tiistai 16. helmikuuta 2016

Mallikuvamania 2

Mainitsin viimeksi ostaneeni toisen japanilaisessa huutokaupassa pyörineistä mallikuvapaketeista ja palkkapäivän häämöttäessä toinen oli yhä siellä, joten päätin napata senkin parempaan talteen. Koska myyjänä toimi sama heppu, olen oikeastaan melko varma, että nämä kaksi pienempää settiä kuuluvat samaan ja mallikuvasetin selailukin puhui vähän sen puolesta. Olettaisin, että nämä oli jaettu huonompaan ja parempaan settiin, sillä aikaisemmin ostamani koostui lähes kokonaisuudessaan vähemmän halutuista maisemista ja tässä setissä oli reilusti enemmän hahmoja ja liikkeitä kuvastavia mallikuvia, taustoja oli oikeastaan vain muutama.Vaikuttaisi hieman siltä, että tämä uusin mallikuvapaketti oli käytössä enemmän animen alkupuolella ja sen puolesta puhuisi myös tämän setin kansilehtinen, jonka alalaidassa on numero 8. Pari vuotta aikaisemmin ostamassani isossa mallikuvapaketissa oli numero 16. Myös setissä olevat hahmot puhuivat hyvin pitkälti sen puolesta, sillä mukana oli vain animen alkupään puolella esiintyneitä hahmoja kuten Sakura, Smith, Nero, P4, Akakabuto ja Gohē. 

 P4
 Akakabuto
 Vahtikoira
 Nero
Smith


Omalla kohdallani tämä paketti tuntui pieneltä lottovoitolta, sillä joihinkin hahmoihin on vain tuntunut olevan aivan mahdottoman vaikea päästä käsiksi. Näitä ovat olleet erityisesti jostakin syystä Sakura, P4 ja Smith. Kenties näiden mallikuvien kohdalla kyse on myös siitä, että hahmot ovat sarjassa vain muutamassa jaksossa.

 Rocket veljineen ja Weed
 Useita hahmoja
Mole, yksi esimerkki hahmoista, joiden on suunniteltu esiintyvän 
animessa, mutta jotka on lopulta jätetty pois syystä tai toisesta.


Mallikuva, johon Ginille on lisätty haavat.
Samanlaisia mallikuvia löytyi toisesta paketista Hirosta ja Johnista.

Johnin kuvioiden ääriviivat. Todennäköisesti 
mustavalkoinen kopio korostusviivallisesta mallikuvasta.

Toisen paketin kohdalla tein vertailuja aikaisemmin omistamiini mallikuviin, joten toki tein saman myös tämän paketin kohdalla ja löysin lisää eroja mallikuvien välillä. Näyttäisi siis siltä, että mallikuviin on saatettu tehdä pieniä muutoksia riippuen siitä, missä vaiheessa animea mallikuvia on käytetty.


Alempi mallikuva, vasemmalla keskellä yksi lisäkuva hahmosta.


Ylempi mallikuva, yläreunassa yksi lisäkuva hahmosta. Tekstit eri kohdissa.


Alempi mallikuva, oikeassa yläreunassa yksi lisäkuva hahmosta.


Ylempi mallikuva, oikeassa alareunassa yksi lisäkuva hahmosta.


Ylemmässä mallikuvassa kaksi lisäkuvaa, mallikuvissa eri tekstit.

4 kommenttia:

 1. Jos ikinä saat noissa paketeissa Mole-mallikuvan, olen valmis vaihtamaan sen sieluuni. =D (Mole pääsi animeen mallikuvaksi asti, mutta tippui sitten pois.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelinkin kuulleeni tästä! Tämä on sitten sovittu >D

   Poista
 2. Smithin ylemmässä mallikuvassa Smithillä on katkennut jalka. Alemmassa mallikuvassa sillä on kaikki jalat tallella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan räkä, miten sokea ihminen voi olla vaikka on kuvat nenän edessä! :D Näinpäs onkin, kiitos paljon huomiostasi!

   Poista