maanantai 1. joulukuuta 2014

Hashire, Weederp! (2)

Tämä on myös joulukalenterin 2. luukku.

Etsiskellessäni vanhoja kunnon derp-kuvia animesta huomasin, että niitä on yhä vaikeampi löytää. Johtuuko se sitten siitä, että melkein kaikki on jo näytetty netissä kerta toisensa jälkeen vai siitä, että animeen ja sen piirrosjälkeen on ikäänkuin alkanut turtua. Se ei ehkä ole lähimainkaan täydellistä, mutta jos anatomia on edes tarpeeksi sinnepäin niin kyllähän sitä katsoo. 

Derp-kuvien yhteydessä on usein puhuttu siitä, että kuvia ei edes monesti huomaa animaation pyöriessä - ja tottahan se on. Kyse onkin ainakin omalla kohdallani siitä, että olen aina ollut siitä kiinnostunut mistä hahmojen liike koostuu ja toisinaan sekaan mahtuu hupaisiakin kuvia, joita ei kohtausta pysäyttelemättä pääse todistamaan.  Kyse ei siis ole siitä, että inhoaisin sarjaa ja haluaisin pilkata sitä.Vaikka ks. aihe ei kaikkiin iskekään niin nämähän voi aina skipata halutessaan, eikö?
_________________________________

Kun hahmoja on isompi ryhmä tulee harvoin keskityttyä katsomaan mitä siellä ruudulla oikein onkaan. 
Viimeisin on oikeastaan ihan jopa siedettävää tasoa, GB:llä on vain komea ilme.

Akame, mitä sä teet?

Akame, staph it.


Anatomia? No ei se nyt oo ihan niin justiinsa.


 Kaksi battougan harjoittelemis -kohtausta samasta animesta.
Hiuksenhieno ero.

2 kommenttia:

  1. Varsin mainioita kuvia olet löytänyt!! X,D Suosikki on ehkä tuo missä GB, Weed ja Mer juoksevat.. x3 Samoin GB:n tyhjyyteen tuijottava katse toisessa kuvassa!
    ~OwlComet

    VastaaPoista
  2. Tosi derppejä kaikki!:D

    VastaaPoista