lauantai 26. elokuuta 2023

Yoshihiro Takahashi vierailee Suomessa 15.-18.9.

 

"Lisäksi saimme vähän aikaa sitten kuulla, että Yoshihiro Takahashi saapuu jälleen Suomeen! Tällä kertaa hänen matkansa järjestää Yokoten Mangamuseo. Vierailu tapahtuu 15.-18.9. Takahashin voi nähdä Kampissa, jossa hän antaa nimikirjoituksia noina päivinä. Jos tahdot nimmarin, sinun on ilmoittauduttava etukäteen tällä sivulla. Se edellyttää myös erityisen, tätä tapahtumaa varten painettavan nimikirjoituslevyn hankkimista paikan päällä. Levyjä ja nimmareita on saatavilla rajoitettu määrä. Joka päivälle on varattu eri nimmarilevy, ja siksi yksi henkilö saa halutessaan ilmoittautua vaikka joka päiväksi, jos tahtoo kerätä kaikki. Yhdelle päivälle otetaan silti vastaan vain yksi ilmoittautuminen per henkilö.

Nimikirjoituslevyjä sekä muita Ginga-erikoistuotteita myydään MUJIssa samassa Kampin kauppakeskuksessa alla mainittuihin aikoihin. Nimmarilevyn ostaminen edellyttää ennakkoilmoittautumista, mutta muita tuotteita voi hankkia kuka tahansa! MUJIssa järjestetään samoina päivinä myös Takahashin töiden näyttely.

pe  15.9.  (klo 11:00 – 19:00)
la   16.9.  (klo 11:00 – 18:00)
su  17.9. (klo 13:00 – 17:00)
ma 18.9.  (klo 11:00 – 19:00)"

- Sangatsu Manga

4 kommenttia:

 1. Taitaa jäädä tämäkin kokematta, ihan Helsinkiin asti en pääse, mutta ei niihin aikaisempiinkaan ole ollut mahkuja... miksiköhän nyt pitää ostaa nimmarikortit, viimeksikin saattoi niitä olla saatavilla, mutta kai Takahashi raapusti muuhunkin nimmarinsa kuin kortteihin? Ja nytkö siis tarjolla "vain" nimmaritilaisuus, edellisillä kerroilla oli sentään haastatteluja sun muuta jos oon ymmärtänyt oikein?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oheistuotetta näytti olevan sen verran vähäisesti myynnissä, että todennäköisesti kattavat nimmareilla ison osan hommasta. Nyt on tosiaan näyttely ja pientä oheissälää nimmaritilaisuuden lisäksi. Raapusti ilmeisesti myös muuhun nimmareita, mutta ilmoittautuminen ja nimmarilaatan ostaminen edellytetettiin kuitenkin.

   Poista
 2. Voi, kunpa Takahashi vierailisi muissakin kaupungeissa kuin Helsingissä. Tämä vierailu suosii nyt pääkaupunkiseudulla/etelässä asuvia faneja. Ymmärrän, että hankala ehtiä moneen paikkaan, mutta harmillista, että se ainut paikka on nyt juuri Helsingissä. Jos Takahashi vierailisi hieman keskeiseimmällä paikalla (Tampere, Jyväskylä tms), olisi useammasta suunnasta fanien helpompi tulla tapaamaan häntä. Vielä kun nimikirjoituslaatat ovat joka päivä erilaisia, on niiden kerääminen ulkopaikkakuntalaisille hyvin hankalaa, varsinkin kun kaksi päivistä on vielä arkipäiviä. Näiden kerääminen varsikin suosii niitä, jotka asuvat Helsingissä tai sen lähistöllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmillisesti tällä kertaa tosi rajallinen reissu, viimeksi vieraili myös Traconissa Tampereella. Saattaa myös olla, että oli yhteistyötä Japan Akita-hommelin kanssa, koska olivat samassa paikassa Kampin aulassa.

   Poista