tiistai 23. lokakuuta 2012

Halloween-special

Vaikka varsinaiseen Halloweeniin on vielä jonkin aikaa, niin ajattelin olla vähän etuajassa postaamassa jotain sen kunniaksi. Mietin jonkin aikaa mistä ihmeestä voisin oikein kirjoittaa, mutta jonkin aikaa pähkäiltyäni sainkin ihan hyvän idean.

Ginga Densetsu Weedin animen piirtojäljestä on irvailtu varmaan siitä asti, kun se julkaistiin ihmisten nähtäville. Anime on toki jakanut mielipiteitä: kaikki eivät voi tykätä kaikesta, mutta Weedin kohdalla tästä on naureskeltu äänekkäämmin ja huomattavammin.

Ainakin itselleni on tullut tutuksi jo suhteellisen vanha sivusto, joka on (ainakin ollut) osa Hopeanuoli.comia.
http://ginga.theoclub.net/weedx/
Sivustolta löytyy mm. "kauhugalleria" ja asiaan perehtyneet selostukset siitä mikä animessa mättää.

Niinpä niin, kukapa Weed-animen nähneistä nyt ei olisi huomannut näitä juoksevia pahvilaatikkokoiria, joiden leuat ja nivelet vääntyvät mitä ihmeellisimpiin asentoihin.

Sitten ajattelin, että animointi on rankkaa puuhaa, jossa kaikkeen ei nyt vain yksinkertaisesti jakseta tai voida perehtyä kuvatarkasti. Sitä paitsi - liikkeessä pieniä virheitä ei edes huomaa, koska kuvat menevät niin nopeasti ohi.

Päätin siis näin Halloweenin kunniaksi paljastaa teille, mitä kamaluuksia löytyy rakkaasta Ginga Nagareboshi Gin-animestamme, kun tarkasti sitä kyttää. Nauttikaa!
____________________

Kukapa uskoisi, että tällä naamalla kerätään tuhatpäinen koiralauma?
Katsokaa huviksenne tämä kohtaus joskus tarkasti. Hidetoshi ajelee tyynesti jeepillään Ginin, Daisuken ja Goheen ohitse ja John tuijottaa kolmikkoa eriparisilla silmillään: o_ô
ò_ó vihainen Gin
Kääntäkää tämä kuva ympäri ja ihailkaa taistelulajit taitavaa karhukoiraa
Akame muuttuu vain jatkuvasti oudommaksi.

7 kommenttia:

 1. You made mine night and made me smile
  Oh my Akame he are more a odd one
  And Gin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, you're welcome! :D

   It was my purpose to show people the "funniest pictures" from GNG-anime, when people are always laughing to the GDW-anime.

   Poista
 2. Kiitän tästä illan piristämisestä. Eihän näille voi muuta kuin nauraa.

  VastaaPoista
 3. Joop. Aika karua jälkeä sitä näyttää Hopsustaki löytyvän... Mutta kuten sanoit animointi on rankkaa ja kaikkeen ei voi panostaa. + Joka ikisestä animesta varmasti löytyy saman tyyppisiä kankeuksia ja niistä on mun mielestä turha tehä numeroa.

  Jo pointtiahan mun viestissä ei kaiketi oo mutta kuvat oli hauskoja ja piristäviä. Kiitos siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleisesti ottaen Hopeanuolesta oli suhteellisen vaikeaakin löytää tälläisiä pikaisesti väsättyjä, kökön näköisiä kuvia. Kalvoilla piirtämisessä on tulokseen ilmeisesti keskitytty hieman enemmän.

   Eikä pelkästään animeista, olen melkos varma, että jos esimerkiksi Disney-leffojakin lähtisi pysäyttelemään niin kyllä näitä löytyy ihan kaikista animaatioista. Weedistä se vaan on tuotu jotenkin päällimmäisenä osana esille.

   Ja kiitoksia kommentistasi ^^ Tämä nyt vain oli tälläinen rennompi päivitys Halloweenin kunniaksi.

   Poista
 4. Haha repsin niin Rikille, :D Joskus toivoin että Ginga olis vain mangana, koska xD Mutta eihän nää haittaa mitään :)

  VastaaPoista