lauantai 3. lokakuuta 2015

Ohu Dogs - virtuaalinen lemmikin klikkaus-peli


Tässä löyhästi Yoshihiro Takahashin Ginga-sarjoihin perustuvassa virtuaalisessa klikkaus-pelissä pääset luomaan oman laumasi ja taistelemaan koiria sekä karhuja vastaan. Luotuasi koiran voit saavuttaa klikkauksilla lisävoimaa taisteluihin ja antaa myös klikkauksia muiden koirille. Voit luoda oman koiran tai ostaa sellaisen toisilta jäsenilta.
Mikä parasta, Ohu Dogs on täysin ilmainen!
Ohu Dogs on vielä alkuvaiheessa oleva projekti, jonka yhdysvaltalainen fani ja keräilijä Regnant pisti käyntiin jonkin aikaa sitten ja kysyi minua mukaan projektiin tekemään peliä varten erilaisia linearteja. Tällä hetkellä pelissä on vielä melko rajoitetusti mahdollisuuksia luotavien koirien osalta, mutta aika näyttää mitä kaikkea kivaa sinne vielä tuleekaan. Vaikka peli avattiin virallisesti yleisölle vasta eilen, se on jo vetänyt mukavasti kiinnostuneita puoleensa, joten miksipä en vinkkaisi tästä muillekin halukkaille.

 

14 kommenttia:

 1. veeeerrrii inderestiink. kiitos linkistä

  VastaaPoista
 2. Voisitko mitenkään suomentaa pelin ohjeita? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sille ei ole valmiina mitään kummoisempaa ohjeistusta, tuo tekstiin kääntämäni oli sivuilta. Millaista ohjeistusta tarvitsisit suomeksi?

   Poista
  2. Meinasin, jos sen Help-sivun voisi kääntää. :)

   Poista
  3. Jups, tässä on ^^

   Miten saan koiran?
   Voit joko luoda uuden koiran tai ostaa toiselta käyttäjältä.

   Mitä ovat "annokset"? (ration=annos,osuus ym.)
   Annokset ovat pelissä käytettävää valuuttaa. Nähdäksesi monta sinulla on, katso sivun oikeaa ylälaitaa.

   Miten koirani "hyökkäysvoima" on laskettu?
   Koirasi saama klikkauksien määrä on sen hyökkäysvoima. Jos laitat koiran taisteluun sen klikkaus lukumäärä laskee sen mukaan kuinka paljon hyökkäysvoimaa käytät. Lisää taisteluista löydät taistelusivulta.

   Miten saan annoksia?
   Jokainen klikkaus koiraasi antaa sinulle annoksia. Voit myös taistella tai myydä koirasi saadaksesi niitä. Äänestä meitä Virtual Pet Directoryssa saadaksesi kaksi annosta.

   Mihin käytän annoksia?
   Voit käyttää annoksia tehdäksesi uuden koiran, ostaaksesi koiran tai ruokitaksesi koiraasi (vieraile heidän profiilissaan). Voit myös käyttää niitä ostaaksesi juttuja, kuten esimerkiksi taidetta toisilta käyttäjiltä foorumilla.

   Voinko vaihtaa annokseni valuutaksi toisille virtuaalisille lemmikki sivuille?
   Annoksien vaihtaminen toisen sivun valuutaksi on sallittua. Et saa kuitekaan myydä niitä oikeaa rahaa vastaan.

   Voinko myydä tunnukseni?
   Voit myydä tunnuksesi (ainoastaan virtuaalista valuuttaa vastaan), mutta huomaa ettei palkintoja ja taisteluhistoriaa voida siirtää.

   Voiko minulla olla useita tunnuksia?
   Sinulla voi olla useita tunnuksia, mutta toivomme, että teet niitä säästeliäästi. Jos annat jonkun lainata/vahtia(?) tunnustasi, huomaa kuitenkin ettemme ole vastuussa siitä, jos tunnuksellesi käy jotain. Toisen tunnuksen luominen ei oikeuta sinua klikkailemaan lisää (pystymme selvittämään sisäänkirjautumiset ja IP-osoitteet).

