torstai 14. maaliskuuta 2013

Osa tämän kuun ostoksista

 facebookissa, kiitos!
 __________________________________________________________________ 

On siis tullut osteltua vähän yhtä sun toista, kun pidin useamman kuun paussin rahatilanteen takia. Osa tavaroista on vielä tulematta, mutta osa saapui tänään postissa :3

Olin alunperin ajatellut kirjoittaa sitten, kun kaikki tuotteet ovat tulleet, mutta koska haluan esitellä niitä yksitellen siitä olisi tullut aika pitkä postaus. Ehkä parempi kertoa sitten näin osissa.

__________________________________________________________________


Weed-taidekirja
Olen ihaillut tätä taidekirjaa aina nähdessäni siitä joitakin kuvia. Rakastan todella paljon värimangakuvia ja sitä, että tässä kirjassa ne ovat suuremmassa koossa kuin jossain Weed-pokkarin takakannessa pienenä länttinä. Lisäksi taidekirjassa on paljon kuvia, joita ei oikein löyty mistään - kuten esimerkiksi yksi luonnos Weed-kannen kuvasta, jossa on vain hahmoteltuna puu ja hahmoja.
llä taidekirjalla on Suomen puolella hintaa n. 60-80€. Ostin omani eBaysta henkilöltä, joka asuu Japanissa ja ilmeisestikin pitää siellä jonkinlaista antikvariaattia tai kirjakauppaa. Tässä kirjassa oli kaikki kuten pitääkin, obi ja juliste ja lisäksi kirja oli todella hyvässä kunnossa käytetyksi. Hintaakin tuli postikuluineen vain vaivaiset 44. Joka sentin arvoinen ostos. Tosin niin iso kooltaan, että jouduin raivaamaan hyllyjä hieman saadakseni sen mahtumaan sinne..
 mukana tulleita mainoksia
 juliste


 kirjan takaosa oli pyhitetty itse Takahashille
 __________________________________________________________________

  Gin-figuuri

Kyllä, taas yksi :'D

Tämän ostamista en harkinnut niinkään kuten kaikkien muiden. En ylipäätäänkään tee hirveästi äkkinäisiä ostoksia, mutta GNG-figuurien kanssa sellainen tulee jossakin vaiheessa tehtyä väkisinkin. Koskaan ei voi tietää milloin niitä tulee myyntiin ja silloin, kun sellaisen näkee jossakin niin ei pysty tietämään koska sellainen tulee uudestaan myyntiin.

Mitä olen Urumia kyttäillyt tässä aikani kuluksi niin arviolta keskikokoisia Gin-figuureita näkyy myynnissä ehkä kerran vuodessa. Lähes aina ne myydään figuuripakettina jossain huutokaupassa, joten yksittäisinä niitä on hyvin hanklaa löytää. Vielä tähän kirsikkana kakun päälle - keskikokoinen Gin-figuuri on harvinaisimpia GNG:n 1. sarjan figuureita. Se on ainoa figuuri, josta on keskikokoinen versio ja väreinä löytyy juurikin kuvassa oleva tummanruskea tai pronssi.

Oli tällä hintaakin mukavasti.. 65€, näin pienelle figuurille. Joku varmaan ajattelee, että olen hullu, mutta toisaalta olen tehnyt paljon löytöjä, joten ehkä se sitten korvaa asian. Mm. yhdet halutuimmista GNG:n 1. sarjan figuureista, Rikin ja Johnin, sain kappalehintaan vain ~18 euroa, kun ostin ne figuuripakettina muiden kanssa. Rikiä olen nähnyt myytävän jopa ~80 euron hintaan.

 Taka- ja etupuoli

Mikäli joku ei ole vielä huomannut niin keräilen Gin-figuureita. Koossa minulla on jo kaikki pienet (pronssi, ruskea, valkoinen, hopea), iso (hopea), sekä hiukan joukkoon kuulumaton mintunvihreä pelinappulafiguuri. Nyt joukkoon liittyi siis myös tämä keskikokoinen tummanruskea ^^
 
  

9 kommenttia:

 1. Oi, vakuutit Sessen juuri siitä että taidekirja on seuraava hankintani! Olen pitkään miettinyt että ostaisko sen, kyllä muuten ostan tämän esittelyn perusteella 8)

  Ihan perus minä muuten, muokkasin täs samalla oman blogini ulkoasua: "Pitänee ettiä bannerkuvaksi joku mitä ei ihan joka paikas kävele vastaan.. eli otetaan vaan joku random takakannen kuva random japanimangasta, kas näin. Oh, uusi postaus Hopeatiikerissä! ... Ja ei tokikaan se "random" bannerkuvani ole tuolla taidekirjassa koko sivun kokoisena eeei .__."
  Että sellainen sattuna =D

  http://thousandcutethings.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *sattuma, osaan toki kirjoittaa taas n_n''

   Poista
  2. Suosittelen lämpimästi! Viimeksi, kun katsoin samalla myyjällä oli tuo taidekirja samaan hintaan, se taitaa olla halvin siellä. Itsekin olen sitä kuolannut jo pitkään ja nyt kun tuli rahaa niin heti ostamaan XD Tulikin vielä nopeasti, vaikka tuli Japanista asti.

   No pikemminkin niin, että mitä kuvaa tuolla taidekirjassa EI olisi! :D

   Poista
 2. Tosi kiva postaus! :)) Ja tosi kivan olonen toi taidekirja!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ^-^
   Ja se on tosi nätti, paljon hienoja kuvia.

   Poista
 3. epistä sulla on taidekirja ja figuja josta mä voin vaan kuvitella 8D mutta kiva postaus :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se tosiaan vähän helpottaa asiaa, kun on joitakin tuloja ja on jo aikuinen x)

   Kiitoksia!

   Poista
 4. Mistä olet hommannut kaikki figut? Ps: Kiva postaus ;3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! GNG-figuja on tullut hankittua vähän sieltä sun täältä. Urumista, Futago Shopista, huutokaupoista ja yksityisiltä myyjiltä.

   Poista