perjantai 12. syyskuuta 2014

Goraku 9/5 ja muuta


Tämän Gorakun hankkiminen olikin pientä säätämistä (kiitos PayPalin), mutta sainpahan sen sitten loppujen lopuksi. Kyseessä on jo toinen Weekly Manga Goraku, jossa Ginga Densetsu Akame on päässyt kanteen, lisäksi tässäkin osassa oli värisivuja. En oikeastaan muuten Akamea seuraakaan, mutta on tullut huomattua, että kun näitä osia jälkeenpäin haluaisi niin niitä ei tunnu löytyvän mistään. Ja jos löytyy niin niistä saa maksaa tyyliin oikean kätensä ja syödä kynsiä viikon.

Tämän osan kansikuva oli aivan upea, mikä olikin jo lähinnä se syy, miksi tämän hankin. En ole jaksanut seurata itse tarinan kulkua pahemmin enää sen jälkeen, kun paljastui, että ensimmäisen osan pentu olikin jälleen joku Akamen esi-isä tai vastaavaa. Vähän huolettaa päästäänkö tässä itse hahmoon ollenkaan vai onko tämä pidempi versio Ganinista.

Lisäksi tein vaihtokaupat parin jäljelle jääneen mallikuvan osalta ja hamusin itselleni muutamat GNG-magneetit, jotka eivät olleet menneet kaupaksi (ihme, koska ne ovat todella kiven alla ja näiden hinnat olivat hyvin alhaiset). Sain samanlaisen Daisuken takaisin, jonka myin jossain vaiheessa pois ja sen kaveriksi toisen ja Goheen tietysti. Daisuke on metka hahmo, oikeastaan ainoita ihmishahmoja joista sarjassa pidän eikä näin ollen haittaa yhtään omistaa hänestä parit oheistuotteet.

 Värisivuja.Koin tämän hivenen Tesshiniä ulkonäöltään muistuttavan kogan kiinnostavaksi. Lisäksi: ooh, naissoturi (luulisin). Nämä aina hyppäävät vähän silmiin uroskeskeisyyden takia, joskin itseäni ei pahemmin haittaisi, vaikkei tarinassa esiintyisikään ollenkaan narttuja tai koirien sukupuolia ei erottaisi toisistaan.


Tässä teille taas lehden muiden sarjojen antia. Tapanani on bongailla kaikenlaista.
Jeij, lisää koiria.


Mitä.


Tuo leuka.
Sekä yhden sarjan ilmesatoa:Noin, siinä oli teille Goraku tiivistettynä.


Töttöröö, vähän fanmade kamaa, jota ei ole tullut näytettyä. Kyoshiro kolahti tänään postiluukusta, mutta pinssit ovat hilluneet hyllyssäni jo hyvän aikaa.


Lopuksi vielä tämä älyttömän komea GNG-mallikuva. Ostin alunperin oikeastaan kaksi ihmismallikuvaa, jotka eivät tulleet koskaan perille (mainitsinkin tästä ohimennen näköjään kesäkuussa facebook-sivulla). Kun yritin ottaa sitten myyjään yhteyttä niin en saanut vastausta useaan kuukauteen ja hän oli tapahtuneesta sen verran pahoillaan, että sain tämän korvaukseksi. Harmi silti postiin hukkuneita, harvinaisia GNG-mallikuvia.

1 kommentti: