torstai 13. heinäkuuta 2017

The Last Wars 11 (Kuvapostaus)


(Virallinen Nihonbungeishan maistiainen)

Teksti sisältää spoilereita!

_____________________________Etu- ja takakansi
Lukujen aloituskuvia
Kuka saa pidellä sirppiä?


Monsoonin hypylle tyylipisteet 5/5Myönnän ettei hahmojen lahtaaminen ole mitenkään ihan hirveästi koskettanut, mutta tässä vaiheessa meinasi tulla jo oikeasti tippa linssiin. Huhujen mukaan Sasuke ei kuitenkaan kuole.

 Loppuun vielä värittelin yhden ruudun:


Seuraava osa putkahtaa ulos elokuussa!

2 kommenttia:

 1. Taisi ainakin alkuun pokkari kertoa sirpinvaihtajaisista...

  Tietty jos hahmoja vain lahdataan, jotenkin alkaa turruttaa ja vain odottaa, kuka seuraavaksi vaihtaa hiippakuntaa. Tietty jos vaikkapa Sasuke olisikin kuollut, se olisi varmaan tuntunut surulliselta, mutta GDWO:n aikaisten hahmojen kuolema ei tässä vaiheessa olisi edes saanut pohtimaan hahmoa, vasta suomijulkaisun myötä niihin on päässyt vähän tutustumaan eli ei vielä kovin hyvin.

  Viimeinen ruutu on väritetty upeasti, hetken aikaa en muuta tehnyt, kuin vain katsonut sitä, todella hienoa työtä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sarjakuva jatkuu tästä mielenkiintoisesti, nyt tuntuu, että pari viimeistä pokkaria on lähinnä ollut sirpin heittelyä hahmolta toiselle ja nyt viimeisenä Sirius ilmeisesti kähvelsi sen muilta ja vei pois :D

   Kaipaan myös itse vähän jotain syvällisempää juonen käännettä tähän, pelkät hahmojen epätoivoiset yritykset saada Monsooniin vahinkoa ja hahmojen lahtaaminen ei tule omaan makuuni pitämään tarinaa tarpeeksi sisältörikkaana, jos se jatkuu pidempään samalla tavalla.

   Kiitoksia kehuista! ^^

   Poista