sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

The Last Wars 10 (Kuvapostaus)


(Virallinen Nihonbungeishan maistiainen)

Teksti sisältää spoilereita!

_____________________________


Etu- ja takakansiLukujen aloituskuviaAkame puhkaisee Monsoonin silmän.
Täytyy myöntää, että ellei tarinassa ala pian tapahtua jotakin mielenkiintoista, oma mielenkiintoni alkaa kyllä hyvin pian hiipumaan. Tällä hetkellä tarina polkee paikallaan. Tämä pokkari koostui lähinnä siitä, kuka saa pidellä sirppiä eikä kukaan silti saa Akamea lukuunottamatta Monsooniin naarmuakaan.


Jääköhän Sasukelle arvet?
Seuraavaa osaa kesäkuussa~!

2 kommenttia:

  1. LW:ssä oli tosiaan pari osaa, jotka koostuivat aika puhtaasti taistelusta, mikä harmitti monia. Itselle tuli vahvasti mieleen taistelu sotakoiria vastaan, kun siinä käytettiin "sotilaat keräsivät voimansa viimeiseen hyökkäykseen" -toisintoa useampaan kertaan.

    VastaaPoista
  2. On mietityttänyt (sotakoira-saagan aikana, ja nytkin GtLW:n pelkkien taisteluntäytteisten lukujen aikana), että onko Takahashilla tekijän "blokki" eli tarinaa kyllä pitäisi saada eteenpäin, mutta ei keksi, millä siihen saa uutta potkua? Tai on mielessä joku uusi käänne tarinassa, mutta ei ole vielä keksinyt, miten sen saisi mukaan tarinaan jouhevasti? Luku luvulta lukemisella tietty nämä taistelukohtaukset tuntuu tylsiltä, mutta toivossa hyvä elää, ettei ne ehkä pokkaria lukiessa tunnu niin tylsiltä. Sikäli okei, ettei joka luvussa tapahdu täysin radikaalia, mutta jos luku - pahimmillaan pokkarikaupalla käydään yhtä ja samaa taistelua eikä mitään radikaalia tunnu tapahtuvan, mikä toisi tarinalle käänteen, tuntuu siltä, että tarinaa vain pitkitetään vielä sen toivossa, että siihen saadaan vielä joku "heureka" -elämys. Toivottavasti GtLW:hen ei ole odotettavissa omituista "äkkiloppua" (tyyliin hetki sitten taisteltiin verissäpäin ja yhtäkkiä se onkin ohi), mutta tuntuu puuduttavalta ajatukselta, jos tätä rataa jatkuu vielä vaikkapa viisi osaa vielä. Tällä tarinalla olisi mielestäni hyvät mahdollisuudet vaikka mihin tiettyjen asioiden valossa: päävihollisena on alkuperäistarinan päävihollisen poika, jolla on traumat koiria kohtaan, mutta muistaakin, että Gin oli joskus sen pelastanut, Shionin sukulaisuus Ginille, Orionin ja Siriuksen vastakkaiset näkemykset selvittää ristiriita... Voihan tietty olla, että Takahashilla on ässiä hihassaan, mutta odottaako ne sitten vain "sopivaa" hetkeä?

    VastaaPoista