. Kaulan arvet pään takana ovat myös oudot mutta ymmärrettävät, kun näillä pehmoilla ei varsinaista kaulaa ole.

  Tästä setistä Sasuke taitaa olla myös minun suosikkini, kirkas oranssi näyttää kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah totta! No nythän tuo oikein hyppää silmiin, kun mainitsit. Hassua miten ne on jätetty pois, vaikka Chutoralla sitten kuitenkin on se puolikas korva.

   Poista

Kommenttien tarkistus päällä spämmiviestien vuoksi.