tiistai 22. huhtikuuta 2014

Lukijoiden viikko

Ajattelin välillä järjestää tälläisiä lukijoiden viikkoja, joiden tarkoituksena on kiinnittää erityistä huomiota blogin lukijoihin. Vaikka blogi onkin omalla tavallaan henkilökohtainen asia ja pyöritän sitä yksin haluan myös painottaa sitä, että teilläkin on mahdollisuus vaikuttaa.

Hopeatiikeri tulee aina olemaan avoinna kysymyksille, palautteelle ja kommenteille, mutta tämän viikon ideana on kiinnittää erityishuomiota lukijoihin.

Ottaisin siis mielelläni tämän tekstin kommentteihin:

- Toivepostauksia
Onko blogissa ollut jotakin, mistä olet pitänyt ja jota haluaisit lisää? Haluatko kuulla joistakin tietyistä asioista mielipiteitäni?

- Kysymyksiä 
aiheeseen liittyen blogista, keräilystä, fanituksesta ym.
Mikäli kysymyksiä tulee enemmän voin tiivistää ne yhteen tekstiin.

- Palautetta 
teksteistä, sisällöstä, blogista... ruusut ja risut ovat tervetulleita!

Onko blogissa jotakin mielestänne turhaa, josta voisi luopua?
Voisiko blogiin lisätä jotakin?

Sana on vapaa!

14 kommenttia:

 1. Itse olen nauttinut blogin lukemisesta ja pidän sen ulkoasusta:) Itse luen juttuja vähän laidasta laitaan jos on kiinnostava aihe! Ainoat aiheet joita en itse aina jaksa lukea ovat esittelyt..siis tarkoitan että niissä esitellää jotain gingatuotetta, mutta luen niitä jos on joku minkä itse voisin ostaa:) Toki noita kannattaa jatkaa sillä monia muita varmasti kiinnostaa!:-)

  VastaaPoista
 2. Olisi kiva jos tekisit lisää custom-figuureja ja esittelisit tekoa vaihe vaiheelta. Ja kaikki custom / fanmade jutut kiinnostaa ja niistä olisi kiva saada lisää blogitekstejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liityn tähän ideaan^^ :-) Olisi kiva jos saataisiin jotain teko-ohjeita vaihe vaiheelta!:) Sitte semmosia jotka ei oo liian vaiketa:D ;)

   Poista
 3. Haluaisin lisää oheistuotteiden esittelyä ja sinun tekemää sarjakuvaa
  ~kiva blogi (yksi parhaimmista)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Eiköhän sarjakuvaa tule vielä, ainakin tulevaisuudessa, jos en nyt inspiroidu.

   Poista
 4. Haluaisin tietää GNG:n ja GDW:n eri manga julkaisuista.Olen ihan pihalla niissä jutuissa.Kiitos jo etukäteen jos toteutat.:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ehdotus! Katson pystynkö toteuttamaan tämän parhaani mukaan :)

   Poista
  2. Minua kiinnostaisi noista mangajulkaisuissa tietää missä julkaisuissa on extroja ja listaa siitä mitä extroja mikäkin tarkalleen sisältää ja toki hienoa jos kuviakin saisi nähdä.

   Poista
 5. Joku postaus, missä kertoisit muutamasta GNG- ja GDW -lempihahmostasi, mutta piirtäisit niistä itse kuvat? Tyylisi on todella ihana ja sitä olisi kiva nähdä enemmän täällä Hopeatiikerissäkin!

  Toinen toivepostaus olisi sellainen, missä esittelisit parhaita Ginga -fanarttejasi, kertoisit mistä pidät ja mistä et, miksi juuri se kuuluu yksiin suosikkeihisi jne.

  Kolmanneksi postaus haaveista, mitä oheistuotteita vielä toivoisit, mitä olisit itse tehnyt jos olisit päässyt valmistamaan näitä oheistuotteita, mitä haluaisit vielä itse tehdä (kuten kustomoida) etc.

  Paras Ginga-blogi, seurailen Hopsutikrua kaikista aktiivisemmin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toteutin tämän haasteen piirtämällä hahmoista itse kuvat:
   http://hopeatiikeri.blogspot.fi/2014/01/haaste-suosikkihahmot.html

   Mutta olen itsekin miettinyt, että alkaisin tekemään jotain kuvitusta vähän enemmän blogiteksteihin, joten mukavaa, että ehdotit sitä! :)

   Kiitos myös muista ehdotuksista! Kuulostavat todella mielenkiintoisilta ja luulen, että toteutan noista ainakin yhden. Kiitos myös kehuista. (Hihi, Hopsutikru >D Ihana)

   Poista
 6. Voisitko tehdä jonkun arvonnan/kilpailun josta voisi voittaa jotain sinun tekemää? Esim fanmade avaimenperiä, jonkinlaisen tilaustyön tms.. :)

  VastaaPoista
 7. Voisitko haastatella joitakin henkilöitä (esim Kaksoissolan foorumilta, Suomen Hopeanuoli-fanit ry:stä..) ja tehdä tuollaisen haastattelu postauksen? Valitsisit siis joitakin henkilöitä joita haastattelisit ja tekisit haastatteluista yhteenvedon tänne blogiin. Haastattelun aihe olisi tietenkin ginga. :D

  VastaaPoista