sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Suosikki- ja inhokkihahmot (GDW)


Mainittakoon myös tässä alussa, että omasta mielestäni GDW-animessa on hurjasti hahmoja, jotka kuuluvat itselläni siihen "keskimmäiseen" kategoriaan. Ne menevät, mutta eivät ole varsinaisesti suosikkejani.

Kuvat: Ginga Board 
_________________________________________
SUOSIKIT
Hahmot ovat aakkosjärjestyksessä, eivät paremmuus. 

Akame 
Pidän akamesta myös GDW:ssä. Akame on ensinnäkin animessa nyt oikean värinen, kun Hopeanuoleen sen väri oli Crossin tapaan hieman sinertävä. Akame on myös vanhempi ja viisaampi, mutta ei ole muuten muuttunut tippaakaan.
 Hougen
Hougen oli mielestäni tervetullut pääpahis Hopeanuoli-animen Akakabuton jälkeen. Hougenista saadaan paljon enemmän irti hahmona, kun se ei vain murise ja karju kuten Akakabuto. Hougenilla on selvä tavoite, se on vahva ja uskottava johtaja. Lisäksi Hougenissa on mukava ripaus huumoria ja irstautta, mutta hahmosta päästään myös näkemään mm. herkempi puoli.

John
Vanha kunnon John ♥ 
Vanhentunut, mutta ei yhtään vähemmän itsepäinen ja sisukas. Johnin kuolema oli yksi niistä harvoista joka kosketti syvästi, se oli tehty todella raa'asti ja herkästi.
 Kurotora
Myönnän, että olin tosi pettynyt tämän animen Kurotoraan, koska olin jokseenkin rakastunut hahmoon tummansinisenä. Vaikka Kurotora onkin nimensä mukaisesti mustatiikeri sininen sopi hahmolle jotenkin mielestäni niin paljon paremmin.. 
No, hahmolla on mangasta tutumpi ulkonäkö, mikä järkytti vissiin aika monia, koska Kurotora näyttää nyt niin erilaiselta. Kurotoran luonne on kuitenkin sama vanha, joka lievitti järkytystä omalta osaltani.
  Kyoshiro
Kyoshiro (tai Kyoushirou) on mielestäni aivan upea hahmo, jolla on periaatteessa yksinkertainen ulkonäkö, mutta helposti erottuvissa arpien ansiosta. Hahmo on päähenkilön, Weedin, ikäinen, mutta luonteeltaan aivan erilainen, joka tuo mukavan kontrastin hahmojen välille. 
Mel
Mel (tai Mer) on ollut yksi ehdottomia suosikkejani siitä lähtien, kun tutustuin sarjaan. Mel oli kultaisennoutajan pentuna mielestäni mukavan piristävä vaihtoehto hahmokaartiin ja siinä missä monet tuntuvat ajattelevan Melin olevan vain Weediä matkiva itkupilli olen täysin eri mieltä. Animessa Melistä ei jää läheskään oikeaa kuvaa, toisin kuin mangassa.

Shigure
Oma suosikkini tiikeriperheen nuorimmasta sukupolvesta, vaikka Kagetora onkin sarjassa isommassa roolissa. Mielestäni Shigurelle koostuu sarjan aikana surullinen menneisyys ja ulkonäöltäänkin hahmo on mielenkiintoinen.
  Tesshin
Toinen ehdoton suosikkieni kärkipaikkaa pitävä. Tesshinistä on kasvanut ennen kaikkea komea, mutta myös taitava ja lupaava soturi. Tesshin on viisas, järkevä ja paljon lempeämpi kuin isänsä.
_________________________________________  
Inhokit
Hahmot ovat aakkosjärjestyksessä, eivät paremmuus.
Cross
Cross ei ole enää se sama rohkea, voimakas naaras, joka haluaa osoittaa naaraiden olevan yhtä hyviä kuin uroksetkin. Itseasiassa pentujen saamisen jälkeen ja vanhemmaksi tultuaan Crossista tuntuu tulleen höperö mamma.

Kamakiri
Tämä on ehkä yksi typerimmistä ja rumimmista hahmoista, jonka tiedän. Kamakiri on kaiken kaikkiaan todella, todella tylsän oloinen ja turha hahmo.
 Smith
En voi edes sanoin kuvata, miten pettynyt olin GDW:n Smithiin >__>
Smithistäkin on tullut tosi tylsä, missä on vanha kunnon naistennaurattaja Smith, joka pilailee ja pelleilee?

2 kommenttia:

  1. Itse pidän noista kaikista, mutta Akame, Kyoushiro ja Tesshin ovta parhaita <3 (pidin myös kaikista inhokiestasi ;))

    VastaaPoista
  2. Mun suosikit on suunnilleen samat, tosin Akame ei ole minusta niin kiva!

    Mutta noi inhokit on kyllä iha totta... :D

    VastaaPoista