torstai 11. huhtikuuta 2013

100 tykkääjää + kokoelmapäivitys



Hopeatiikerin facebook-sivu keräsi viimein huimat 100 tykkääjää
Sivulla onkin nyt arvonta, josta voi voittaa palkinnoksi pienimuotoisia tilaustöitä. 
Käykää osallistumassa (ja tykkäämässä ellette ole vielä tykänneet)!

_______________________________________________________

Pieniä lisäyksiä myös kokoelmaan, joista yhden tarkkasilmäisimmät saattoivat bongata jo aikaisemmasta videosta:

Sininen Weed-figuuri

Eli GDW-figuurien 1. sarjan "salainen hahmo". 

Erikseen myytynä olen nähnyt tästä pyydettävän jopa 15-30 euroa, joten olin hyvin tyytyväinen saadessani omani vain 8 eurolla. Olen pitkään harkinnut haluanko tämän figuurin ylipäätään vai en, mutta päätin lopulta sen hankkia. Minusta figuurin väritys on kaunis ja pidän kovasti sen patsasmaisuudesta.

Tämä figuuri on mielestäni todella onnistunut ja juuri maalaamattomuutensa (ei värivirheitä) takia nousee suosikkien kärkeen GDW-figuureistani.



Keräilykortit (59 ja 12)

Urumin postikuluttoman viikon kunniaksi tilatut keräilykortit, joiden myötä keräilykortteja on nyt koossa 45. 15 korttia siis enää jäljellä täydestä pakasta. 

Valistin Musashi-kortin hyvin pitkälti sen värikkyyden takia, mutta myös siksi etten ole korttia usein missään nähnyt. Toinen kortti oli myös hyvin pitkälti vain kuvan takia.

 Daisuke-paperimagneetti

Urumista tämäkin, juuri kun olin varma etten enää koskaan saisi näitä käsiini. Edelleen hieman ketuttaa, että menin myymään kaikki omani, mutta nyt sain takaisin sen magneetin mistä aloitinkin näiden paperimagneettien keräilyn :)

Hintaa tälle tuli 11 euroa, joten hyvin paljon sama hinta kuin mitä omastanikin maksoin. Olisin varsinaisesti halunnut Gin-paperimagneetin, mutta niiden hinnat olivat niin korkealla, että taitavat jäädä haaveeksi.

2 kommenttia:

  1. Minullakin on tuo maalaamaton Weed, ja itsekin olen hurjan tyytyväinen siihen! Kuuluu suosikkien joukkoon minullakin noissa oheistuotteissa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa! Tuo figu taitaa jakaa vähän mielipiteitä, kaikki eivät siitä niin välitä, mutta minusta se on nätti ^^

      Poista

Kommenttien tarkistus päällä spämmiviestien vuoksi.