tiistai 21. elokuuta 2012

Tiikeriraitainen päivitys

Melkoisen akitamainen päivitys tällä erää luvassa.

Koko pitkän koulupäivän tuijotin pakettini matkaa Suomessa ja tuntia ennen koulun loppumista huomasin sen olevan noudettavissa. Ei ollut epäilystäkään siitä mitä tein heti koulun jälkeen.


Hieman ennen viikonloppua huomasin Kaksoissolassa ilmoituksen, jossa eräs henkilö halusi vaihtaa omistamansa pienen Weed-pehmon saman valmistajan suhteellisen harvinaiseen pyyhkeeseen.

 Jouduin harkitsemaan hetken, koska ensinnäkin omistamani pyyhe oli lahja, mutta lopulta kiinnostus voitti. Olin aina ajatellut, että tälläistä tuuria ei voisi mitenkään sattua minun kohdalleni enkä voisi koskaan saada pehmoa nykyhinnoilla, mutta näköjään ei pidä koskaan sanoa ei koskaan. Ilmoitin vielä pyyhkeen antaneelle henkilölle asiasta ja pohdin sitä tunnin tai pari, kunnes päätin tehdä vaihtokaupat ja onnekseni olin myöskin ensimmäinen (ja ehkä ainoa) joka asiaa oli kysynyt.

Omistamani Weed-pehmo on nyt siis pientä kokoa ja sen mukana ollut pahvinen (nykyisin päällystetty) lappu oli mukana muttei enää kiinni pehmossa. Tämä pikku seikka tosin ei voinut minua vähempää kiinnostaa onko se keräilymielessä arvottomampi, halusin vain niin kovasti saada pehmon.


Toisena hankintana minulla jo hetken aikaa ollut ruskea pieni Gin-figuuri. Olen sinnikkäästi astellut eteenpäin kohti tavoitettani saada kaikki Gin-figuurit. Vähän tämä tavoite jo meinasi tyssätä ja mietin pitäisiko osa myydä, että saisi edes vähän rahaa. Varsinkin kun näitä ei tuntunut edes löytyvän mistään.

Onneksi olin miettinyt vielä ja silloin satuin saamaan huutokaupassa huudettua itselleni vieläpä suhteellisen edullisesti ruskean Ginin. Nyt pienistä puuttuu siis enää yksi, pronssin värinen, josta siitäkin olen jutellut jo erään myyjän kanssa, mutta mitään varmuutta ei ole.

Tämä Gin kuului aikaisemmin toiselle keräilijälle, joka pitää laadukasta Material Ginga -blogia. Suosittelen kaikille lämpimästi tutustumaan myös hänen blogiinsa, joka käsittelee gingan keräilyä ja yleistä sarjan pohdintaa.


Urumistakin on tullut jälleen tilailtua. Pari keräilykorttia ja tämä ylläoleva mallikuva tarttui mukaan.

*********

Tosiaankin blogipäivitysteni väli tulee pidentymään, koska sain yllättäen aivan nurkan takaa koulupaikan, joka vie tällä hetkellä suuren osan elämääni sen lisäksi, että hankin elämäni ensimmäisen pelikonsolin, jota tulee hakattua jotakuinkin kaikki muu aika.

*********

Olen aavistuksen järkyttynyt yllättynyt kyselyn tämän hetkisistä tuloksista ja siitä miten paljon siihen on vastattu. 28 vastausta tähän mennessä ja blogin virallisia seuraajia vain kahdeksan? No, ihan hyvä tietää, että höpöttää suuremmalle ihmislössille kuin luulee tekevänsä.

4 kommenttia:

 1. Paljon onnea Weed-pehmosta! Luin kaksoissolassa teidän vaihtokaupasta ja oli niin kiva huomata miten tyytyväisiä molemmat olivat vaihtokauppaan. :)

  Ja suuret kiitokset mainostuksesta - tällaiset kehut lämmittävät aina mieltä! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Molemmat oli tosi innoissaan. Tuli katsottua päivittäin missä paketit liikkui ja lähetettyä aina viesti, kun jotain uutta ilmeni :D

   Kovin pienenlainen ohimennen mainostus, mutta lisännen sinun blogisi vielä Ginga-sivuilleni ^^ Tosi mukavaa vain, jos joku sattuisi tätä kautta törmäämään blogiisi, on se vierailemisen arvoinen :)

   Poista
 2. No huhhuh, multa löytyy varaston laatikon syövereistä jostain pehmolelujen seastan just tuo pieni ja sitten iso weed pehmo ja kun törmäsin tähän sun tekstiin, niin piti ihan mennä kattomaan paljon ne nykyään maksaa kun itse sain ne vuooooooooooooosia sitten alle satasella (olisikohan hinta ollut molemmille yhteensä 50-80€?) Pitää varmaan laittaa myyntiin joskus, kun turhaan kai ne tuolla varastossa homehtuvat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että :'D Muistaakseni Urumista aikoinaan sai pieniä Weed-pehmoja johonkin 20€ pintaan ja isoja 40€. Nykyään on tullut vähintäänkin yksi nolla molempien hintojen perään x)

   Poista