maanantai 18. helmikuuta 2013

Photoshop, is that you?

Minulla on meneillään isohko ginga-aiheinen projekti, jota en valitettavasti uskalla mainostaa vielä, mutta kunhan se on valmis esittelen asian kyllä teillekin. Tosin siinä voi mennä jonkun aikaa..

Sitä odotellessa ajattelin kiusata teitä asialla, jonka olen itse huomannut jo jonkin aikaa sitten - ihan vain, että aina kun näette sen ette voi enää olla huomaamatta, kun se tulee seuraavan kerran vastaan.

Kyseessä on iki-ihana GNG:n DVD-boksin kansi, jota muistan lapsena hypettäneeni, kun se oli mielestäni niin upea ja värikäs. Se näytti jotenkin kovin muikealta niiden vähän virheellisten VHS-kasettien jälkeen. 

EIPÄ ENÄÄ.


Kyllä, tämä on ehdottomasti paras suomalainen kansi tähän mennessä (oikeastaan tästä puuttuu tekstit, koska otin tämän boksin sisäpuolelta). Tietysti tässä on hiukan virheitä, kuten näissä kansissa nyt yleensä oli. Esimerkiksi Akakabutolla on väärä silmä puhki. Muissa kansissa pikku-Ginin otsapallot olivat kadonneet johonkin ja väritkin vähän ihmetyttivät välillä.

No, tämän kannen hyppäävä Ginhän on lainattu mitä ilmeisimmin uskomattoman upeista japaninkielisistä kansista, mutta käsittämätöntä onkin etteivät ole sitten voineet laittaa sitä koko kantta tai edes sitä hahmoa sen näköisenä kuin se on siinä ollut.

Kuva GingaBoardilta

Voi apua, mitä olette tehneet Ginin silmille DVD-boksissa. En enää ikinä pysty sitä katsoessani ajattelemaan muuta kuin Photoshopin "venytys"-työkalua.

Onhan sillä saatu hieno vihainen katse Ginille, mutta ei. Ei näin.

12 kommenttia:

 1. Minäkin olen huomannut ja aina ärsyyntynyt tuosta Suomi DVD:n vihaisesta Ginistä, vaikka se on ihan hieno. Pidän kuitenkin enemmän tuosta iloisesta ilmeestä, kuten alemmassa kuvassa. Molemmat kansikuvat ovat kuitenkin hienoja, mutta alemmasta pidän enemmän ^^

  VastaaPoista
 2. No mutta kiitos, nyt minäkään en voi enää katsoa tuota boksin kantta naamapalmuilematta! O__O

  VastaaPoista
 3. Mä aina ajattelelen, että Gin tuossa kuvassa jotenkin "rutistaa silmiään kasaan" *eiosaaselittää* joten se ei näytä niinkään häiritsevältä, kun turvaudun ajatukseen, ettei se pidä niitä silmiään siinä niin kuin ne olisivat normaalisti. : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kyllä, tuo silmien "rutistaminen" on melko usein käytetty keino kun yritetään kuvata tunteita mangassa ja animessa. Sillä saadaan tuollainen vihaiselta näyttävä ilme.

   Mikä eniten tässä häiritsee onkin se, että se on tasan tuo sama kuva kuin alempana, sitä on vain silmien kohdalta vähän muutettu.

   Poista
 4. Oonki aina ajatellu et kuva on jotenki tutun näkönen, ja nimenomaan et silmissä on jotain mikä häiritsee. Tästä siis oli kyse =DD
  Tuo Akakabuto silmineen aiheutti myös melkoiset naurut kun itse hankin kyseisen boksin. Tosin nämä kannet on kyllä puhtaasti ruotsalaiset, mh o.o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis ruotsalaisilla ja suomalaisilla on samaiset kannet DVD-boksille ^^ Teksti vain on muutettu.

   Poista
  2. http://i904.photobucket.com/albums/ac246/ulven_bucket/talk/dvds/GNGdvdbox.jpg

   Jos siis et ollut vielä tietoinen asiasta ^^

   Poista
  3. Juu tiesin, se on vaan niin hauskaa et mulla "suomigingan" suurella ystävällä on sit juuri se ruotsalaiskansinen boksi =DD Noh, tekstit on suomeksi, sehän on pääasia.

   Poista
 5. Haha, lisäksi tässä nakertaa se että kun noita silmiä on painettu kasaan niin samalla noihin otsapalloihin on tullut tuollaiset valumat. Pistää miettimään että mitäköhän tekijä on ajatellut kun tämmöisen aivopierun päästi julkaisuun...

  VastaaPoista
 6. Tuo etujalka joka on tuollein suorassa ei ole niin kaartunut kuin alemmassa. :)

  VastaaPoista