sunnuntai 12. joulukuuta 2021

Faneman uutuudet saapuivat~

Esittelin FaNeMan uutuuksia aikanaan enemmän tässä postauksessa.

FaNeMan ennakkotilaukset on alkaneet saapua ostajilleen ja sain myös omat ostokseni muutama päivä sitten, joten ajattelin tehdä niistä vielä oman postauksen kuvien kera~

Tilasin itse isomman Gin-pehmon sekä maskotti avaimenperät Ginistä ja Rikistä. Kuvia nähtyäni olen kyllä vähän harmitellut etten tilannut enemmän tuotteita, sillä Ben ja John maskotit olisivat myös houkutelleet. Kuten myös sininen reppu. Oli kuitenkin pakko ajatella vähän budjettia, kun samaan aikaan tuli paljon muutakin houkuttelevaa oheistuotetta.


Olen kuitenkin iloinen siitä, että nappasin edes nämä ennakkotilauksista. Ennakkotilausten päätyttyä FaNeMa piti pienen lisämyynnin heti tuotteiden saavuttua varastoon, mutta ne myytiin käytännössä loppuun silmän räpäyksessä.

Lukuunottamatta Japanin mangamuseota niitä ei oikeastaan saa enää mistään - ainakaan alkuperäiseen hintaan. Jos on valmis maksamaan enemmän, esimerkiksi Gin-avaimenperää löytyy Mercarista tällä hetkellä n. 38e hintaan (alkuperäinen hinta oli n. 13e).







Pakko myöntää, että kun pehmot alunperin julkistettiin en ollut ihan täysin vakuuttunut niistä, mutta mitä lähempänä saapuminen oli, sitä enemmän innolla odottelin niitä. Ne eivät ole täydellisiä, mutta niissä on kiva, omanlaisensa toteutus ja itselleni ne olivat ihana lisä kokoelmaan. Ei ole kuitenkaan loppujen lopuksi mikään itsestäänselvyys, että Japanin päästä tulee uusia pehmoja, vaikka muita tuotteita onkin tehty viime aikoina ihan mukavasti. Pidän myös pehmojen pienestä koosta, ne sai sullottua vielä vitriiniin turvaan ongelmitta jo omistamieni japanilaisten Weed-pehmojen kaveriksi.

Ginin istuva pose on toteutettu minusta ihan hyvin tai toimii se ainakin paljon paremmin kuin esimerkiksi Weedin erikoisversio, joka näyttää siltä, että se pinnistää torttua. Pehmo on myös yllättävän painava, siinä on sisällä painoa tuomassa jotain hernepussin kaltaisia täytteitä, joka tekee pehmosta kivan jämäkän.

Pehmoissa on yleisesti nättejä brodeerattuja yksityiskohtia, kuten arvet, silmät ja anturat (vain isommassa Gin-pehmossa). Käytetty kangas on kevyen samettista ja super pehmeää (tästä johtuen se saattaa näyttää epätasaiselta ottamissani kuvissa, koska siihen jää jälkiä, kun yritti siirrellä pehmoa kuvien välissä).






Täytyy sanoa, että näin keräilykohteena nämä tuotteet olivat kyllä 5/5 hankinta, pehmot olivat yllättävän edullisia sillä isompi Gin-pehmokin oli vain n. 25,50e. Olisi jäänyt ehdottomasti harmittamaan, jos niitä ei olisi tullut napattua mukaan nyt.

3 kommenttia:

  1. Aaa noi avaimenperätyypit ('tyyppi' tuntui jotenkin pakolliselta sanavalinnalta :'D) ovat aivan parhaat! Tulee vähän Animal Crossing -hahmot mieleen, etenkin uusimman pelin väliaikaisen naku-bugin myötä xD

    VastaaPoista
  2. Itekkin oon noita katellut. Haarmittaa kyllä, kun ei oo tullu ostettua:( Mutta kiitos melko tarkasta esittelystä! Jos niitä aletaan myydä täällä Euroopassa olen varma, että tuollainen päätyy ostoskoriini^^

    VastaaPoista

Kommenttien tarkistus päällä spämmiviestien vuoksi.