keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Ginga Densetsu Weed: Orion suomeksi!

Kustantamo ilmoitti tänään blogissaan odotetun uutisen uskollisille Ginga-faneille! Ginga-sarjat ja Takahashin tuotanto ovat olleet hyvin suosittuja Suomessa, joten meneillään olevan WEED-sarjan jatko-osa, Ginga Densetsu Weed: Orion käännetään suomeksi! Saman uutisen yhteydessä julkaistiin jo tulevan mangan ensimmäisen osan suomenkielinen kansi.



Ginga Densetsu Weed: Orion kertoo Weedin pentujen, erityisesti tämän pojan Orionin toilailuista, kun teini-ikä alkaa uhkaavasti koputella ovella ja nuori punaturkki kokeilee rajojaan karkaamalla kotoa ja ryhtymällä terrorisoimaan lähialueita viritetyllä mopoautollaan ja räävittömällä asenteellaan. Hänestä tulee kaikkien ES-janoisten sankari, häntä ei pysäytä mikään, hän on jonne. 


12 kommenttia:

  1. Tää oli kyllä pettymys että kyseessä oli aprillipila :c

    VastaaPoista
  2. Haluan tästä kokonaisen sarjan! :'D

    VastaaPoista
  3. olipa hauska:`minun nuoruudessani juotiin vain Mehukattia eikä ollut tuollaisia nuoriso-huligaaneja` :D

    VastaaPoista
  4. Sitä oikeaa suomennosta (jos GDWO:ta sitten päätetään julkaista suomeksi) odotellessa tätä on kyllä hemmetin hauska lukea. Päivän huutonaurut :D

    VastaaPoista
  5. Siis ajatelkaa nyt weed on menossa jo osassa 53!! Toivottavasti orion alkaa ilmestyä heti weedin 60 osan ilmestymisen jälkeen , ettei kerkeä kiinnostus loppua :) Nyt olen kyllä monesti ajatellut että pitäisikös ostaa orionia . En ole seurannut sitä ollenkaan kun pitäisi netistä vaan ostaa . No , päätin kuitenkin odottaa suomennosten ilmestymistä , vaikka voihan tietysti välillä ostaa japaniksin myöhempiä osia . Tuo sarjis oli paras ="D
    Jos tykkäätte tuollasista pila-ginga-sarjiksista , kannattaa kirjottaa youtubeen " Suuri nujakka " se on ihan paras :D Sori onko muuten tyhmää kirjottaa vanhoisiin aiheisiin ?? T.tyhmä =/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että Orionkin tulee. Itse odotan sitäkin innokkaammin, josko saataisiin myös The Last Wars suomeksi, koska se on tällä hetkellä omalla kohdallani Ginga-sarjoista kiinnostavin! :)

      Tottakai vanhoihin aiheisiin saa kommentoida! Suuri Nujakka on hauska ja suosittelen muitakin Isiksen parodioita gingasta, niitä voi käydä lukemassa hänen sivuiltaan Sarjakuvat -> Hopeanuoli/Weed-parodia linkin alta:
      http://valoonkalo.net/

      Poista
  6. Jos sarjaa suomennetaan, tuleekohan sen nimeksi pelkkä "Orion"? Jos tulee, toivottavasti logon väritys on sama kuin GDWO:n japaninkansien "Weed" -nimessä. Punainen väri sopii paremmin logoon sillä kertaa kun päähenkilönä on punaturkkinen pentu :)

    VastaaPoista
  7. Sarjaa julkaistaan ihan oikeasti suomeksi v
    ielä tänä vuonna! :D Viimeinkin näemme, millainen jonne Orion on... :P

    VastaaPoista

Kommenttien tarkistus päällä spämmiviestien vuoksi.