torstai 7. kesäkuuta 2012

Ginganism

Multa alkaa loppua otsikot :'D

Tälläistä kaunokaista olen odotellut jo pari päivää.
Yllätyksekseni minun keräilyintoni on vähän hiipunut varmaan rahatilanteen takia hetkeksi :'D? Mutta joka tapauksessa onnistuin saamaan Gin-pentu magneetin Huuto.netistä, koska se oli laitettu uudestaan myyntiin hupihuutajan takia. Ensimmäisenä huutoaikana magneettia oli huutanut kolme käyttäjää, joten ihmettelin että sain sen tällä kertaa ainoana huutajan. Ehkä muut eivät ajatelleet magneetin tulevan uudestaan myyntiin?

Joka tapauksessa olen tosi tyytyväinen saatuani tämän magneetin. Viimeksihän yritin huutaa jotakuinkin mitä tahansa Gin-magneettia, joka oli myynnissä, mutta en onnistunut saamaan ainoatakaan pennuista. Nyt onneksi tärppäsi.


Pitkästä aikaa omaksi riemukseni ja hämmästyksekseni joku tilasi minulta tilaustyönä avaimenperän. En ole siis tehnyt enää - enkä ole aikeissa tällä hetkellä - tehdä enää kännykkäkoruja ja avaimenperiä, koska ne jäävät melkein aina pyörimään nurkkiin kehuista huolimatta.
Eräs henkilö kuitenkin minulta kysyi avaimenperää, jonka sitten tein hänelle. Näiden lisäksi hän oli utelias tietämään mm. paperilapsesta ja kirjanmerkistä, joten hän otti sitten nekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien tarkistus päällä spämmiviestien vuoksi.