lauantai 25. tammikuuta 2014

Mono ja mono mini

Sain viimein nämä lehtiset hyppysiini, joten halusin päästä esittelemään ne muillekin.

Kyseessä on siis japanilaisen Yukimizaken tekemä omakustanne, joka esittelee erilaisia GNG-oheistuotteita. Vaikka lehtiset eivät ole virallisia, se ei ole estänyt niiden kysyntää ja mitä olen sivusta seuraillut, nämä "tuotekatalogit" ovat menneet suht hyvin kaupaksi huutokauppojen puolella.


銀牙 mono 
Sivumäärä: 20
Valmistusvuosi: 2012(?)
Ainakin minun painokseni on japanilaisittain oikealta vasemmalle luettava.

Ensimmäinen mono keskittyy ginga-makeisiin ja niiden mukana tulleisiin oheistuotteisiin, esittelyssä ovat siis suklaanamit ja niiden mukana tulleet 1. sarjan figuurit, vohvelit ja niiden tarrat. Mono esittelee tarkoin pakkaukset, figuurit ja niiden koot. Monossa on mielestäni hyvin toteutettu se, miten tuotteet esitellään. Ensin yksitellen ja kuvat ovat seepian sävyiset, sitten tiivistelmänä kaikki värillisinä. Mono on siis jokaisen oheistuotteista enemmän kiinnostuneen ystävä ja suosittelen näitä pieniä lehtisiä lämpimästi. 
銀牙 mono2
Sivumäärä: 34
Valmistusvuosi: 2013(?)
Ainakin minun painokseni on vasemmalta oikealle luettava.

Mono2 on uudempi lehtinen, joka tuli käsittääkseni myyntiin vasta vuoden vaihteessa. Myyjä myy näitä itse ainakin Yahoo!Japanin puolella toisinaan. Tämä hieman paksumpi lehtinen keskittyy keräilykortteihin ja -tarroihin, sekä esittelee myös kaiken niihin kuuluvan ja mukana tulleen.

銀牙 mono mini
Sivumäärä: 14
Valmistusvuosi: 2013(?)
Ainakin minun painokseni on vasemmalta oikealle luettava.

Mono mini on melkolailla nimensä mukaisesti pienempi mono lehtinen, joka esittelee ainoastaan kirjanmerkkitarrat. Pienenä sivumainintoina ovat myös erikoistarrat ja prismatarrat.


 Siinä olivat siis nämä pienet lehtiset sekä pähkinänkuoressa mitä ne sisältävät. Vaikka tekstit ovatkin japaniksi, kuvat kertovat paljon ja niitä näissä lehtisissä riittää. Yukimizake on myös nähnyt vaivaa ja koittanut saada parhaansa mukaan kaikista oheistuotteista kuvat, vain muutamia on jäänyt sivuilta puuttumaan.

Lähes kaikissa lehtisissä on myös siellä täällä satunnaisia kuvia, jotka Yukimizake on itse piirtänyt ja näiden ohessa pääsenkin näyttämään myös hänen uusinta doujinshiaan.

Kuvissa on vääristyneet värit, kannet ovat oikeasti vihertävät/kellertävät.

Tällä kertaa pääsee siis ihastelemaan hänen taidettaan lähes A4-kokoisena. Pakko sanoa, että nämä valokuvat tuskin tekevät oikeutta tälle taiteelle, koska kuvat olivat todella laadukkaita ja upeasti toteutettuja.7 kommenttia:

 1. Oi, en olekaan ennen muistaakseni missään törmännyt näihin mono-lehtisiin :o
  Pitäisiköhän yrittää etsiskellä niitä itsellenikin, näyttävät oikein mielenkiintoisilta ja hyvin toteutetuilta.

  Ihastuin myöskin noihin tekijän piirroksiin, ovat todellakin upeita! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, ovat ainakin omasta mielestäni hankkimisen arvoisia. Olisi kyllä kivaa saada myös joku tiivistelmä kaikista olemassa olevista XD

   Kieltämättä ovat! Tykästyin.

   Poista
 2. Todella hieno idea pistää tuotteet katalogeiksi<3 Nuo sivuasettelut on myös upeasti toteutettu *u*

  VastaaPoista
 3. I had you like it, and I was worth having made these.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I liked them, thank you! ♥

   (And sorry, I have to accept the comments now before they appear. Someone was spamming with comments that made no sense ^^;)

   Poista
 4. En ole törmäännyt näihin. Itse keräilen kaikkee Ginga tavaraa, mutta tähän en ole törmännyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovatkin aika uusia, niitä on välillä myynnissä Yahoo!Japanin ja eBayn huutokaupoissa.

   Poista