   Mitä ovat palkinnot? Kuinka saan niitä?
   Palkinnot ovat pieniä ikoneja, jotka merkkaavat saavutuksia. Voit katsoa listan palkinnoista ja kuinka ne on saatu palkinto sivulta. Huomaa ettei kaikkia palkintoja voi "voittaa", jotkut annetaan erikoisissa yksittäisissä tapahtumissa.

   Onko jäsenistä listaa?
   Löydät sen jäsen sivulta.


   Mitä ovat käyttöehdot ja tietosuoja käytäntö?
   Löydät molemmat sivulta
   http://ohudogs.com/help/tos/

   Lisäksi lopussa ohjeistus ottamaan Regnantiin yhteyttä sähköpostitse tai foorumilla, jos on lisää kysyttävää.

   Lisäksi huomaa sivun lopusta löytyvä sivustokartta:
   http://ohudogs.com/sitemap/

   Poista
 3. Voiko muuten koirille ansaita uusia värejä jotenkin? Olen huomannut, että joillakin on koiria, joissa on sellaista väriä, jota minulla ei ole vaihtoehtona koiraa tehdessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietääkseni ei? Koiran pohjaväriä voi muuttaa ja merkkien väriä. Muistaakseni Regnantilla on hahmoja joita ei voi luoda tuolla Dog Makerilla (mm. Rikillä ja Ginillä on arvet).

   Poista
 4. Ihan kiva peli, mutta kyllästyy tosi nopeasti. Luot vain koiria tosi rajallisin ominaisuuksien avulla ja sitten taistelet bosseja vastaan. Okei? Siihen se tekeminen loppuukin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peli on tosi alkuvaiheessa ja lisää ominaisuuksia on tulossa hahmon luomiseen myöhemmin (kuten jo tekstissäkin mainitsin..). Myös toisten hahmoja vastaan voi taistella ja myydä omia hahmoja.
   Eivätkä nämä toki sovi kaikille. Kaikki ei tykkää kaikesta.

   Poista
 5. Voisitko vielä suomentaa "Battle guiden"? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelut kestosta, tässä on o/

   Taistelu Opas

   Koiran klikkaukset ovat sen käytössä olevaa hyökkäysvoimaa.

   Klikkauksia otetaan taistelun aikana. Jos voitat, saat yhdistetyt hyökkäysvoimat annoksina taistelusta (sinun + vastustajasi klikkaukset). Klikkauksia ei saa takaisin (paitsi, jos taistelu hylätään).

   Voit taistella muita koiria vastaan, jos he hyväksyvät taistelupyyntöjä. Voit muokata asetuksiasi hyväksyäksesi taistelupyyntöjä.

   Taistelun vaiheet

   Käyttäjä A valitsee yhden käyttäjän B koirista taisteluun.
   A valitsee minkä koiran he haluavat taistelevan B:n koiran kanssa.
   A valitsee koiransa hyökkäysvoiman ja lähettää taistelupyynnön B:lle. A:n klikkaukset hyökkäykseen otetaan pois.
   B saa tastelupyynnön ja joko valitsee koiransa hyökkäysvoiman (B:n klikkaukset hyökkäykseen otetaan) tai kieltäytyy (A saa klikkaukset takaisin). B ei voi nähdä A:n koiran hyökkäysvoimaa (hyökkäykset ovat "sokeita").
   Taistelun tulos selviää heti vertailemalla kahden koiran hyökkäysvoimaa. Mikäli kyseessä on tasapeli, voittaja arvotaan.

   Voitaa saa 1/2 hyökkäysvoimastaan annoksina.

   Pomotaistelut

   Vastaavat ylläolevaa, mutta ilman odotusta. Pomotaisteluissa vastustajasi on NPC (Non Playable Character = Ei Pelattava Hahmo) ja ne ovat vaikeampia voittaa (korkeampi määrä klikkauksia). Voit voittaa 1/2 hyökkäysvoimastasi annoksina.

   Poista
 6. Kun olisi edes vähän uskollinen Ginga-sarjojen piirustustyylille, niin tätä voisi ehkä pelatakin...

  VastaaPoista