keskiviikko 30. syyskuuta 2020

The First Wars -ilmaistuotteet

 

Kuva lainattu Urumin Facebook-sivulta


Yllä näkyvät ämpärit olivat osa Urumin Tampereen liikkeen avajaisia, niitä ei löydy itseltäni, joten lainasin kuvan tuotteisiin Facebook-sivulta. Ämpärit olivat hieman humoristinen tapa palkita 100 ensimmäistä kävijää, sillä Suomessa tunnetusti jonotetaan, vaikka sitten ilmaisia ämpäreitä.

 


 
 Postikortti ja kirjanmerkki, joista postikortti kuului Urumin TFW-kampanjaan. Ostamalla mitä tahansa Ginga-tuotetta sai yhden ilmaistuotteen 10€ pykälissä, eli 10€ tilauksesta sai yhden, 20€ tilauksesta kaksi jne. Yhteensä kampanjaan kuului viisi tuotetta, yllä näkyvä postikortti sekä neljä chibi-tyylistä avaimenperää. Alempana näkyvä kirjanmerkki taas oli ekstra kaikkiin tilauksiin, siinä on toisella puolella Urumin ja sarjan mainos.

 


Somat chibi-tyyliset akryyliavaimenperät, jotka ovat pienempiä kuin PurePlasticin varsinaiset avaimenperät. Myös näissä avaimenperissä on suojaava kalvo päällä, joka saattaa näkyä pinnalla naarmuina / ilmakuplina, jotka ovat jääneet kalvoon. Sen tehtävä on suojata varsinaista avaimenperää naarmuuntumiselta ja se pidentää myös käyttöikää, jos avaimenperän ottaa käyttöön. Itselläni nämä menivät ihan vain koristeeksi hyllyyn. 




2 kommenttia:

Kommenttien tarkistus päällä spämmiviestien vuoksi.