keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Ennakkoilmoitus kilpailusta

Päätin heittää tänne hieman ennakkovaroitusta, että ihmiset osaavat varautua tulevan kilpailun suhteen. Kyselin tuossa jo jonkin aikaa sitten millaisia erilaisia kilpailuja voisin pitää täällä blogin puolella saadakseni vähän jotain vaihtelua niille ainaisille piirustuskilpailuille ja arvonnoille. Monien hyvien ehdotusten joukosta oman kiinnostukseni herätti ehdotus, jossa osallistujien pitäisi tunnistaa siluetteja. Laitan näin alustavasti hieman infoa menettelytavasta ja palkinnoista.

♥ Kilpailu on käynnissä 03.04.-10.04.2015

♥ Tunnistettavat kuvat julkaistaan blogissa yhtenä postauksena, tästä tekstistä tullaan ottamaan kommentit pois (ja jos vastauksia ilmenee muiden tekstieni kommenteissa ne poistetaan)

♥ Kuvia tulee olemaan maksimissaan 20, kuvat ovat GNG ja GDW -animeista.
Vaikeusasteeltaan tunnistettavat kuvat ovat erilaisia, 
mutta mitään nimettömiä sivuhahmoja niihin ei kuitenkaan tule.

♥ Osallistuminen tapahtuu sähköpostilla: 
gingaspiral@gmail.com

Viestissä tulisi olla vastaustesi lisäksi nimesi ja mielellään osoitteesi 
- jos haluat kuitenkin luovuttaa yhteystietosi vain voittaessasi mainitsethan siitä 
ja olethan aktiivinen seuraamaan sähköpostiasi ettei palkinto jää saamatta?
♥ Palkintona tulee olemaan musta t-paita itsetehdyllä Gin-printillä, joten laitahan myös viestiisi mukaan haluamasi paitakoko sekä vaihtoehtoinen koko siltä varalta, että kokoasi ei löydy. Valmiina löytyy M ja L -kokoiset naisten paidat, joten ne saan lähtemään voittajalle kaikista nopeimmin. Muista mainita, jos haluat unisex-paidan, jotta osaan etsiä sellaisen sinulle! Paidat ovat luonnollisestikin aivan uusia.

♥ Jos voittajia on useita pääpalkinnon saa ensin vastauksensa lähettänyt henkilö ja loput voittajat saavat pienen yllätyspalkinnon~

♥ Vastauksiaan ei voi muuttaa jälkeenpäin, joten tarkista viestisi ennen lähetystä.
____________________________

Kysymyksiä kilpailusta saa esittää, jos sellaisia tulee!

10 kommenttia:

 1. Ooh, vähänkö kivan kuuloinen kilpailu! ^w^
  Varmana osallistun, jos vaan muistan ja kerkeän! c:

  VastaaPoista
 2. Siis sori mut oon tyhmä... ymmärsin vain sen että 20 kuvaa julkaistaan blogissa 1 postauksessa... Ja kommentit ovat poissa... Siis miten siihen kisaan sitten osallistuu? O_O (Sori oon vaan tosi tyhmä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun joo myt tajusin ei mitään :3

   Poista
  2. Joo siellä tosiaan lukee, että kisaan osallistutaan sähköpostilla. Eihän siinä olisi mitään järkeä, jos siihen voisi osallistua kommenteissa, kun näkisi kaikkien vastaukset :')

   Poista
 3. Hienoa! Osallistun varmasti :) Saanko kysyä missä olet oikein tehnyt/ teettänyt tuon paidan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai! Nämä printit olen tehnyt omin kätösin, siirtokuvapaperit ovat Clas Ohlsonilta tummille kankaille tarkoitettuja, joihin kuvan voi printata ihan tulostimella, sitten leikata ja silittää paitaan :) Laatu on aivan yllättävän mainio, olen aikaisemmin tehnyt vain noilla vaaleille kankaille tarkoitetuilla, joiden kuvista tulee tavallaan ohut läpinäkyvä kerros vaatteeseen ja painatettu kuva halkeilee helposti ja on muutenkin paljon hentoisempi kuin tämä mitä näihin käytin.

   Poista
 4. voih t-paitaa en voi käyttää koska ahdistaa :( mutt vois iha mielenkiinnolla osallistua :) kaikki tämmöset on mukavia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih :c Mutta eihän sitä koskaan tiedä! Voihan sen halutessaan antaa vaikka lahjaksi tai pitää koristeena :)

   Poista
 5. Vautsii!
  Itse en ole gingasta ollut kiinnostunut kunnolla enää vuosiin, mutta tämä kilpailu ja itse blogi ovat saanet omalla osallaan innostusta taas nousemaan!
  Osallistun kilpailuun varmasti! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, mahtavaa kuulla! ;u; Ja tervetuloa osallistumaan tietysti!

   Poista