tiistai 2. lokakuuta 2012

GNG-mallikuvia

Urumissa oli myynnissä tässä ihan lähiaikoina melko iso kasa erittäin harvinaisia GNG-mallikuvia. Olin sekä yllättynyt näiden hinnoista, että suosiosta. Odotin jopa vähän korkeampia hintoja, mutta melko kalliiksi nämä silti itselleni ainakin tulivat. Ajattelin kuitenkin tämän voivan olla ainoa mahdollisuus saada tälläisiä käsiinsä, joten ihan tyytyväinen olin ostoksiini. Myin kuitenkin samalla pois suuren GDW-kangasjulisteeni saadakseni vähän tasoitusta rahankululle.Tiesin mallikuvista siis jo ennen niiden kauppaan ilmestymistä ja olin odotellut päälle kuukauden niitä silmä tarkkana ja kun ne viimein tulivat olin yksi nopeimmista - tosin en tiennyt sitä itse. Luin vasta myöhemmin, että kolme ensimmäistä tilaajaa sai itselleen jonkinlaiset informaatio-paperit näistä mallikuvista.


"Nopean tilaajan etuna pistän myös ensimmäiseen kolmeen tilaukseen mukaan kaupanpäälle "starttiohjeet" eli japaniksi kirjoitetut ohjeet, joissa listataan hahmoja tai selitetään jotain piirtäjille olennaista Japaniksi."

Mallikuva Daisukesta, tarkemmin ottaen tämän ilmeitä

Miksi? Kaikessa yksinkertaisuudessaan minä pidän Daisukesta. Daisuke oli jotenkin sellainen hahmo, johon yritti lapsena samaistua ja jota ihaili. Lisäksi Daisuke oli mielestäni paras ihmishahmo sarjassa. Animessa Daisukella on veikeitä ilmeitä ♥

Mallikuva Fujista ja tämän pennuista


Miksi? En varsinaisesti osaa selittää miksi, mutta tämä mallikuva vetosi minuun äärimmäisen paljon. Itse mallikuvien valitseminen tapahtui niin, että valitsin itselleni ehdottoman hintahaarukan ja katsoin kaikki mallikuvat sen hinnan ehdoilla. Tutkailtuani Crossia ja Sniperiä päätin kuitenkin valita tämän. Mielestäni tämä oli niin kovin suloinen mallikuva ja olen iloinen siitä, että se on kokoelmani jäsen. 

Nämä mallikuvat olivat äärimmäisen hienosti säilöttyjä. Todella moni luuli näitä kopioiksi, mutta Uru kertoi näiden myyjän olleen itsekin ginga/studiomateriaali-keräilijä ja että nämä mallikuvat oli kukin yksitellen huolellisesti säilöttyjä. Mallikuvat ovat aivan puhtaanvalkoisia, mikä kertoo todella hyvästä kunnosta, vaikka kyseessä on vuosikymmeniä vanhoja mallikuvia. 

3 kommenttia:

 1. Oi ihana toi missä on Fuji ja pennut! =3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä on jäänyt jotenkin sellainen lämmin fiilis :D Äiti ja pullerovauvat ♥

   Poista
 2. Onpa kivoja ;) Meinasin tilata GB:n mallikuvan mutta tulis vain valituksia vanhemmilta nii en ees sanonu :D

  VastaaPoista