keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Japanin pakettiJapanin huutokaupasta löytämäni paketti löysi tänään tiensä perille.

Itselleni tästä läjästä jäi mm. seuraavat kaunokaiset:

Shiroi Senshi Yamato-avaimenperä


 
Mainittakoon, että tämän avaimenperän aitous on ollut melko kiistelty. Siitä huolimatta otin riskin ja ostin tämän paketin, vaikka joukossa olisikin yksi feikki.

Monen mielstä tämä oli samanlaisesta pinssistä itse tehty avaimenperä. Saatuani paketin pääsin tarkistamaan myös avaimenperän taustapuolen, joka omaan silmääni näyttää kuitenkin ihan hyvältä.
Kooltaan se on tosiaan täsmälleen pinssin kokoinen, mutta avaimenperä-osa näyttää samalta kuin hyväntekeväisyysavaimenperien.

Myyjän kertoman mukaan nämä avaimenperät olivat jonkinlainen rajoitettu erä viime vuodelta, jolloin Takahashin uraa juhlistettiin Manga Museossa. Asiaa kuitenkin hankaloittaa se, että samanlaisia avaimenperiä ei ole näkynyt myynnissä. Akakabuto-pinssin näköinen avaimenperä on kyllä ollut myynnissä.


Gin-pahvimagneetti
Melkolailla se isoin syy, miksi halusin saada tämän paketin.

Näiden pahvimagneettien arvo on tuntunut nousevan kuin itse piru eikä niitä kyllä kieltämättä ole juuri myynnissä näkynytkään. Nyt minulla on sitten koossa Daisuke ja Gin, joten olen hyvin tyytyväinen, että sain molemmat, jotka halusinkin. Kyllä kieltämättä edelleen kyrsii, että menin omani myymään vielä melkoisen halvalla pois..

Näiden lisäksi sain kaikki GNG-lautapelini isommat Gin-kortit kasaan, vaikka minulta puuttunut kortti (numero 1) olikin hyvin kulunut. Kaksi muuta korttia laitoin melko halvalla huutokauppaan, josko ne jollekin kelpaisivat.

Huudettavaksi meni myös Moss-figuuri, joka arvailujeni vastaisesti osoittautui pieneksi hopeiseksi figuuriksi eikä suinkaan isoksi tummanruskeaksi. GNG-figuurit ovat kuitenkin edelleen mukavan haluttuja, joten laitoin tällekin siedettävän alhaisen aloitushinnan.Kaikkia kuitenkin kiinnostaa, joten pakkohan se on paljastaa, että paketin hinnaksi tuli 40 euroa, joka oli mielestäni kohtuuhinta, kun ottaa huomioon, että pakettiin kuului arvokas pahvimagneetti ja hyväkuntoinen GNG-figuuri. Kortit yksinään olivat melko arvottomia. Nyt vain jäänkin odottelemaan, josko joskus näkyisi samanlaisia avaimenperiä jossakin kaupan, että saisin vastauksen siihen onko avaimenperäni varmasti aito ja mikäli on niin se saattaa myös olla suhteellisen arvokas. Kaunis se kylläkin on ja näyttää virheettömältä omaan silmääni.

9 kommenttia:

 1. Musta toi avaimenperä näyttää aidolta ja vaikka ei olisikaan niin näyttää se hienolta siltikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Muutama onkin puhunut jo sen puolesta, että se olisi aito. Samannäköinen Akakabuto-pinssiä vastaava avaimenperäkin oli eksynyt huutokauppaan ja tausta näyttää kuulemma samalta kuin muissakin ginga-avaimenperissä.

   Poista
 2. Noi kortit on kyllä ihanat X_X <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat! Kuvat ovat aivan ihanat kaikissa lautapelin osissa. Harmi, että olivat vain hurjan kuluneet, toivottavasti menevät silti huuto.netissä :'D

   Poista
  2. Jos ne eivät muuten mene tuolta niin voin heittää ne vaikka sinulle sitten, kun seuraavan kerran nähdään :D Mutta koitan ensin saada ne kaupaksi x)

   Poista
 3. Pakko sanoa että tuossa bannerissä näyttää, että Gin purisi Goheeta 8'D

  VastaaPoista
 4. mikä japanilainen huutokauppa se oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yahoo!Japan. Sitä käyttävät monet muutkin ginga-keräilijät.

   Poista