perjantai 26. elokuuta 2022

Uusia pehmoja FaNeMalta!

 


FaNeMa julkaisi yllättäen uuden pehmosetin. Hahmoina tällä kertaa ovat isompina, istuvina pehmoina Riki, Ben, Akame ja John. Pikkuisina avaimenperäpehmoina taas löytyvät Tiikeriveljekset, ensimmäistä kertaa pehmoina!

Miten jännittävä yllätys! Isot pehmot ovat 3300 jeniä (n. 24€) ja avaimenperät 1650 jeniä (n. 12€). Viimeksi nämä myytiin loppuun hyvin nopeasti ennakkotilauksen päättymisen jälkeen, joten jos joku pehmo miellyttää, kannattaa se ehdottomasti napata ennakkotilaukseen. Ostorajoitusten vuoksi pehmoja ei päätynyt Mangamuseota lukuunottamatta pahemmin jälleenmyyntiin.
Ennakkotilaukseen tarvitset välityspalvelun.

Ennakkotilaus on käynnissä FaNeMan sivuilla 1.9.- 26.9. eli jälleen suhteellisen lyhyt aika kyseessä.



Erityisesti tiikeriveljekset ilahduttivat minua hahmovalintana~ Aikeissa olisi ostaa koko poppoo sekä mahdollisesti muutama isoista. Viimeksi jätin Johnin ottamatta ja se jäi kaduttamaan, tykkäsin pienestä pehmoavaimenperästä melko paljon enemmän kuin tästä isommasta. Riki todennäköisesti lähtee mukaan, mutta Ben houkuttaisi myös.

Kaikkien toteutus ei ehkä ole mieleeni, erityisesti tiikeriveljeksillä olisin nähnyt paljon paremmaksi ratkaisuksi sen, että raidat lähdevät keskeltä selkää, kuten otsassa.

Millaisia fiiliksiä sinulla on uusista pehmoista? Onko suosikkia tai inhokkia?

2 kommenttia:

  1. Minkä kokoisia nuo siis ovat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Isot istuvat on pääsääntöisesti 20cm korkeita ja avaimenperät 15 cm.

      Poista

Kommenttien tarkistus päällä spämmiviestien vuoksi.