perjantai 5. maaliskuuta 2021

PurePlasticin laukut

 

Ne ovat täällä - ja ne ovat upeita. Ja jos ihmettelette, että oho, kylläpä nyt tulee taas postausta, mutta sitten hiljennytään varmaan taas kuukausiksi... no, se on hyvin mahdollista. Minulle on kieltämättä tullut kaikkea muuta tähän rinnalle, harrastuksina olen keskittynyt viime kuukausina enemmän roolipelaamiseen foorumiropessa ja pelaamiseen ylipäätään. Aloitin striimaamaan toisinaan pelaamista ja olen pelannut enemmän kuin vuosikausiin. Kai se on oma tapansa pitää itsensä kiireisenä, jotta ei päädy ajattelemaan nykyistä työttömyystilannetta, joka on yhä päällä eikä koronan takia varmaan helpotu ihan heti. Mutta ei sen enempää henkilökohtaisista aiheista!

PurePlasticin laukut. Sieltä tuli hiukan pienempää olkalaukkua ja sitten hieman isompaa kangaskassia aivan äskettäin. Ja haluan sanoa vain tämän: Ginga-aiheisia laukkuja ei todellakaan ole liikaa. Itseasiassa niitä on tuotteina erittäin vähän. Siksi olen niin iloinen, että tälläisiä tuli viimein ja saatoin myös olla osavastuussa tästä projektista itsekin. Ehkä siksi se tuntuu niin upealta nähdä nämä viimein livenä ja päästä puhumaan näistä.

Laatu näiden laukkujen kohdalla on omaan silmääni tosi kiva - erityisesti painatuksen osalta. Se on todella hyvälaatuinen, vaikka erityisesti olkalaukun osalta joku vähän kenties jämäkämpi kangas tai vastaava ratkaisu olisi voinut näyttää vieläkin paremmalta. En tiedä olenko ainoa, jonka silmään läpän kankaan "ryppyisyys" vähän osuu, mutta muutoin minulla ei ole siitä negatiivista sanottavaa. Hyvin pieneksi harmiksi jää myös se, että laukussa ei ole sisällä taskuja, mutta toisaalta, en ole aikeissa ottaa tätä laukkua itse käyttöön, joten se ei ole minulle henkilökohtaisesti oleellistakaan. Yleisesti ottaen pidän tästä olkalaukusta kuitenkin tosi paljon. Olen nähnyt laukkuja, jotka ovat paljon huonompi laatuisempia monella eri tavalla eikä tästä jäänyt sellainen tunne, että sitä ei uskaltaisi käyttää siksi, että se olisi tehty jostain epämääräisestä paperin ja muovin sekoituksesta, joka ei kestä mitään.

Siis oikeasti, haluan vain antaa esimerkiksi Subwaysta aikanaan saadut Big Hero 6 -laukut, joita ei ole laadulla pilattu. En tarkoita, että ne olisivat rumia - halusinhan ehdottomasti saada sellaisen aikanaan - mutta ne vaikuttavat juuri siltä, että ne ovat joitakin lastenaterioiden mukana saatuja muovihärpäkkeitä luokkaa nykyajan Kinder-yllätykset.

Niin ja ostoskassi! Tai siis kangaskassi, miksi sitä haluaakaan kutsua. Se on yllättävän iso, oletin sitä paljon pienemmäksi. Ja se vaikuttaa jämäkältä kankaan puolesta. Pidän myös siitä, että siinä on erillinen pohja, joka tuo lisätukea. Olen itse kangaskassi-ihmisiä, mutta suosin olalle saatavia kangaskasseja, josta johtuen tämä ratkaisu puukahvoilla ei lukeudu suosikkeihini, mutta se on puhtaasti makuasia. Ehkä se johtuu osittain siitäkin, että pyrin tekemään kaikki reissut kerralla ja tuomaan välillä enemmän kamaa kaupasta, välillä samaan syssyyn postistakin, kuin yhden ihmisen kannattaisi. Parhaimmillaan minulla on siis reppu, kangaskassi olalla ja sen lisäksi vielä kauppakassi tai kaksi kädessä. Eli suurin osa siitä, miksi en näe puukahvaista kauppakassia itselleni sopivana johtuu puhtaasti siitä, että olen tottunut käyttämään olalla kannettavaa kangaskassia. Ymmärrän kuitenkin, että se on kätevä ja puukahvat varmasti tuovat mukavuutta kantamiseen. Parit kerrat on saattaneet olla sormet ihan kipeinä ja rakoilla, kun kassien hihnat porautuvat käsiin kiinni.

Kuvan laatu on jälleen mielestäni oikein hyvä, tässä tapauksessa printti tuntuu hieman enemmän samalta kuin siirtokuvat, joita silitetään paitoihin. Se on enemmän irrallinen eikä suoraan kankaalle painettu kuten olkalaukussa. Tämä saattaa käytössä vaikuttaa printin kulumiseen siis enemmän, mutta jälleen - nämä tuotteet menevät minulla puhtaasti keräilyyn enkä ota niitä käyttöön, joten tämä ei ole oleellista omalla kohdallani. Kuvavalinta on mielestäni myös todella mukava siitä johtuen, että siinä esiintyy ainoastaan vanhoja GNG-hahmoja. Tästä nostalgisesta sarjasta on kaivattu enemmänkin tuotteita, mutta ymmärrettävästi tekijänoikeussyistä, materiaalit ovat ne mitkä ovat ja niiden mukaan mennään.

Nämä laukut löytyvät toki myös Urumista:
Soturien muisto -kangaskassi - 19.90€
Karhukoirat-olkalaukku - 29.90€

4 kommenttia:

 1. Kangaskassissa käytetty kuva näyttää olevan hyvin samanlainen kuin PP:n mukissa, mutta kun tarkemmin katsoo, huomaa, että vain Gin on sama. Muutkin hahmot ovat toki samoja, mutta niiden poseeraukset ovat erilaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, tämä on muuten totta! On jokseenkin mennyt aivan ohi ettei niissä ole täysin samat kuvat, hyvä, että huomasit mainita!

   Poista
 2. Oih! Kiitos tästä postauksesta. Odotin tuota olkalaukua varsin innolla ja mietin, että minkälainen se lopulta sitten on. Kuvan ryppyisyys tosiaan on aika iso miinus. Ehkä taskuttomuus ei olisi haitannut niin paljoa vaikka edes yksi tasku olisi ollut plussaa. Luultavasti jää ostamatta ihan vain, koska kuva on ryppyinen eikä sen takia näytä hyvältä :< Harmittaa kyllä. Silti on kiva, että saadaan lisää erinlaisempia oheistuotteita!

  VastaaPoista