maanantai 2. heinäkuuta 2012

Ginga-päivitystä

Päivitetty: 3.7.2012

Ensinnäkin Kaksoissolan puolelta on julkistettu kuvaa, jossa vilahtaa aikaisemmin mainitsemani Johnin veljenpoika Andy.

Lisäksi tilailin muutamia itselleni melko uusia keräilykohteita Urumista.


Ostamani (todennäköisesti kopio) mallikuvapaketin myötä aloin kiinnostua mallikuvista ylipäätään enemmän. Tällä hetkellä virallisesti oikeita mallikuvia minulla ei ole kuin nämä äsken tulleet Toubei ja Musashi, mutta kansiossa niitä on muistaakseni hiukan päälle 30, niiden lisäksi minulla on muutamia värillisiä ja värittömiä valokuvakopioita A3-koossa.

Korostusväreillä väritetty Musashi

Pari alkupään keräilykorttia


Ostin myös yhdeltä yksityiseltä kauppiaalta Huuto.netistä Boku no inu, Boku no Weed-mangan viimeinkin. Tämä manga on kiinnostanut minua jo jonkin aikaa, kun luin että Takahashilla olisi ollut Mercedes-niminen koira, josta epäilen hänen saaneen inspiksen Mer-hahmoon.


LISÄYSTÄ:

Tänään saapui myös FutagoShopista tilaamani paketti, jossa oli yksi mallikuva ja korttiboksi.


Lähikuva mallikuvasta, jossa on GB ja Weed

Korttiboksin toinen puoli

Ja toinen.

Kaikki omistamani on näköjään tarkoitettu kärsimään, kun tämäkin joukkoon liittynyt boksi oli niin kärsinyt :'D Sopii hyvin kärsineen magneettikannen ja muiden joukkoon.


3 kommenttia:

 1. Missä ja mikä toi kauppa on mistä on kuva kaverin käsi siinä edessä xD Haluun tietää kun olen itsekin gingafani, enkä tiedä oikein mitään kauppoja mistä saisi mangoja :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä ei ole sellaista, muistelitkohan jotain muuta postausta? :D Ihan R-kioskeista, Akateemisesta ja Suomalaisesta kirjakaupasta, sekä Fantasiapeleistä löytää mangaa.

   Poista
 2. Missä ja mikä toi kauppa on mistä on kuva kaverin käsi siinä edessä xD Haluun tietää kun olen itsekin gingafani, enkä tiedä oikein mitään kauppoja mistä saisi mangoja :3

  VastaaPoista