keskiviikko 14. lokakuuta 2020

Redesign: Maitopullon korkit

 
Alkuperäinen kuva: FDQ

Kaikessa kamaluudessaan 80-luvun maitopullon korkit ovat mielestäni todella sympaattisia tuotteita, eikä kaikista vähiten kirkkaan ja eloisan värimaailman vuoksi. Pidän myös kovasti siitä, että osa korkeista on mattapintaisia ja osa kauniin kiiltäviä, mutta kuvitus... niin, se jättää paljon toivomisen varaan.

En ole ainakaan toistaiseksi törmännyt tarkempiin tietoihin näiden korkkien osalta, että ovatko ne vain huonosti toteutettuja, aitoja oheistuotteita vai ovatko ne saattaneet olla jotakin jäljitelmiä, joilla on yritetty myydä tuotetta aikansa suosittuja sarjoja hyödyntäen. Korkeissa lukee japaniksi erilaisia maitojuomia, kuten kahvimaito, maitojuoma ja ihan vain pelkkä maito.

Mutta sen pidemmittä puheitta, koska näiden korkkien kuvituksille on tullut naureskeltua tässä keräilyn aikana ja erityisesti niistä kuvia jakaessa ja katsoessa niin päähäni pälkähti ajatus, että miltä nämä mahtaisivat näyttää, jos ne mukailisivatkin sarjalle uskollisempaa tyyliä?

Muutamille kuvissa oleville löytyi jonkinlaista vastaavaa kuvaa alkuperäisestä mangasta ja animesta, osaa joutui muokkaamaan vähän enemmän. Puhumattakaan siitä, että on melkein mahdotonta mennä sanomaan mitä hahmoja näiden kuvien kuuluisi aina esittää... Toivottavasti kuitenkin pidätte muokkaus kokeilustani! Koitin hakea mahdollisimman täsmääviä hahmoja ja asentoja, mutta säilyttää parhaani mukaan näitä eloisia ja mielenkiintoisia 80-luvun kirkkaita värejä.

Tajusin näitä tehdessäni senkin etten ole aikoihin tehnyt mitään oheistuotekuvien muokkauksia. Tykkäsin blogin alkuaikoina ideoida tuotteita, joita olisin halunnut ja mieleen on jäänyt myös muokkaukset, joita tein GNG-figuureista, jos ne olisivat värillisiä. Tämä oli siis tavallaan palaamista alkuajoille ja siinä muistui tosi nostalgisesti miksi aikanaan perustin tämän blogin!

4 kommenttia:

  1. Oooooh! Ei vitsi! Nämä ovat oikein onnistuneita ja löysit juuri sopivat kuvatkin ^ v^ Hyvää jälkeä!

    VastaaPoista
  2. Tosi hauska postaus, kiitos tämmöisestä! Tuo Cross on kyllä tosi osuva, lienee hyvinkin mallina käytetty kuva.

    VastaaPoista