torstai 8. marraskuuta 2012

Arviointia ja mallikuvia

WEED 13 oli päättänyt huomaamattani ilmestyä. On ollut tässä kyllä puuhaa muutenkin, mutta pitihän se käydä nyt noutamassa, kun rahaa tuli. Samalla meinasin päivittää viimeinkin omat fiilikseni Orion 19:sta, vaikka moni onkin siihen jo varmaan päässyt tutustumaan.


En edes meinannut löytää WEEDiä hyllystä, koska sen kannet alkavat toistaa niin paljon itseään. Tämä oli tämmöinen perustylsä, ei mitenkään ihmeellinen kansi, mutta sen sisällöstä olin todella tyytyväinen.


Tesshin tuntuu olevan luonteeltaan ihan yhtä pennun tasolla kuin kaikki muutkin. En edes käsitä, miten muut kaavailivat hänestä Oun seuraavaa johtajaa. Tesshin on todella äkkipikainen eikä selvitä faktoja ennenkuin rupeaa syyttelemään muita. Tiedä sitten onko se kogan perusluonne tai mitä, mutta minusta alkoi pikkuhiljaa tuntua, että Tesshinin animeversio oli mukavan viisas ja rauhallinen tähän verrattuna.
Oikeudenmukainen Tesshin-poika kuitenkin on ja antoi Jeromelle luvan levätä ennen reilua taistelua. Jokin vähän viittasi siihen, että taidoistaan huolimatta Tesshin ei ole mikään tappaja.

Teki mieli kuitenkin tukkia tuon kougien vanhimman suu, kun tuo vikui jatkuvasti vieressä tekemään Weedistä selvää. Tee itse senkin kalju rotta. Tesshinilla on parempaakin tekemistä, kuten keskustella "vihollisten" kanssa.


Nämä sivut saavat edelleen sisäisen fanityttöni kiljumaan ("yey."). Nämä ovat aivan ilo silmälle, vaikka yksinkertaisia mangasivujakin seuraa ihan mielellään, mutta kun väliin tulee tälläisiä taideteoksia, joissa on niin eri maailma ♥

Tämän luvun myötä jostakin hassusta syystä Shigure pääsi lempihahmojeni listalle nyt aivan ensimmäistä kertaa. Animessa tuo jää melko taka-alalle, mutta Shigure on mangassa vain jotain niin järjettömän upeaa ulkonäöltään. Lisäksi mietin vain kokoajan miltä mahtoi tuntua, kun joutuu viemään viestin perille pitkän matkan päähän ja tietää rakkaidensa kuolevan samalla taistelussa.

  Tässä kuvassa on jotenkin järjettömän kauniit silmät ♥

_____________________

Seuraavaksi Orion 19:

Häpeissäni myönnän, että tämä on tällä hetkellä ainoa omistamani Orion-manga ja tämänkin ostin vain ja ainoastaan Andyn takia :'D

Jotenkin oma fanitukseni meinaa loppua Weedin kohdalle. Orionin piirrosjälki on melkein liian erilaista. Kaikki koirat näyttävät jo lähemmäs samoilta - eri merkeillä vain :| Kaikki tuollaisia pentumaisia pallopäitä.

Jos jotain hyvää näissä mangoissa kuitenkin on, ovat ne kansien värikuvat, jotka ovat edelleen sitä taattua värikästä ja upeaa Takahashi-tyyliä. Jotenkin itseeni ei vain kuitenkaan iske enää näiden pentujen määrä...

GNG:ssä oli pari pentua, Weedissä muutama ja nyt Orionissa ei varmaan juurikaan muita olekaan...


_____________________

Sitten vielä lyhyesti mallikuvista. Nämä mallikuvat tulivat paketista, jonka sain myytäväkseni. Omaksi yllätyksekseni mallikuvia oli ihan huikea määrä ja vielä yllättyneempi on kun rupesin tarkastelemaan jälkeä ja huomasin, että nämä ovat melko varmasti aitojakin (kaikki paitsi värilliset).

Vaivan palkaksi olen harvemmin Pruelta koskaan rahaa pyytänyt, vaan olen yleensä katsonut itseäni kiinnostavia tuotteita paketista joista ei kuitenkaan tulisi myynnin kannalta hirveästi tappioita. Tällä kertaa mallikuvia tuli niin rutkasti, että pystyin huoletta noukkimaan esimerkiksi kaksoiskappaleet tietyistä hahmoista itselleni, kun ne minulta vielä puuttuivat.


 Loppujen lopuksi mukaan tarttui:

* GB:n pääkuvia (värillinen, mutta arvoton väärennös)
* Moss
* Weedin pääkuvia
* Gin
* Genba
* Terun isä
* John
* Jerome

Suurin osa näistä taisi olla vähän huonolaatuisempia, jätin paremmat myyntiin x)

6 kommenttia:

 1. Tuo Shiguren oleminen Mutsussa kohtaus oli kyllä ihan mielettömän hyvin piirretty. En voinut kuin vain toljottaa kuvia. Etenkin tuo viimeinen kuva Shiguresta. Voi että <3

  VastaaPoista
 2. Moikka. Tiitkös missä vois lukee tuota Orionia netissä? Olisi kiinnostusta vilkuilla että minkälainen se oikeen on.
  Ja kiva blogi sulla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Orionia ei ole vielä julkaistu kokonaan edes kirjamuodossa, joten sitä ei löytynyt oikein mistään netistäkään. Jos sitä haluaa jotenkin lukea kannattaa ihan suosiolla ostaa vaikka vain yhden pokkarin verran.

   Kiitos ^^

   Poista
 3. Aivan ihana tuo viimeinen kuva Shiguresta, aww ♥

  VastaaPoista