keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Weekly Shonen Jump 24/1984

Tähän alkuun muutamia Ginga-aiheisia uutisia, koska olen huomannut, että kaikki eivät ole aina aivan ajan tasalla siitä missä mennään. 


Lisäksi WEED-mangan osassa 25. oli isänpäivä-aiheinen kirjanmerkki ja myös seuraavassa osassa pitäisi olla kirjanmerkki.
_______________________________________

Sitten itse otsikon aiheeseen. Suorastaan hullaannuin näihin vanhoihin Shonen Jumpeihin ja sain hankittua toisenkin käsiini ihan mukavaan hintaan. Lue lisää Weekly Shonen Jumpeista esimerkiksi Maikan Hopeanuoliblogista. Olen myös itse tehnyt kirjoituksen toisesta Shonen Jump-lehdestäni.

Eritoten minua alkoi kiinnostaa nämä GNG-kannelliset, koska niiden kuvat ovat aivan mielettömiä. On tosi harmi ettei näitä kansikuvia ole käytetty ilmeisestikään muualla. Ne ovat mukavaa vaihtelua esimerkiksi GNG-julkaisuihin, joiden uusimmissa julkaisuissa tunnutaan kierrättävän paljon samoja kuvia.


Weekly Shonen Jump 24/1984

Tämän osan kansikuva on ensi näkemästä lähtien jäänyt mieleeni ja omasta mielestäni tämä on Shonen Jumpien GNG-kansista kauneimpia. Värimaailma tässä kannessa on aivan omanlaisensa ja pidän tuosta kukkamaisesta taustasta, jossa on ikäänkuin muistoja Daisuken ja Ginin yhteisestä ajasta.


Luin jo tuotteen kuvauksesta, että mukana on Captain Tsubasa-juliste. En valitettavasti itse sarjaa tiedä, mutta olin yllättynyt siitä, että juliste on säilytetty ja että se oli lähes uutta vastaavassa kunnossa.


Värisivuja jostakin, mikä läpi vilkaisemalla muistutti hieman Van Helsingiä. 
Tämä sarja jäi valitettavasti minulle mysteeriksi.


Olen alkanut tykätä näistä vanhoista lehdistä monestakin syystä. Elän siinä toiveessa, että jossakin vaiheessa silmiin putkahtaisi myös itselleni tuttuja sarjoja tai tuttua jälkeä joltakin tietyltä mangakalta. 
Kauheasti ei ole lykästänyt.


Kunnes törmäsin tähän. Akira Toriyaman tuotantoa on vaikea olla tunnistamatta.
Ja löytyihän sitä GNG:täkin sieltä. Tällä kertaa ei ollut värisivuja ja itse pätkäkin sijoittui lehden loppupuolelle. Tämän lehden osuus kertoi melko mangan alkupuoliskosta, jossa Gin ja John menevät tapaamaan villikoiria ja se päättyy siihen, kun Gin on hyppäämässä rotkon ylitse ensimmäistä kertaa. Vaikka GNG:n osuus itse lehdessä olikin tällä kertaa aika huomaamaton kantea lukuunottamatta niin nautin paljon varsinkin näistä koko aukeaman kattavista osuuksista.


10 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen postaus :D ja kuvat olivat hyvin otettuja :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ^-^
   Yritän parhaani mukaan saada selkeät kuvat tänne muiden nähtäväksi.

   Poista
 2. Mistä olet ostanut nuo Weekly Shonen Jump lehdet/Pokkarit ??
  Hyvä Postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat puhelinluettelokokoisia lehtiä, joissa julkaistaan erilaisia sarjakuvia :) Niissä GNG-sarja on julkaistu ennen mangapokkareita.

   Omani olen ostanut eBaysta, siellä niitä on välillä. Ginga.fi-kaupassakin näkyisi olevan ainakin yksi, mutta se oli omalle lompakolleni hieman turhan kallis ^^ FutagoShopissakin niitä muistaakseni on, mutta ei GNG-kansilla.

   Poista
 3. Hyvä postaus oli! :) Noiden Weekly Shonen Jump-lehtien kannet ovat tosiaan todella hienoja.

  VastaaPoista
 4. Onko siitä meteor ginistä mitään tietoa? Ihanat kannet noissa :33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Antti on siihen Meteor Gin-tekstin yhteydessä laittamani linkin perään vastannut lupaavansa viedä asian eteenpäin pomolleen ja kysellä pienen uusintapainoksen hintaa ym. Nyt vain voidaan pitää peukkuja pystyssä.

   Poista
 5. Tämä kansi on yksi minunkin lemppareista. Vasemman alakulman Daisuke halaamassa Giniä on myös todella hellyyttävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo halauskuva oli myös minun lemppareitani :D Yritin napata siitä parempaa kuvaa kameralla, mutta siitä ei oikein tullut mitään.

   Poista
 6. Johtuneeko kuvakulmasta mutta tuon Captain Tsubasa-julisteen tyypin jalat on aivan järkyttävän kokoiset x3 Noista kuvien sarjoista Kimagure Orange Road (6.&7. kuva) on nimenä tuttu ja tietty tuo Toriyaman tyyli, Dr. Slump sarja kyseessä. Tuo kansi on kyllä kaunis<3

  VastaaPoista