keskiviikko 1. toukokuuta 2013

GDW-figuurit (1. sarja)


 Kagetora, Ken, Sasuke, GB, Sininen Weed, Weed, Mel, Kyoshiro, Jerome, Hiro, Rocket

Kuten jo 2. sarjan arvostelussa mainitsinkin, nämä figuurit ovat hieman joustavampaa materiaalia. Figuureita on kaiken kaikkiaan 11, joihin kuuluu myös salainen hahmo.  

__________________________________________________
 


 GB

 GB ei varsinaisesti kuulu suosikkifiguureihini tästä sarjasta, mutta se on ihan mukiinmenevästi tehty. 
Ainoa asia, mikä figuurissa on aina häirinnyt ovat nuo harmaat raidat, jotka näyttävät tosi epäsiisteiltä.
En tiedä onko näiden raitojen tarkoitus esittää jollakin tavalla varjostuksia tai jotain, mutta figuuri olisi ollut paljon parempi ilman niitä.












SASUKE

Pakko muuten mainita, että tämä kuvassa oleva Sasuke oli ensimmäinen GDW-figuurini. Ostin sen Urumista tietämättä mikä hahmo sieltä tulisi ja Sasuke oli positiivinen yllätys. Toisesta yllätysboksista tuli P4, joita minulla on jo tässä vaiheessa ollut kolme ja joista en ole koskaan pitänyt. Nykyisin tulee kyllä jäämään hyllyyni :'D

Sasuke on joka tapauksessa tosi hieno figuuri, värit ovat mahtavat ja samaten asento, vaikka hahmo itse ei sarjassa lukeudukaan suosikkeihini.








WEED

Yksi suosikkifiguureistani, kerrassaan loistavasti toteutettu. Asento on ylväs, mutta ei liian tönkkö. Weediin on ilmeisesti tehty jonkinlaisia "varjostuksia", jotka näkyvät haaleina sinisinä viivoina mm. rinnassa, kaulassa ja jaloissa. Tämä ei näytä mielestäni yhtään niin häiritsevältä kuin nuo GB:ssä olevat.













KAGETORA

Kagetoralla on jokseenkin hullu ilme. 

Itse figuurin asento on kuitenkin todella onnistunut ja poseeraus jokseenkin mukavan gingamainen. Maalauksestakaan ei ole oikein mitään pahaa sanottavaa, keltainen kielenpää tosin on hieman häiritsevä.











KYOSHIRO / KYOUSHIROU SHIROGANE

Tämä figuuri kuuluu omiin suosikkeihini ehdottomasti!

Kyoshiron arvet ovat tosi hyvin tehty ja nannaa silmille. Hahmo on toteutettu uskottavasti eikä mitään ylimääräisiä ole lisätty. Yksinkertaisuus on kaunista.

HIRO

Mainittakoon, että ensireaktioni tämän figuurin näkemiseen oli nauraminen.

Figuurissa itsessään ei ole mitään vikaa, turkki on tehty upean yksityiskohtaisesti, mutta maalaamisessa joku meni ilmeisesti vikaan ja Hiro sai siniset silmämeikit ja turkki muuttui valkoiseksi vaaleahkon kellertävän sijaan. Arpeakaan ei näköjään tarvinnut maalata.











ROCKET

Olen aavistuksen verran hämilläni Rocketin sinertävästä väristä tuon ruskean kanssa. Valkoisen värin kanssa tämä figuuri olisi ollut moitteeton.
















KEN

Todella hienon näköinen figuuri, joka onnistuu näyttämään ihan käsittämättömän sulavalta ja pehmeältä niin muotoilultaan kuin maalaukseltaankin. En ole koskaan välittänyt oikein Kenistä hahmona, mutta tämä figuuri on upea.

Mikäli figulta ei puuttuisi toista arpea tämä olisi mahtava.












JEROME

Jeromen kuvioinnissa pieniä virheitä, muuten todella maalaukseltaan onnistunut, yksityiskohtainen yksilö. 

Hahmon ilme kuitenkin on tosi häiritsevä, jostakin syystä Jerome näyttää ihan kissalta. Pörröinen häntä vain vahvistaa tätä. Purrnau! :3

MEL / MER

Kuuluu ehdottomasti tämän sarjan onnistuneimpien figuurien joukkoon!

Hahmo näyttää täysin itseltään kaikin puolin, myös maalaus on todella onnistunut, vaikka hahmo onkin tosi simppeli väritykseltään. Se, että figuuri oli näinkin onnistunut oli minusta upeaa, koska Mer on yksi suosikkihahmoistani.











SININEN WEED
eli salainen hahmo

Mielenkiintoinen lisä figuureihin. Väriltään todella kaunis ja olemukseltaan patsasmainen. Muistuttaa mukavasti maalaamattomuudellaan GNG-figuureita. Kovin yllätyksellinen figuuri ei kuitenkaan ole, se on vain sininen kopio Weed-figuurista.


2 kommenttia:

  1. Olen kaikissa figuureissa samaa mieltä kanssasi!!! Epää että sulla on kaikki figuurit BD Mutta ostinkin huuto.netistä sinulta Akame figuurin niin eiköhän ne siitä ala kasaantua ^-^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiljaa hyvä tulee! Minäkin idiootti omistin yhdessä vaiheessa kaikki 2. sarjan figuurit, kun pakettina ostin, mutta myin suurimman osan sitten pois.

      Oh! Hienoa kuulla, että yksi päätyi johonkin paikkaan mistä edes vähän tiedän minne se meni. Yleensä vain katoavat eikä kuulu enää sittemmin mitään XD

      Poista

Kommenttien tarkistus päällä spämmiviestien vuoksi.