perjantai 11. helmikuuta 2022

Tarina: Löysäturkki Kyoshiro


Tämä tarina on siitä erikoinen, että siihen pääsivät vaikuttamaan myös blogin lukijat heittelemällä Hopeatiikerin somen puolella mitä ihmeellisempiä adjektiiveja. Adjektiivit on napattu generaattorin kautta sattumanvaraisessa järjestyksessä.

Toivottavasti nautitte~


 
Jälleen kerran Oun joukot olivat selvinneet hassuista vaikeuksista. Nyt ne suuntasivat kohti Shigaa etsiäkseen märkiin tassuihinsa jonkun, joka olisi niille sysiruma lisäys joukkoihin. Yhtäkkiä joku juoksi joukkoja kohti.

"Joku...! Joku, auttakaa minua, kiltit!" Vieras, kovakalloinen koira huusi niille. Se juoksi karvaisen henkensä edestä ja vaikutti olevan kauhuissaan! Se ei kuitenkaan päässyt pitkälle. Kuin valkea salama, limainen hahmo loikkasi sen kiinni ja yhdellä liikkeellä repi sen väsyneen korvan irti!

"SATTUU! SE SATTUU!" Korvansa menettänyt uros huusi kiemurrellessaan maassa maukkaasti.
"Lakkaa huutamasta!" Valkea koira ärähti sille riivatusti.
"P-pyydän... säästä henkeni!"
"Ei! Ihan kuin antaisin tuollaisen kuuman uroksen elää. Annan sinulle mitä ansaitset!" Arpikasvoinen uhosi sille hampaitaan paljastellen. Se valmistautui hyökkäykseen, mutta silloin Weed näki tarpeelliseksi puuttua ankeaan tilanteeseen ja se syöksyi kohti valkeaa koiraa, tönäisten sen kauemmas.

"En tiedä mitä täällä tapahtuu, mutta eikö tämä mene sinustakin liian pitkälle?" Weed yritti puhua sille pyöreästi järkeä.
"Kuka sinä oikein olet?" Vasta nyt trooppinen nuorukainen tuntui kiinnittävän huomiota paiseiseen pentuun, joka keskeytti sen. Se katsahti ympärilleen, valkea oli Weedin kauniiden joukkojen ympäröimänä ja ne seurasivat haisevaa tilannetta vierestä.
"Mistä te oikein siihen tulitte?"
"Älä kerro minulle ettet muka näe, mitä täällä tapahtuu..." Radioaktiivinen koira Weedin joukoista sanoi.
"Mahdollisuutesi meitä vastaan ovat aika ameebamaiset." Toinen jatkoi.

"Kun suutun, en yleensä välitä mistään, mikä on ympärilläni." Valkea vastasi tuhahtaen.
"No, mikset sitten olisi kanssamme sovussa? Paras tapa päättää tämä pikkiriikkinen taistelu on puhumalla." Weed vastasi.
"Älä tunge säihkyvää nenääsi muiden asioihin, kun et tiedä mitä on meneillään, pentu." Toinen nuorukainen puhahti irvistäen.

Hän on kenties ryppyinen ja omituinen, mutta hän on myös mauton. Jerome ajatteli hiljaa taustalla.

"Sinun täytyy kai oppia, mitä tapahtuu, jos keskeytät minut. Katso!" Valkea uhkasi. Sitten se nosti kuononsa kohti taivasta ja ulvoi oudosti. Hetken päästä sen ulvontaan vastattiin. Kallion reunoille ilmestyi länkisäärinen joukko nuoria sotureita.
"M-mitä? Keitä ne ovat?"
"Tuolla myös!"
Weedin joukot päivittelivät karvaisesti katsellessaan varautuneena ympärilleen.
"Ovatko ne sinun käskyläisiäsi? Mitä hittoa?" Weed kysyi täyteläisesti.
"Jos olisit täältä päin, tietäisit, kuka olen. Nimeni on Löysäturkki Kyoshiro!" Valkea julisti, saaden Oun joukot vavahtamaan.

"Mitä?"
Hänkö se on? Shigan Kyoshiro? Weed pohti ja tuijotti Kyoshiroa, joka nuolaisi huuliaan irstailevasti.

6 kommenttia:

 1. Pieni käännösvinkki blogisi yläbanneriin:
  Huomaan, että olet käyttänyt Hopeatiikeri-sanan taustalla kanjeja 'gin' (suom. hopea) sekä 'tora' (suom. tiikeri). Jos kieliopillisesti aivan tarkkoja ollaan, ko. yhdyssanan oikea kirjoitusasu olisi japaniksi 'gin no tora'. :)
  Kauniit kiitokset ihanasta ja sisältörikkaasta blogistasi!
  -Lycaon, vakiolukija jo vuodesta 2012

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PS. Toki ymmärrän, että blogin nimi lienee muodostettu samaan tapaan kuin Tiikeriveljestenkin. Hyviä vertauskohteita nykyisen kirjoitusasun tueksi ovat myös Ginga ylipäätään sekä maailmanlaajuisestikin tunnettu sarja Gintama, jonka nimen alkuperä on tosin hieman irstaampi sanaleikki. On siis täysin mieltymyskysymys, kumman vaihtoehdon mieluummin valitsee, ja nykyinen on minustakin toimivampi ratkaisu. :)
   -Lycaon

   Poista
  2. Kiitos käännösvinkistä! ^^

   Poista
 2. Ai että jos Weed yks päivä olisi saanut päähänsä että hei kaverit, nyt lähdetään etsimään sysiruma kaveri porukkaan :'D

  VastaaPoista
 3. "Mahdollisuutesi meitä vastaan ovat aika ameebamaiset"
  Tulee vähän mieleen Hopeanuolen suomidub. Tyyliin vaikka Kisaragi ois voinu huudella noin sinne kuoppaan, jossa ne piti Ōun porukkaa vankina.

  VastaaPoista