tiistai 21. maaliskuuta 2023

Noah tauolla: kustantaja vaihtuu

 

Sangatsu Manga ilmoittaa blogissaan 3.3. seuraavaa:

"Werner Söderström Oy eli Tammen ja Sangatsu Mangan omistaja luovuttaa julkaisuoikeudet H-Town Oy:lle. H-Townin moni tunnistaakin Anime-lehden julkaisijaksi.

Siirron vuoksi paraikaa tauolla olevat sarjat ovat Noah, Kun jälleensynnyin hirviönä sekä Kuroshitsuji."

- Lähde

6 kommenttia:

 1. Ihmettelinkin, kun ei näy uutta pokkaria, häivähti jopa pelko, että julkaisu lopetettiin kokonaan, ei olisi kuin kuusi numeroa jäljellä.

  Tosin pieni toive on, että seuraava julkaisu olisi nyt Takahashin uusin sarja, ehtiipä japaniksi ilmestyä siitä sarjasta pokkareita, kun GDN:n julkaisu saadaan Suomessa päätökseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ilmeisesti ollut vain hommaa kustantajan vaihdossa, kun varastot ja kaikki oli muuttaneet.

   Ginga Shounen Densetsu Dog Days voisi olla ihan mielenkiintoinen. Siitä on nyt ehtinyt tulla kaksi pokkaria, mutta mietityttää onkohan sillä samanlaista menestystä ja kiinnostusta, kun ei suoranaisesti liity Gingaan. Mielenkiinnolla odottelen!

   Poista
 2. Hei, oon tässä lueskellu sun vanhoja blogipostauksia mikä on ollu tosi nostalgista vaikka aloinkin seurata sun blogia ehkä joskus 2016 jolloin olit pitäny blogia jo muutaman vuoden. Ois kuitenkin kiva nähä sulta postauksia taas useemmin jos inspiraatiota niiden kirjoittamiseen löytyy :3

  Tässä olisi muutama ehdotus mistä voisi kirjoittaa:
  - Miten muuttaisit joidenkin hahmojen ulkonäköä animessa tai mangassa jis voisit? Mitä mieltä olet siitä että hahmojen ulkonäkö muuttuu sarjan aikana? (esim. Gin näyttää varsin erilaiselta GDW:ssä kuin GNG:ssä, samoin John, etenkin animen ja mangan välillä)
  - Jos Takahashilta on tulossa uutta sarjaa, mitä mieltä olet siitä?
  - Jos saisit päättää, miten lopettaisit Gingan? Mikä olisi mielestäsi tarpeeksi eeppinen lopetus Gingalle? Entä miten muuttaisit eri sarjojen loppuja? Käsittääkseni et pitänyt ainakaan GtLW:n lopusta, joten esimerkiksi siitä olisi kiva lukea!
  - Myös fanarttia olisi kiva nähdä täällä blogin puolella ja kaikenlaisia kuvanmuokkauksia ^^
  - Miten omistamasi oheistuotteet ovat muuttuneet siitä kun aloitit keräämään oheistuotteita Gingasta? Tiedän että olet kirjottanut yhden tai pari postausta keräilysi historiasta mutta tässä olisi ehkä hieman ideaa uuteen postaukseen.

  Toivon et nuo ehdotukset tarjoavat sinulle edes hitusen uutta inspiraatiota taas kirjoittaa postauksia. Niitä on kiva lukea ja niiden ansiosta innostuin taas pitkästä aikaa katsomaan ainakin Weed-animen :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa, että oot pysynyt remmissä näinkin pitkään ja iso kiitos ehdotuksista! Työelämä on vähän pistänyt omaa aktiivisuutta miinukselle, kun on ollut niin kiireistä arkea ja jaksaminen vähissä, mutta täällä minä yhä puksutan! Keräilyjuttujakin olisi kiva pitkästä aikaa kirjoitella, koska olen pysynyt suhteellisen aktiivisena niiden osalta, vaikka blogi on ollut hiljaiselolla.

   Pitääpä pohdiskella ehdotuksiasi ja vääntää vähän lisää postauksia!

   Poista
  2. Äh se on ikävää kun työelämä ja arki vie paljon aikaa D: Toivottavasti kuitenkin löytyy taas aikaa kirjoitella jotain! Btw tykkään blogin uudesta keväisestä teemasta ^^ Ja bannerissa - siksikö tuota yläkuvaa kutsutaan? - on mukavasti paljon hahmoja!

   Poista
  3. Kiitos! Ja bannerihan se, Takahashin Ore Ore Sagi-varoitusjulisteesta tosiaan muokkailtu. Kunnon perhekuva eikä sitä ole harmillisesti käytetty käsittääkseni missään muualla D: Ansaitsee rakkautta!

   Poista