perjantai 10. toukokuuta 2013

Ei mennyt niinkuin Tanskassa

GNG-animen kansista erityisesti tanskalaiset tarvitsevat selvästi oman postauksensa, ne ovat niin eri maata kuin mitkään muut kannet. Ne myös selkeästi luovat Hopeanuolelle aivan erilaisen tarinan kuin meidän tuntemamme tarina.


Hundehvalpen Silver kertoo selvästikin harmaan huskyn ja iloisen suuren karhun ystävyydestä, jonka ilkeä nuori metsästäjä Daisuke uhkaa pilata.
Daisuke on selvästikin jonkinlainen mestari jousiammunnassa ja aikoo syystä tai toisesta tappaa Akakabuton. Luultavasti hän on kateellinen Silverin ja Akakabuton ystävyydestä ja haluaa tuhota sen.

 


Tarinan toisessa osassa päästään siihen miten ilkeä Daisuke yrittää jatkuvasti kidnapata Silverin ja rällästää tässä tuhatta ja sataa karkuun pieni huskyn pentu mukanaan. Taustalla näette hämmästyneen Akakabuton, joka ihmettelee mihin Daisuke aikoo viedä sen ystävän.

Tässä osassa tutustutaan myös kylän Gohei-juoppoon, joka selvästi toimii myös osa-aikaisena joulupukkina. Kenties hän on Akakabuton kumppani ja yrittää auttaa Silverin etsimisessä.

Daisukella on taas pahat mielessään ja hän vie vajaan näköisen pikku-Silverin mukanaan hinnalla millä hyvänsä.

Tässä osassa paljastuu, että pahiksena on myös Silverin äiti Fuji, joka juonii Daisuken kanssa katalia Akakabuton pään menoksi.


Viimeisessä osassa kaikki päättyy onnellisesti, sillä Daisuke on jokaisessa osassa piiloutunut McDonalds ravintoloihin ja se alkaa näkyä hänestä. Niinpä Akakabuton ei ole vaikeaa keksiä minne Daisuke on paennut ja yllättääkin pääpahiksemme mäkkäristä kesken hampurilaisaterian.

Taustalla on tapahtunut tähän mennessä kaikenlaista ja Gohein ja Akakabuton suhde on syventynyt ja he päättävät mennä naimisiin. Asiaa juhlistetaan Happy Mealilla ja loppu hyvin, kaikki hyvin.

Tämän aivopierun teille tarjosi Hopeatiikeri, hyvää perjantai-illan jatkoa!

14 kommenttia:

 1. Yähyähyähyääää mä täällä itken ja nauran samaan aikaan :,) tää on jotain niiiiiiin sarkasmista ja huvittavaa että suorastaan tekee mieli mennä tuonne Tanskaan kiljumaan. X)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, tehtävä suoritettu o/

   Sarkasmi on paheeni.

   Poista
 2. Näistä kansista on saatu kyllä paljon hupia irti. Tämä postaus oli hauska ja mahtava tulkinta näistä kansista!:D Kiitos taas upeasta ja viihdyttävästä postauksesta!! :3

  VastaaPoista
 3. Nauran täällä itteni kipeeksi! XD Aivan mainio postaus,sulaa taidetta :3 Kiitos mahtavasta postauksesta,edelliset postauksesi ovat myös nannaa luettavaksi ^_^

  VastaaPoista
 4. Tää on ihan paras =DD

  Mikähän kumma tuo nauravainen Akakabuto on olevinaan? o.o + Näyttää hauskalta kun aina tuo sama Gin, ADHD-vilkkaus silmissään loistaen, hyppelehtii joka kannessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Vähän tuntuu ettei piirtäjät ole edes vilkaisseet koko animea kansia väsätessään tai sitten tässä on oikeasti käytetty jotain kuvittajaa, joka muuten tekee hempeitä satukirjoja lapsille.

   Hienoa etten ole ainoa jolle pisti silmään tuo, että sama hyppäävä Gin kurkkii joka kannessa jostain.

   Poista
 5. En vaa voi lopettaa nauruu... Meinasin tukehtuu leipääni ku rupesin lukemaan tätä :D Pointsit tästä postauksesta, aivan mielettömän hyvä :) vaikee muute kirjottaa ku nauran niin vedet silmissä etten meinaa nähä kunnolla mitä tähä oikei kirjotan :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, mukavaa kuulla, että tästä on tykätty! :D

   Poista
 6. Nuo alaotsikotkin kuulostaa niin idioottimaisilta, "Silver klarer alt" = Silver hoitaa kaiken?? Ihan kuin jostain Puuha-Petestä tai vastaavasta. Ja tuo samassa asennossa hyppivä Gin on kyllä koominen, etenkin tossa kolmannessa kannessa kun se on ahistettu tuonne nurkkaan josta se silti koittaa pyrkiä valokeilaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtava kommentti, tuli hajottua tälle :D

   Kiitos paljon!
   (Onnistuuko? Tietenkin!)

   Poista
 7. Juu nuo tanskalaiset Hopeanuolen lastenversion kannet on aika... omaperäisiä? Leikkaamattoman version tanskakannet eivät kyllä ole yhtään sen parempia.

  VastaaPoista
 8. Tämä postaus on näköjään jo melki vuoden vanha, mutta pakko kommata koska tää pelasti päiväni XD en ole pitkiin, piiitkiin aikoihin nauranut näin kunnolla vedet silmissä, vielä kun on muutenkin ollut tänään melko masentava päivä, mutta tämä kyllä piristi uskomattoman paljon XD aivan mahtavaa! >u<

  VastaaPoista