tiistai 26. huhtikuuta 2016

Japanilaiset fanmade-avaimenperät


Netissä alkoi jonkin aikaa sitten pyöriä kuvia tapahtumasta, jossa oli bongattu komeita japanilaisen Nishiokan tekemiä fanmade-avaimenperiä. Pian Nishioka avasi avaimenperille myös tilauksen maailmanlaajuisesti. Avaimenperiä pystyy tilaamaan tästä linkistä PayPalin kautta ja sivustolla on jonkin verran tietoa myös englanniksi. Yhden avaimenperän hinta on 500 jeniä (eli karkeasti 4 euroa) ja postitus saman verran - paitsi, jos tilaat tuotteita yli 1001 jenillä, jolloin postikulut nousevat 1000 jeniin. Tällä hetkellä Gin on ainoa loppuunmyyty hahmo, mutta siitäkin on tulossa uusi erä toukokuussa.

Ihailin jo tapahtumasta napattuja kuvia avaimenperistä, joten halusin ehdottomasti napata muutaman matkaani heti ja hankkinen reilusti lisää myöhemmin, kun uudetkin avaimenperät tulevat myyntiin (linkissä olevassa ensimmäisessä kuvassa on alimpana tulevat hahmot: Benizakura, Cross, Kisaragi, Akatora, Tesshin, George, Hougen ja Kagetora). Hankin todennäköisesti itselleni vain muutamia suosikkejani, vaikka koko setti näyttääkin todella hyvältä. Fanmade-avaimenperiksi nämä ovat todella ammattimaisen näköisiä. En oikeastaan osaa tarkemmin sanoa avaimenperien materiaalista, kansainvälisellä foorumilla on arveltu niiden olevan kovaa, muotoon leikattua akryyliä, johon kuva on esim. liimattu taakse. 

Yksi mielettömän kiva asia, jonka myös kaikki tilaajat ovat pistäneet merkille, on se, että Nishioka on piirtänyt jokaiselle tilaajalleen myös henkilökohtaisesti pienen kuvan pakettiin mukaan. Tämän lisäksi hän on todella ihanasti kirjoittanut jokaiselle tilaajalleen näiden äidinkielellä kiitosviestin parhaansa mukaan. 
7 kommenttia:

 1. Hienoja avaimenperiä ja tyyli on myös mukava yhdistelmä Gingaa ja omaa. :) Joitakin anatomiavirheitä yms pientä näkyy olevan jotka vähän häiritsee, mutta kokonaisuudessaan kivoja. Mitenkähän hyvin nämä kestävät käyttöä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä kivoja tyyliltään. Itseäni häiritsi anatomiavirheistä ehkä kaikista eniten tassut, mutta ei mitään niin häiritsevää ettenkö olisi jättänyt paria ostamatta kuitenkaan ^^ Nämä ovat aika kovaa ja paksua materiaalia ja avainrengas on pujotettu tuohon "akryyliin" (en ole varma materiaalista), joten uskoisin sen olevan melkoisen pitävä eikä todennäköisesti likaannu tai kulu samalla tavalla kuin jotkut pehmeämmät tai ohuemmat avaimenperät. Jonkun pitäisi melkein ottaa käyttöön ja kertoa ihan kokemuksesta miten hyvin kestävät :) Itselläni ovat tosiaan ihan vain koristeina.

   Poista
 2. Minkä kokoisia nämä ovat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole aivan varma kuinka paljon näissä esiintyy hahmokohtaista heittoa, mutta minulta löytyvät Rigel ja Orion ovat suunnilleen siinä 6 x 6 cm mitoissa ^^

   Poista
 3. Oih, oli ihan pakko tilata Weed ja Riki. Odotan innolla niiden tuloa, kauanko suunnilleen kestää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni meni viikon verran siitä, kun myyjä ilmoitti, että avaimenperät on postitettu ^^ Tilasin tosin omani silloin, kun toimituskulut olivat vielä 300 jeniä, joten en tiedä vaikuttiko tuo toimituskulujen nostaminen jotenkin toimitustapaan.

   (Viestissään myyjä pyysi kuitenkin odottelemaan kahdesta viikosta puoleentoista kuukauteen avaimenperien saapumista.)

   Poista