maanantai 27. elokuuta 2012

Vaihtopaketti

Pst, huomasitteko reunat kuvissa? Lisäsin sellaisen ominaisuuden, koska näyttivät 
mielestäni siistimmiltä niin :3

Vaihdoin siis Wolfien kanssa FMA-tavaraa Ginga-tavaraan. Viimeksi, kun Takahashi käväisi Suomessa sovimme näkevämme Wolfien kanssa lyhikäisesti Helsinki-Vantaa lentokentällä ja kahvittelun yhteydessä hän kertoi ystävästään, joka oli kiinnostunut FMA-tavarasta. Minä puolestani en ollut enää niinkään sarjan fani, mutta mitä kummallisempia tavaroita oli jäänyt hyllyyni pyörimään kiitos serkkuni, ajattelin vaihtaa ne pois ja sainpahan jotain siinä tilalle samalla n_n

Eli 7 keräilykorttia, joista yksi oli unohtunut hänelle viimeksi, kun meidän piti vaihtaa tavaraa ja hän löysi sen vasta nyt. Lisäksi hän mainitsi minulle saaneensa huutokaupasta nätin paketin, jossa oli mm. keräilykortteja, magneetteja ja keräilykorttiboksi. Tämä yksi Gin-pentu magneetti tietenkin kiinnosti minua ja sain sen ostettua häneltä ennen kuin ne päätyivät myyntiinkään.

Tarra oli ilmeisesti jonkin kiitos siitä, että jouduin tätä hänen pakettiaan hetken odottamaan (?)

__________________________

Vielä tähän ilmoitusluontoista asiaa koskien Facebookissa sijaitsevaa Ginga kirpputoria (mikäli ette ole vielä jäseniä, liittykää ihmeessä) päätimme ylläpitäjien kesken järjestää 100 jäsenen kunniaksi pienen arvonnan, josta voi voittaa fanmade-tavaraa sekä kenties jotain oheistuotettakin 8> Kaikki vain arvontaan osallistumaan!
 


2 kommenttia:

  1. Anteeksi todella tyhmä kysymys, mutta miten tänne liitytään lukijaksi ilman sitä lukijat-gadgetia? En enään muista, ja haluaisin seurata tätä blogia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä malli ruikutti jotain tuosta lukijat-gadgetista, mutta sain sen nyt kuitenkin laitettua. Mielestäni, tuolla ylhäällä on jossain sellainen painike, että liity lukijaksi, jos sitä ei näy, mutta nyt ainakin onnistuu ^^

      Poista