torstai 4. maaliskuuta 2021

PurePlastic: Chibi-avaimenperät vol. 2


Huh, siitä on hieman alle vuosi, kun ensimmäinen setti ilmestyi. Ensimmäisestäkin setistä on muuten otettu toinen printti tässä välissä, en tiedä kuinka moni tiesi tästä. Uudessa printissä otettiin huomioon muutamia ostajien palautteita, kuten pienennettiin hieman avaimenperien kokoa, Ginin arpien suunta korjattiin ja joitakin tummempia hahmoja vaalennettiin hivenen.

Mutta niin, toiseen settiin. Tämä keskittyy GDW-hahmoihin. Idea on sama ja kuvittaja on sama kuin ensimmäisessäkin setissä. Vaikka ne eivät olekaan "virallista Takahashin kuvitusta", ne ovat yksi ehdoton suosikkituotteeni PurePlasticilta. Ehkä juuri siksi, että niissä ei ole monessa paikassa käytettyjä kuvia, vaan ne on tehty puhtaasti tähän tarkoitukseen, mutta tyyli ja hahmot ovat erittäin tunnistettavia.

Ensimmäisen setin postauksessani halusin ylläpitää jännitystä salaisen hahmon osalta, mutta en tee sitä tässä setissä, koska salainen hahmo on tullut jo julki ja se tulisi ennen pitkää julki kuitenkin. Omia suosikkejani tästä setistä ovat muuten Weed ja Tesshin, mikä ei sinällään ehkä ole yllätys, koska pidän myös molemmista hahmoista kovasti.


Laadullisesti avaimenperät ovat samaa, hyvää laatua kuin aikaisempikin setti. Käytössä kestämisestä en valitettavasti osaa sanoa, koska avaimenperät ovat minulla vain koristeena ja osana kokoelmaa, mutta ainakaan paksuhko akryyli ei vaikuta materiaalina mitenkään sellaiselta, että se ihan helposti ottaisi osumaa. 

Avaimenperät ovat tuttuun tapaan myynnissä joko yksittäisinä kappaleina yllätyspusseissa tai koko settinä, johon kuuluu lisäksi kaksi sattumanvaraista avaimenperää. Niiden hinnat ovat samat kuin aikaisemmissakin seteissä eli:

Chibi-avaimenperä vol. 2 (random, takuu) - 10.90€
Chibi-avaimenperä vol. 2 (täysi setti) - 87.22€


Jos nämä chibi-avaimenperät eivät muuten ole teidän juttunne, saatatte ilahtua tiedosta, että PurePlastic on julkaisemassa myös avaimenperiä Takahashin omalla kuvituksella. Asia julkistettiin firman joulukalenteissa, jossa oikeassa yläkulmassa näkyy muutamia avaimenperä hahmotelmia.



2 kommenttia:

 1. Minua harmittaa kovasti, että näitä saa ostettua vain randomisti tai koko setin kerralla. Muutama hahmo kiinnostaisi sekä ekasta että tästä toisesta setistä, mutta en osta mitään, koska en halua kaikkia vaan ne muutamat tietyt. Toivoisin, että tuotteet tulisivat myyntiin siten, että voi valita mitä haluaa. En osta sikaa säkissä. Käsittääkseni moni muukin on harmitellut samaa. En siis ymmärrä, miksi tuotteita ei voi laittaa myyntiin niin, että ostaja tietää tarkalleen mitä ostaa.

  Lisäksi täytyy mainita, että en oikein pidä vaaleanpunaisista anturoista. Ginille, Weedille ja GB:lle ne jotenkin sopii, mutta Jeromelle "söpöt pinkit" ei oikein toimi muuten kuin huumorimielessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrettävää, olen kuullut jonkin verran samoja mielipiteitä tämän random-myynnin suhteen, mutta onneksi näitä liikkuu jonkin verran yleensä jälkikäteen fanien myytävänä ja vaihdettavana, joten sitä kautta on mahdollista saada haluamiaan hahmoja.

   En pysty itse puhumaan PurePlasticin puolesta, miksi ovat kokeneet tämän kannattavaksi, mutta uskon, että asiaan vaikuttaa sekin, että tuotteita ja hahmoja yritetään tarjota mahdollisimman monipuolisesti. Kaikkia on kuitenkin mahdoton miellyttää, koska toisten suosikkihahmot ovat toisten inhokkihahmoja.

   Jos ajattelisin itse tätä siltä kannalta, että omistaisin yrityksen, joka valmistaa tuotteita: on mahdotonta tietää etukäteen, mitkä tuotteet myyvät ja mitkä eivät. Ja on toisaalta mahdotonta valmistaa etukäteen sellaista tuotetta, jonka kaikki haluavat ja josta kaikki pitävät. Silloin tuotteita pitäisi melkein tehdä tilauksesta, eivätkä ennakkotilauksetkaan ole kaikkien mielestä hyvä juttu, koska sitten ne eivät ole aina saatavilla. Näin jos asiaa lähtee syvällisemmin pohtimaan!

   Kiva kuulla mietteitäsi, kiitos!

   Poista