perjantai 27. maaliskuuta 2015

Blogin synttäreiden kunniaksi videopostausta?Hopeatiikeri-blogi täyttää viimeinen päivä vuosia, tällöin tulee kolme vuotta blogin aloittamisesta. Viime kuukausien hiljaisuuden takia halusinkin keksiä tulevan kilpailun lisäksi jotakin vähän erikoisempaa ja ajattelin, että voisin tehdä videopostausta pitkästä aikaa. 

Aikaisempien videopostausten tapaan tästäkin tulisi "sinä kysyt, minä vastaan"-tyylinen, pääpainon olisi hyvä olla siellä ginga, bloggaaminen, piirtäminen, fanittaminen, keräily -alueella, mutta päätin näin synttäreiden kunniaksi, että en pidä turhan tiukkaa linjaa. Eli kunhan kysymykset on asiallisia ja edes etäisesti hipoo aihetta niin antaa mennä vain.

Myös muita teksti- ja videoehdotuksia otetaan vastaan
 ja toteuttelen niitä parhaani mukaan kilpailun jälkeen!

11 kommenttia:

 1. Miksi piirrät sellaisia chibejä, se tyyli ei sovi todellakaan kaikille hahmoille ja näyttää siltä kuin olisit piirtänyt hahmon parissa minuutissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulen vielä vastaamaan tähän videossakin, koska asia ilmeisesti on herättänyt enemmänkin ihmetystä, mutta olen selitellyt omaa kantaani blogin puolellakin jo muutamia kertoja.

   Piirrän chibejä ja tyylini on chibimäinen, koska pidän siitä itse. Ihan samalla tavalla kuin joku toinen tykkää enemmän vaikka realistisesta tyylistä ja piirtää realistisia kuvia. Ymmärrän hyvin, että asia jakaa mielipiteitä eikä kaikkia voi miellyttää, mutta tämä on minun tapani toteuttaa itseäni ja fanittaa tätä sarjaa enkä aio lopettaa sen takia, että tyylini ei miellytä jotakuta.

   Poista
 2. Tuleeko välillä kuivia kausia blogissa, vai onko Ginga loputon inspiraation lähde josta riittää aina puhuttavaa?

  VastaaPoista
 3. Mitä toivoisit Takahashilta nyt GDA:n päätyttyä? Jatkoa Orionille vai kenties jotain uutta?

  VastaaPoista
 4. Mitä mieltä olet hahmojen ulkonäöstä?Kuka on kaunein/kiinnostavin hahmo ulkonäöltään?Ovatko hahmot liian samanlaisia?

  VastaaPoista
 5. Mitä mieltä olisit siitä jos Hopeanuolen ja Weedin tarinoista tehtäisiin hyvin tehty animaatio? Eli molempien erikseen siis ja joiden juoni menee mangan mukaan? Koirat olisi siis realistesin näkösiä.

  VastaaPoista
 6. Millaisista piirtotyyleistä tykkäät? Miksi itse tykkään piirtää juuri chibimäisiä kuvia? Mitä mieltä olet realistisesta tyylistä? Haluaisitko itse osata piirtää realistisia kuvia?

  Onko sinulla piirtopöytää? Jos on niin millainen (merkki jne) ja onko se hyvä?

  VastaaPoista
 7. - Mitä mieltä olet Gingan naiskuvasta? Toivoisitko sarjaan supervahvaa naarashahmoa?

  - Mitkä hahmot muuttaisit naaraiksi ja miksi?

  - Mikä on parasta toisissa faneissa ja mikä huonointa?

  - Mikä on parasta Gingan fandomissa ja mikä huonointa?

  - Harrastatko roolipelaamista? Jos kyllä, missä ropeissa pelaat ja pelaatko joissain Ginga-roolipelissä?

  - Tykkäätkö enemmän siitä, että fanartissa tunnistaa Takahashin tyylin selkeästi vai siitä, että fanart on piirretty täysin omalla tyylillä?

  - Pidätkö enemmän pysty- vai luppakorvaisista koirista? Mikä on suosikkikoirarotusi? Mikä on lempieläimesi?

  - Mitä mieltä olet Suomen Hopeanuoli-fanit ry:stä? Mitä hyvää, mitä huonoa? Suositteletko liittymistä?

  - Kerro joitakin Ginga-faneja, joita et vielä kunnolla tunne, mutta haluaisit mahdollisesti tutustua heihin (käyttäjiä esim foorumilta)?

  - Kerro joitakin Ginga-faneja, jotka sinä määrittelisit tunnetuiksi? Koetko itse olevasi tunnettu? Tulevatko muut fanit juttelemaan sinulle paljon?

  - Mitä mieltä olet coneista? Oletko käynyt? Jos et, haluaisitko käydä? Mikä coni vaikuttaa kiinnostavimmalta?

  - Mikä on parasta Ginga-sarjassa ja mikä huonointa?

  - Jos olisit joku Ginga-hahmoista, kuka olisit ja miksi?

  - Millaista on olla Kaksoissolassa modenaattori? Keskustelevatko modet paljon keskenään jollain omalla alueella? Miten sinusta tuli mode?

  - Mitä mieltä läheisesi ovat siitä, että pidät Gingasta?

  - Mitkä Ginga-hahmot ovat helpoimpia ja mitkä vaikeimpia piirtää? Mitä hahmoja tykkäät piirtää ja mitä et?

  VastaaPoista
 8. ...mietin vielä kysymyksiä, mutta hei! Minusta sinun chibi-koiruudet on ihania eli älä missään nimessä lopeta niiden piirtämistä vaikka kuka mitä sanoisi. :33 Chibikoirat for the win!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Teen videota varmaan tänään tai viimeistään huomenna, mutta jos kysymyksiä tulee enemmän kuin tarpeeksi niin voi olla, että teen vielä jatkovideon myöhemmin, joten sinällään ei mitään kiirettä.

   Ja kysehän on tosiaan ihan mielipiteestä, jotkut tykkää ja jotkut ei. Kaikkia ei voi miellyttää, enkä siihen pyrikään, joten en ole lopettamassa, ei huolta x) Aion julkaista tästä vielä tekstinkin myöhemmin, kun olen saanut tämän nyt ensin pois alta.

   Poista
 9. Miten uskot Gingan fandomille käyvän? Kuoleeko se ajan kuluessa vai säilyykö se vielä pitkään ja aktiivisena?

  VastaaPoista