perjantai 12. heinäkuuta 2013

Ginga-pelien arvosteluja

Run & Jump
 Tekijä: Seymour

Run & Jump on nimensä mukaisesti peli, jossa hypitään esteiden ylitse GNG-tunnarin soidessa taustalla.

Pelaaja pääseekin eläytymään esimerkiksi Daisuken kanssa treenaavaan Hopeanuoleen, joka harjoittelee tullakseen vahvemmaksi ja taitavammaksi.

Peliä on luonnehdittu hyvin pitkälti tylsäksi. Pelin värimaailma on melko silmiä särkevä ja hurjan kirkas, mutta varmasti yhtenä ensimmäisistä GNG-aiheisista peleistä se saa sen anteeksi nostalgisuutensa tähden. Pelissä on käytetty logon ja pelihahmon kohdalla animen kuvia.

Lataaminen: tästä

 Hopeanuoli-tasohyppely
 Tekijä: Sukka

Suomalaisen Ginga.fi-sivuston toisen ylläpitäjän luoma tasohyppely on yksinkertainen ja monipuolinen. Tasohyppelyssä on kaksi kenttää ja pelihahmona on Hopeanuoli. Hopeanuolen on tarkoitus pelastaa koirakaverinsa, kerätä herkkupalat ja varoa karhuja ja piikkejä. Idea on yksinkertainen ja peli helpohko myös nuorempia pelaajia ajatellen.

Hahmon liikkuvuus on hieman rajallinen, piikkejä pitää väistää melko kaukaa ja ylämäet pitää hyppiä. Plussaa kuitenkin siitä, että hahmo ei kuole heti karhuun osuessaan.

Lataaminen: Ginga.fi:n omalta sivulta

Weed Dress-Up Game 
Tekijä: alexdachshund

Dress-Up peleihin toisinaan eksyvänä henkilönä oli ilo löytää myös ginga-aiheinen peli niiden joukosta. Kuten kaikissa tämän tyyppisissä peleissä, on siis tarkoituksena pukea hahmo haluamallaan tavalla. Lisäksi toisinaan löytyy myös valikoimasta erilaisia ilmeitä ja muuta mukavaa.

Tämä Dress-Up on toteutettu mielestäni hyvin. Valittavia asusteita on melko monipuolisesti ja hahmo on suloisesti tehty.

Pelaa: linkki

GDW dress up Game 
Tekijä: louizim

Toinenkin pukeutumispeli, jossa hahmoja löytyy tällä kertaa hieman enemmän, valitettavasti kaikki hahmot eivät ole valittavissa ja asusteitakin on mielestäni hyvin niukasti. Hahmot on kuitenkin myös tässä toteutettu hyvin ja mukavaa vaihtelua tuo myös sivuprofiili.

Pelaa: linkki

7 kommenttia:

  1. Toi, peli mikä on tos ekana, tiedätkö, toimiiko se enään, koskaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse peli kyllä siis varmastikin toimii, jos joku on sen koneelleen joskus ladannut, mutta ongelma onkin siinä, että tuo linkki, josta peli pitäisi ladata ei toimi. Joku vuosi sitten tuo on ollut ainoa mistä sen on saanut ladattua, mutta nyt ei ole silmiin osunut mitään muuta :/

      Poista
    2. Laita sit tänne se linkki, jos löydät sen uudelleen (siis toimivan linkin :) )

      Poista
  2. Tässä uusi latauslinkki tuohon Run & Jump -peliin: https://drive.google.com/file/d/0B3pVsM7Mw8F2NVdyLWx5VnItRjA/edit?usp=sharing Lataus tapahtuu klikkaamalla Koko-kohdan oikealla puolella olevaa nuolikuvaketta ja valitsemalla lataa.

    Tässä ohjeet pelin saamiseksi toimimaan uudemmilla koneilla: http://www.kaksoissola.net/foorumi/viewtopic.php?f=16&t=523

    VastaaPoista
  3. Weed dress-up gamen linkki ei toimi enää.

    VastaaPoista
  4. Miksi ei pysty pelaa kännykällä

    VastaaPoista

Kommenttien tarkistus päällä spämmiviestien vuoksi.